Horoscop 19 - 25 august 2024. Daniela Simulescu a făcut cele mai așteptate previziuni
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul săptămânii 19 - 25 august 2024.

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul pentru trei zodii.

 

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Potrivit Danielei Simulescu, în această săptămână, Venus din casa a VI-a formează opoziție cu Saturn și careuri cu Jupiter și Marte, ceea ce poate aduce mult stres la locul de muncă. Este posibil să vă simțiți neîndreptățiți și să observați că alții sunt avantajați, chiar dacă voi munciți din greu. De asemenea, riscați să întâmpinați dificultăți neașteptate și pierderi neprevăzute. Aceasta recomandă să evitați să vă plângeți deschis și să reflectați asupra situației, mai degrabă decât să vă criticați. 

„Venus din casa a VI-face opoziția cu Saturn și face și careul cu Jupiter, după care face careul cu Marte.

La serviciu e foarte mult stres. Dacă munciți și nu sunteți în concediu apar tot felul de situații în care vi se pare că sunteți neîndreptățiți, în care vedeți că alții sunt avantajați deși voi considerați că ei nu merită, tot felul de momente în care munciți  mult și nu ies lucrurile cum ar trebui, tot felul de momente în care, deși v-ați asigurat, ați planificat, ați optimizat, aveți unele pierderi pe care nu le-ați avut în vedere.

În această săptămână vă recomand să nu vă plângeți prea mult vocal. Este una din acele perioade în care ați face bine să mergeți undeva, să vă puneți întrebări, nu să vă judecați că Venus în casa a VI-a asta face, mai ales când face opoziția cu Saturn, se judecă, se critică.

Vocea asta critică din interiorul vostru, cu cât o lăsați să crească, cu cât o hrăniți, cu atât o veți întâlni și în exteriorul vostru, veți cauta oamenii să fie supărați pe voi, să fie nervoși. La serviciu trebuie să țineți cont că șefii și colegii nu vă sunt prieteni, ei pur și simplu sunt acolo, ca și voi, să facă niște bani.

 

VEZI ȘI: Mihaela Bilic nu bea apă. Pentru a se hidrata, consumă un super aliment:

https://www.spectacola.ro/mihaela-bilic-nu-bea-apa-pentru-a-se-hidrata-consuma-un-super-aliment_41047.html

 

 

 

Trebuie să mai aveți foarte mare grijă la tendința aceasta de a alerga după mai mulți iepuri în același timp pentru că Jupiter din casa a III-a face careu cu Saturn din casa a XII-a. Din păcate, câteodată ca să câștigați ceva, trebuie să și pierdeți. Nu ies toate așa cum v-ați fi dorit.

Cum Mercur retrograd este în casa a V-a, în conjuncție cu Soarele, s-ar putea să fie niște momente din acestea mai ciudate pe plan personal: nu înțelegeți ce zice partenerul sau vă place de o persoană și vă grăbiți, nu vedeți anumite detalii destul de importante, din punctul meu de vedere.

Tăcerea este de aur, să știți!", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/Ascendent în Taur

 

Potrivit Danielei Simulescu, Venus va fi supusă unor aspecte dificile: opoziția cu Saturn și careurile cu Jupiter și Marte, iar aceste aspecte pot aduce exagerări. Aceasta recomandă să fiți atenți la cheltuieli și generozitate, deoarece tendința de a oferi prea mult pentru a câștiga afecțiunea altora poate fi problematică. De asemenea, planificarea poate fi dificilă și pot apărea probleme neașteptate.

„Venus, guvernatoarea voastră este „bușită". Toată săptămâna face aspecte care mai de care mai neplăcute. În primul rând, face opoziția cu Saturn, face careul cu Jupiter și face și careul cu Marte. În teorie, un careu între Venus și Jupiter nu e întotdeauna interpretat negativ, dar el aduce o exagerare, aduce o depășire forțată, fără argumente solide.

Zilele acestea, astrele vă recomandă să aveți foarte mare grijă la portofel, la buzunar, la generozitate pentru că poate vreți să cuceriți iubirea celorlalți, vreți să-i aveți de partea voastră și nu știți cum să o faceți. Ce e cel mai simplu? Iau un cadou, îi scot în oraș, mă ofer să îi împrumut... În momentul în care vreți să oferiți cuiva, să oferiți cu limită, nu dați totul. Nu vă spun nici să nu dați nimic, dar mai cu atenție.

Relația cu copiii va avea de suferit, fie că sunt ei mici sau mari. Sunt discuții, sunt neînțelegeri. Vreți să fie totul planificat, dar e foarte greu cu Mercur retrograd în casa a IV-a să planificați mai ales când el e și în careu cu Uranus din semnul vostru. Cumva, voi faceți niște planuri tocmai ca să nu iasă, așa că dacă observați în jurul vostru că oamenii nu se pot ține de ele, fiți mai flexibili, învățați să acceptați că nu toată lumea este așa ca voi și grijă mare la ce se strică prin casă și la ce mai aveți de reparat!", a spus Daniela Simulescu.  

 

 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

 

 

Daniela Simulescu a menționat că, astăzi, Mercur este în conjuncție cu Soarele, ceea ce creează confuzie. Este o perioadă de haos, în care se simte că nu sunt apreciate eforturile și comunicarea devine dificilă. Luna Plină de mâine oferă oportunitatea de a schimba perspectiva și de a înțelege mai bine situația, învățând să fiți mai flexibili și să nu vă concentrați doar pe probleme. Este important să vedeți jumătatea plină a paharului și să fiți deschiși la schimbare, chiar și în fața dificultăților.

„Mercur, guvernatorul vostru, astăzi e în conjuncție cu Soarele. Astăzi e un soi de mă joc „de-a baba-oarba". Toată săptămâna vă jucați „de-a baba-oarba", nu aveți toate detaliile, nu aveți toate informațiile, bâjbâiți în gol.

E puțin haos, sunt și limite, dar vi se pare că nici nu sunteți cu adevărat apreciați. Vi se spune una, vi se spune alta. Nu va mai ajută vorbele, vreți să vedeți și fapte, fie profesional, fie personal.

Totuși, Luna Plină de mâine vă poate ajuta să schimbați perspectiva, pentru că noi, de cele mai multe ori, stăm în propria percepție – percepția mea, percepția ta, percepția celuilalt. Aceste percepții nu se leagă undeva și ne este foarte greu să ajungem la celălalt, dar dacă sunteți dispuși, zilele următoare reușiți să vedeți un punct din mai multe grade. (...)

Trebuie să acordați o șansă, trebuie să fiți mai flexibili, mai liniștiți și să nu vă țineți de o idee. Știm că voi aveți dorința de schimbare, doar că acest careu Jupiter-Saturn vă ține pe loc tocmai ca să vă arate că undeva nu ați progresat sau undeva nu ați schimbat atitudinea.

Trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului, nu jumătatea goală. El niciodată nu e plin tot timpul, doar că avem noi tendința să credem că există un pahar plin. Nu! Voi, în zilele următoare, trebuie să vedeți jumătatea plină a paharului.”, a spus Daniela Simulescu.

 

Previziunile pentru toate zodiile le găsiți aici:

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel