Horoscop 20 - 26 noiembrie 2023. Soarele intră în Săgetător. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop săptămânal pentru perioada 20 - 26 noiembrie 2023. 


Săptămâna aceasta începe cu Luna în cuadratură cu Marte și Soarele în sextil cu Pluton, care, atunci când sunt împreună, ne obligă la o stare de acceptare. A doua zi, pe 21 noiembrie, avem în față Marte sextil Pluton, care ne anunță că, dacă nu ne schimbăm, vom fi lăsați în urmă.


Săgetătorul vine în ajutor în această săptămână, când Soarele intră în acest semn pe 22. Vom încheia săptămâna cu Marte în Săgetător, care ne face să știm că, indiferent de situație, vom trece peste orice și vom ieși învingători. 


Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 


În săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, ai în vedere schimbările de dispoziție și modul în care acestea afectează modul în care abordezi persoanele importante din viața ta. Aceasta este, într-adevăr, o săptămână de familie mare pentru tine, iar acest lucru nu este întotdeauna un lucru bun. Vrei să fie un lucru bun, dar multe tranzite dure îți influențează fiecare mișcare în această săptămână, Berbec, iar unele dintre ele ar putea scoate la iveală monstrul furios din tine.

Asta face familia; are un mod de a ajunge în interiorul nostru și de a ne sfâșia în bucăți... dar, din nou, în cazul tău, familia ta este, de asemenea, capabilă să-ți aducă mai multă dragoste decât ai putea vreodată să contabilizezi, iar recunoștința ta va ajunge la cote maxime în această săptămână. Nu le poți avea pe toate, și totuși, le ai pe toate. Dacă reușești să privești dincolo de problemele și de crizele de furie, îți vei da seama că o ai cât se poate de bine.

Sunt câteva zile în care poate vă vine să aruncați mâinile în aer și să ridicați din umeri, în timp ce vă uitați la membrii familiei cu o expresie care spune: "Fă-o tu". Te rog. Acest lucru se datorează faptului că, ca Berbec, vrei să fii cel care face totul și primește și toate meritele pentru asta, și s-ar putea să vezi că pur și simplu nu le poți face pe toate în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023.

Date și momente de care să ții cont: 20, 21, 23, 24 noiembrie. Aceste zile vor fi zilele tale de "test". Vei trece testele, dar s-ar putea să vezi unele scoruri scăzute ... nu te învinovăți.

 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


S-ar putea să nu fie cea mai fericită  săptămână din viața ta, dar cu siguranță nu te vei lăsa dărâmat din cauza ei. Se pare că în perioada 20 - 26 noiembrie 2023, te vei despărți fie de un partener romantic, fie de un bun prieten și, deși sărbătorile s-ar putea să nu fie la fel fără ei, știi că ceea ce s-a întâmplat a fost spre binele tău. Ești completă cu decizia ta și te simți bine în pielea ta.


Vei observa că această săptămână vine cu multă auto-reflecție și cu depănarea de amintiri. Cu atât de multă energie Pluto plutoniană plutind în jur, s-ar putea să descoperi că ai putea deveni foarte amară dacă te lași să "mergi acolo". Totuși, din fericire, energia Săgetătorului va veni pe un cal alb și te va salva din vârtejul supt al negativității. Rămâi cu Săgetătorul, deoarece îți va face foarte bine și te va aproviziona cu optimism.

 


Dacă nu ai ceea ce îți dorești în acest moment, atunci depinde de tine să te gândești la această etapă ca la o parte a dezvoltării tale. Nimic nu s-a terminat și totul este doar la început. Aveți timp să o luați de la capăt și să vă schimbați în bine. Există oameni acolo - oameni buni, care îți doresc atenția.


Date și momente de care să țineți cont: Săgetătorul intră pe 22 noiembrie, iar asta înseamnă vești bune și vibrații pozitive. 

 


Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


Ca Gemeni, uneori crezi că simplul fapt de a fi Gemeni este un fel de glumă cosmică, deoarece simți că întreaga ta viață se rezumă la a lua o decizie crucială, chiar lucrul pe care Gemenii urăsc cel mai mult să îl facă. În săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, te simți ca un fals, alăturându-te la o cină, unde presupui în mod natural că toată lumea se distrează de minune.


