Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 20 - 26 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Este o săptămână în care predomină sentimentele altruiste și pozitive. Sunteți năpădiți de influxuri benefice. Vin peste voi schimbări rentabile, chiar întoarcerea cuiva în casa voastră va fi o mare bucurie. Deci dați dovadă de tot ce înseamnă prietenie, iar dacă sunteți singuri, încercați să faceți primul pas către persoana pe care ați spus ochii sau care vă interesează, pentru că prietenii vă vor susține și vă vor sprijini. De multe ori, chiar prietenii vă pot face cunoștință cu acea persoană pe care n-aveți curajul să o abordați. 

Taur

Este o săptămână când bună, când rea. Are perioade ca și Taurul, de instabilitate. Câteodată e cuprins de pasiune. Sentimentele lui sunt în general exclusiviste. Are perioade când e posesiv, gelos, dur și toate acestea se datorează faptului că își dorește să manevreze banii sau cu alte cuvinte, portofelul familiei să stea la Taur.

Gemeni

Este o săptămână în care simțiți voi, Gemenii, că renașteți, vă reînnoiți, sunt lucruri benefice în jurul vostru. Aveți mare libertate de acțiune și vă doriți acest lucru. Și cu toate astea, în conjunctura actuală, vă puteți salva dintr-o situație dificilă pe care chiar voi înșivă v-ați creat-o. Veți primi în săptămâna următoare vești și așteptați întoarcerea unei persoane dragi 

Rac 

Racul va avea parte de fericire, reușită, se va afirma, i se vor recunoaște meritele, va clarifica fericit o situație lăsată undeva în coadă de pește. Dați dovadă de mare vitalitate și cei care sunteți iubitori de artă sau chiar creați frumos aveți un mare succes săptămâna viitoare.

Leu

Leul are parte de rea-credință din partea unor oameni, se simte abandonat, trădat, vor avea parte de prieteni care sunt numai de fațadă. Nu puteți să faceți mare lucru, fiind prizonierul unei situații. O conjunctură de moment, aşa că încercați să vă descurcați cu ce aveți, pentru că nu puteți să depășiți. Deci o săptămână ceva mai grea și mai complicată pentru nativi Leu.

Fecioară

Fecioara are o carte de foc, pozitivă, care simbolizează rapiditate cu care se mișcă în tot ceea ce înseamnă acțiune, că e profesional, că e undeva o schimbare de locuință sau o schimbare de parteneri. În tot cazul, schimbarea este benefică. Aveți parte de multe deplasări și cu toate aceste lucruri pe care le suportați voi săptămâna viitoare, șansa e de partea voastră. Condiția este să vă asumați răspunderea acțiunilor voastre.

Te-ar putea interesa și: Top 6 cele mai ghinioniste zodii din horoscop. Mihai Voropchievici: „Natura lor îi poate face magneți pentru situații nefericite”

Balanță

O carte excelentă, care spune că este momentul ca tot ce întreprindeți să fie benefic, să fie în favoarea voastră. Aveți parte de reușită, dar nu de o reușită banală. Reușita va fi una excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații.

Scorpion

O carte bună pentru Scorpion! Sunteți protejat în săptămâna următoare, iar protecția vine din partea unei personalități marcante, cu un suflet generos. Trebuie să fiți încrezători în tot ceea ce faceți acum, în tot ce acționați. Vă aflați pe calea cea bună. În curând sau chiar la începutul săptămânii, se întrevede o alianță serioasă. Pentru cei care își doresc chiar o căsătorie, sunt șanse.

Săgetător

În săptămâna următoare aveți o energie bine canalizată, aveți și forță activă, dominați situația, sunteți plini de dinamism, combativitate, iar aceste lucruri vă conduc la reușită. Pot apărea între voi, adică cu alte persoană de sex opus, raporturi pasionale, forța voastră de atracție fizică și magnetică e uluitoare săptămâna viitoare.

Capricorn

Veți demara o acțiune. Asta e numai începutul, iar acțiunea se poate orienta undeva spre zona profesională, dar cel mai mult spre o zonă amoroasă.

Vărsător

Cartea Vărsătorului simbolizează timpul, înțelepciunea, puterea de reflecție și liniștea, dar și singurătatea pe care v-o doriți în săptămâna următoare. Aveți oameni în jurul vostru care vă sprijină, iar voi, care de multe ori nu prea sunteți așa materialiști, așteptați o recompensă care se dovedește până la urmă a fi tardivă, dar din timiditate și pudoare, nu aveți curajul să vă cereți drepturile voastre.

Pești

O săptămână în care aveți un echilibru bun, sunteţi stăpâni pe situație, aveți parte de o călătorie, pentru unii, chiar în străinătate, dar și de descoperiri pasionale. Înaintați cu siguranță pentru că aveți succes și reușită. Cei care au de semnat un contract este un contract benefic în favoarea voastră. O întâlnire frumoasă vă va reda energia pe care aţi cam pierdut-o săptămâna trecută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2

Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani

Luminița Vîlcea, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii
pixel