Ai început să te întrebi dacă nu cumva acesta este doar destinul tău, să nu fii niciodată fericit în familie și să te îndoiești în permanență de oamenii cu care ești. Cu Luna în cuadratură cu Mercur și Marte în sextil cu Pluton căzând în aceeași zi, ai putea la fel de bine să renunți și să stai acasă, deoarece aceste tranzite te fac să te simți cu adevărat ca un impostor. Oprește-te chiar acum, Gemeni. Totul la tine este grozav; trebuie să încetezi să te subestimezi. Acum ieși acolo și ... participă.


Ceea ce vei vedea în această săptămână, 20 - 26 noiembrie 2023, este că vei continua să găsești modalități de a te pune în jos. Din fericire, Soarele Săgetătorului nu te va lăsa să rămâi la pământ prea mult timp, ceea ce te va arunca pe partea cealaltă a sentimentului tău de toane.


Date și momente de care să ții cont: 22 noiembrie este cu adevărat momentul în care totul devine mai bun pentru tine, deși poate că ai vrea să meditezi pe parcursul zilelor de 20 și 21, pur și simplu pentru că, dacă nu o faci, te vei scoate din minți.

 

 


Rac 
(21 iunie - 22 iulie)


Ceea ce vei ajunge să știi este că în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, presiunea de a fi persoana de referință pentru toată lumea se află în centrul și sufletul întregului tău stres. Stresul este numele jocului în această săptămână, în ciuda faptului că totul merge destul de bine în viața ta și că abia de curând ai început să te bucuri în totalitate de romantismul tău. Ai crede că ai putea să te îndepărtezi și să te așezi pe lauri, dar nu... nu în această săptămână.


Ceea ce este bine de știut pentru tine este că tot haosul și haosul care însoțesc această săptămână sunt doar iluzii de moment care se vor clarifica pe măsură ce săptămâna va continua. Ceea ce te preocupă cel mai mult sunt aspectele logistice, iar în perioada 20 - 26 noiembrie 2023, știm cu toții că asta e tot ce este acolo. 


Deși, în general, vă place acest tip de muncă aglomerată, vă simțiți deosebit de presat să AFIRMAȚI că vă doriți acest lucru săptămâna aceasta. Lipsa ta de zâmbet va fi vizibilă, ceea ce va pune și mai multă presiune asupra ta. "Zâmbiți! Haideți, să vedem zâmbetul ăla minunat ... "


Date și momente de care să țineți cont: 21 noiembrie îți aduce Marte în sextil cu Pluton, care este tranzitul care te va convinge odată pentru totdeauna că nu trebuie să fii persoana cu punctele anul viitor. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

 

Nu ești foarte sigur dacă 20 - 26 noiembrie 2023 există sau nu, deoarece tot ce înseamnă această săptămână pentru tine este numărătoarea celor cărora trebuie să le cumperi cadouri de Black Friday. Îți vine să crezi că încă mai faci asta? Și totuși, ca Leu iubitor de familie, cu siguranță o faci. 


Așadar, perioada 20 - 26 noiembrie 2023 merge spre grija financiară și, deși în trecut erai întotdeauna persoana care le spunea tuturor să nu-și facă griji, aceasta pare să fie săptămâna ta în groapă. Din fericire, ești înconjurat de mulți oameni iubitori care vor încerca să te facă să râzi și să te scoată din starea de îngrijorare, deoarece nu sunt obișnuiți să te doboare atât de tare. De îndată ce vei vedea că le duci cu tine în jos starea de spirit, îți vei reveni.


Probabil că îi poți mulțumi Soarelui Săgetător pentru acest upgrade, deoarece acesta este tranzitul sezonier care te ajută întotdeauna să te întorci pe calea cea bună.


Date și momente de care să ții cont: Eliberarea ta vine spre sfârșitul săptămânii, pe 25 și 26 noiembrie, când Luna în trigon cu Pluton și Luna în sextil cu Neptun îți permit să simți că mai există speranță și că vei trece peste toate.

 

 

Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


Ceea ce ți-ar plăcea mai mult decât orice în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 este să poți să NU fii nevoit să muncești. Simți că ți se cuvine fie o mărire uriașă de salariu, fie o bucată solidă de timp liber și, deși mai mult ca sigur vei avea succes în ambele domenii, tot nu vei ști ce se întâmplă până mai târziu în an. 

Simțiți că sunteți în "modul răbdare" și, după cum știm cu toții, răbdarea nu este virtutea voastră. Să faci lucrurile, da. Să fii cel mai bun pe care îl poți fi, oh, la naiba, da, dar să aștepți cu răbdare? Nu la puterea a suta. Ai vrea să te relaxezi și să petreci acest timp râzând și depănând amintiri cu membrii familiei. Această amărăciune te însoțește în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 și nu te poți scutura de ea.


Ceea ce este interesant la tine, Fecioară, este că, indiferent de ceea ce simți, tot vei face cu veselie și festivități ca și cum viața ta ar depinde de asta. Ești de neoprit în această privință.

Date și momente de care să ții cont: Fiecare zi din această săptămână va fi stres pur pentru tine, iar asta include zilele de 20, 21, 22 și 23. 

 


Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)


În săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, vei avea impresia că întreaga săptămână, plină de toate emoțiile sale nebunești, pur și simplu nu merită timpul tău. Totuși, asta nu înseamnă că vei scăpa de orice obligație sau că măcar îți dorești să o faci. Problema acestei săptămâni pentru tine, Balanță, este că nu ai nicio convingere care să-ți susțină acțiunile. 


În inima ta, totul este pur și simplu fantastic... dar asta depinde de ideea că vei petrece mult timp singur. Toată chestia asta cu reuniunile de familie te epuizează cu mult înainte de a începe. Nu sunteți prea convins că nici ceilalți membri ai familiei nu sunt atât de implicați. Este ca și cum, în mintea ta, toată lumea face doar ceea ce se așteaptă de la ei... dar cine se așteaptă? Pavlov? Pavlov sună clopoțelul în continuare?

 

Date și momente de reținut: întreaga săptămână are potențial de groază, dar zilele tale de speranță vin la sfârșitul săptămânii, pe 25 și 26, când Luna face trigon cu Pluton, în același timp în care Luna face cuadratură cu Saturn. Aceste tranzite te anunță că urmează o schimbare personală.

 

 

Scorpion 
(23 octombrie - 21 noiembrie)


Dacă nu te comporți cât mai bine săptămâna aceasta, Scorpionule, atunci îți vei petrece ultima săptămână cu Scorpion  în Soare având un moment foarte prost, iar prin "prost" înțelegem ostil, rebel și antagonist. O să vină Săgetătorul să te salveze, dar se pare că săptămâna aceasta, 20 - 26 noiembrie 2023, nu face decât să-ți găsești defecte la orice.


În mare parte, are legătură cu faptul că nu vrei să renunți la puterea ta, lucru demonstrat în cosmos la finalul sezonului Scorpionului. Nu te îngrijora, vei fi bine și, sincer, nu este atât de rău pe cât faci tu să pară.


Date și momente de care să ții cont: 20 noiembrie dă startul focurilor de artificii pentru tine, deoarece aceasta poate fi ziua în care te simți literalmente cel mai ostil. Mai multe tranzite ale lui Marte mențin flacăra aprinsă, dar până la sfârșitul săptămânii, acea energie fidelă a Săgetătorului te va răcori.

 

 

 

Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Ești unul dintre acele semne care își sărbătoresc ziua de naștere și sezonul Săgetătorului în timpul sărbătorilor și, în timp ce, pentru unii, asta ar putea însemna groază pe băț, pentru tine, înseamnă doar distracție, mâncare, prieteni și... ei bine, familie. Uneori, acesta este un lucru bun, iar în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, este un lucru foarte bun. Te adaptezi rapid la sezonul Soarelui tău, deoarece a fi optimist este doar o parte din natura ta.


De asemenea, ești persoana la care toată lumea apelează în această săptămână, deoarece se gândesc la tine ca fiind singura persoană care rămâne stabilă în timpul sărbătorilor. Ei nu știu că motivul pentru care reușești să îți menții sănătatea mintală este că oferi foarte puțin ajutor. Ești doar "acolo" și, cumva, nu prea ești băgat în seamă. Oamenii pur și simplu te plac, iar tu chiar nu trebuie să faci prea multe pentru ca acest lucru să se întâmple.


Așa că, în timp ce lumea se împrăștie în jurul tău și te face să te simți ca și cum ai fi singura piatră într-un râu plin de somoni nebuni, tu vei lua această săptămână cu calm și te vei descurca, bătându-te pe spate pentru că ai ajuns atât de departe în an fără să înnebunești.


Date și momente de care să ții cont: Ziua de 22 te aduce chiar în sezonul Soarelui, iar asta te face să plutești. 

 

 

Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Pe ce contai în această săptămână, 20 - 26 noiembrie 2023, este ideea că totul ar putea merge conform planului și, ei bine, cu siguranță vei avea noroc în acest departament, Capricorn. Ceea ce se întâmplă este că tu și partenerul tău romantic ați ajuns la un acord care urmează să fie pus în aplicare în această săptămână, chiar înainte de sărbători. Orice ar fi ceea ce ați convenit este ceea ce va menține relația voastră proaspătă și incitantă.


Deși nu prea ai încredere niciodată în lucruri de acest gen care să funcționeze pentru tine, ești mereu dispus să încerci, iar ceea ce ai în minte cu partenerul tău romantic pare cu siguranță promițător. 

 

Date și momente de care să ții cont: Ziua de 23 arată destul de bine pentru tine, Capricorn, deoarece Soarele în cuadratură cu Saturn îți amintește că tu câștigi întotdeauna, indiferent de situație. Cu Marte în Săgetător care urmează a doua zi, te vei simți puternic în convingerile tale. 

 

 

Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)


Deși îți dorești ca săptămâna aceasta să decurgă perfect, pentru că ai multe lucruri planificate, vei petrece o bună parte din perioada 20 - 26 noiembrie 2023, simțindu-te stresat și la limită, ca și cum ai aștepta să cadă pantoful. Ceea ce te preocupă sunt obligațiile, iar obligațiile sunt exact lucrurile pe care nu suporți să le ai. Nu vrei să știi că, în orice secundă, ai putea fi scos din post pentru a te ocupa de nevoile altcuiva.


Totuși, aceasta este poziția în care te afli acum, deoarece există cineva în viața ta care depinde de tine și dacă i-ai întoarce spatele, s-ar dezlănțui iadul. Așadar, îți dorești ca această săptămână să decurgă bine și să nu existe niciun incident.  Este ceva în săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023 care te apasă în moduri pe care nu le apreciezi.


Ești o persoană credincioasă, dar numai până la un punct. Dacă începi să simți că zidurile se prăbușesc peste tine, nu numai că vei da bir cu fugiții, dar vei sfârși prin a te simți prost în legătură cu totul.

Date și momente de care să țineți cont: 21 și 22 noiembrie reprezintă pentru tine momentul în care simți că e timpul să îți prioritizezi viața. Ai fost mult timp avocatul cuiva și nu ești sigură că mai vrei această responsabilitate.

 

 

Pești 
(19 februarie - 20 martie)

 În săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023, îți vei arăta ție - și familiei tale - că nu numai că ești o forță a naturii, dar că nu te pot obliga să faci nimic din ceea ce nu vrei să faci. 


Există un membru al familiei ... știți cine este. Dacă îl vedeți, vor începe amabilitățile, vor apărea chicotelile răutăcioase și, după o rundă sau două de "dă-mi umplutura", veți începe să treceți la lucruri de bază cu acea persoană. Cine este veganul? Cine este democratul? Cine este ciudatul religios? Cine este susținătorul politic al tuturor lucrurilor greșite ... și așa mai departe.


Date și momente de reținut: 22 noiembrie este ziua în care groaza se revarsă ca ceva ce se scurge dintr-o chiuvetă într-un film de groază japonez urât. Chiar dacă această zi inaugurează sezonul Săgetătorului, vei constata că negativitatea familiei o domină.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel