Horoscop 2022. Avertismentul astrologului: Un an „incomod”. Care sunt zodiile care vor avea de suferit
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop 2022. Predicții astrologice pentru anul 2022. 

Patsy Bennett, medium și astrolog australian de  peste 25 de ani, spune că anul 2022 vine cu mari schimbări, care vor fi mai ușor de gestionat pentru unele semne zodiacale decât pentru altele.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie): 

2022 este un an al schimbărilor pentru tine, așa că fii pregătit să te adaptezi noilor situații. Cele mai mari domenii pe care te vei concentra vor fi finanțele și valorile. Sunteți în proces de reconsiderare a ceea ce - și cine - este cel mai important pentru dumneavoastră. Februarie și ultimele șase luni ale anului ți se vor părea cele mai solicitante, deoarece va trebui să iei decizii cheie care îți vor afecta viața pentru o perioadă de timp. Eclipsele din mai și octombrie vor aduce schimbări considerabile și în relațiile tale. Cei singuri ar putea decide să se angajeze într-o relație, iar cuplurile să ducă relația la un nou nivel.


Taur (20 aprilie - 20 mai): 

 Uranus va fi în Taur pentru mai bine de patru ani, continuând să aducă schimbări neașteptate și ieșite din comun în viața ta. În 2022, nexusul schimbărilor va fi în principal în zonele comune ale vieții tale, cum ar fi spațiul de acasă, colaborările de la locul de muncă și finanțele comune. Pe de o parte, veți tânji după libertate de mișcare și, pe de altă parte, după siguranță. Va fi sarcina ta să mergi pe linia fină dintre cele două. Eclipsele din mai, octombrie și noiembrie vă vor încuraja să faceți schimbări mult așteptate atât în colaborările personale, cât și în cele de afaceri.

 


Gemeni (21 mai - 20 iunie): 

Fiind unul dintre cele mai adaptabile semne ale zodiacului, în 2022 vei îmbrățișa oportunitatea de a-ți modifica programul obișnuit de zi cu zi, de muncă și de sănătate. Anul se împarte în două, iar jumătatea anului va fi cu siguranță un moment excelent pentru a atinge un punctde cotitură și, eventual, chiar pentru a vă reinventa. Viața și finanțele de acasă, precum și spațiul și îndatoririle pe care le împărțiți, toate acestea vor suferi schimbări considerabile, așa că găsiți modalități de a vă planifica din timp, deoarece investiția în aceste domenii cheie ale vieții dvs. va fi fructuoasă. De asemenea, vei avea succes și în viața ta amoroasă, deoarece te vei simți mai înclinat să socializezi.


Rac (21 iunie - 22 iulie): 

2022 este un an bun pentru a consolida ceea ce ai deja; pentru a gestiona planurile pe care le-ai pus în mișcare în 2021 și, de asemenea, pentru a portni noi idei în dezvoltare. Este un an ideal pentru a construi o bază solidă și durabilă, mai ales din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, poți fi ușor distras sau chiar indus în eroare, așa că trebuie să eviți să schimbi direcția pe un capriciu. Domeniul tău domestic va fi scena multor schimbări și o mutare, o călătorie sau o renovare pot fi în plan. Schimbările domestice îți vor afecta perspectivele profesionale și viceversa, așa că urmărește să faci planuri și strategii care să cuprindă ambele domenii.

 

Leu (23 iulie - 22 august): 

2022 este un an excelent pentru a vă îngriji cuibul! Viața de acasă și modul în care îți urmărești interesele de acolo îți vor acapara o mare parte din atenție. La fel și investiția ta în cei pe care îi iubești, în termeni de timp și efort. Începutul anului este un moment bun pentru a vă gândi la modul în care viața de acasă reflectă identitatea dvs. în ansamblu și pentru a vă gândi lateral la modalități noi de a vă îndeplini îndatoririle și angajamentele obișnuite. Este, de asemenea, un an bun pentru a-ți revitaliza activitățile, hobby-urile și chiar cercul social, dacă dorești să fii mai aventuros cu interesele și îndeletnicirile tale.


Fecioară (23 august - 22 septembrie): 

Aventura te cheamă în 2022: este timpul să îți desfaci aripile și să pătrunzi pe un teritoriu nou. Pentru unele Fecioare, noul teren va fi atrăgător la locul de muncă, pentru altele în viața personală și pentru altele, în ambele domenii. Vei fi atras să înveți noi abilități pentru a-ți lărgi baza de cunoștințe. S-ar putea să fiți surprinși să vedeți cum unele dintre valorile voastre de bază se schimbă pe măsură ce vă adaptați la noi idei și oportunități, așa că fiți pregătiți să priviți viața într-un context nou, în special în lunile mai și noiembrie. Lasă-te condus de inima și de intuiția ta în timp ce navighezi prin circumstanțe noi în viața ta personală.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): 

Viața ta personală va fi în centrul atenției în 2022. Este timpul să prioritizezi un sentiment de confort în cadrul relațiilor tale, pe măsură ce apar noi circumstanțe. Pentru unii, acest lucru va însemna schimbări domestice considerabile. Și, dacă o relație a fost pe teren accidentat, 2022 va oferi șansa de a clarifica lucrurile. Dar dacă nu mai puteți găsi un teren comun, este posibil să alegeți căi separate. Sănătatea va fi un obiectiv cheie - fizic, mental, spiritual și emoțional. Evoluțiile din primele două luni ale anului vă vor ilumina opțiunile. Încercați să faceți din planificarea financiară un aspect cheie, în special fondurile comune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): 

Responsabilitățile tale domestice vor acapara o mare parte din lumina reflectoarelor în 2022. Luna nouă din 1 februarie va fi un moment bun pentru a vă gândi unde doriți să vă îndreptați viața de familie și pentru a lua măsuri pentru a vă atinge obiectivele pe parcursul anului. Evoluțiile din viața de zi cu zi, de la locul de muncă și în ceea ce privește problemele de sănătate vor fi forța motrice din spatele principalelor tale considerații în plan domestic. Pentru unii Scorpioni născuți la sfârșitul lunii octombrie sau la începutul lunii noiembrie, în 2022, accentul va fi pus pe relațiile personale și de afaceri, schimbările majore care le afectează pe acestea având loc în lunile aprilie, mai, octombrie și noiembrie.

 


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie): 

Vei fi încântat să afli că anul 2022 va fi mai puțin stresant decât 2021. Veți reuși să puneți în mișcare planuri pe care le-ați luat deja în considerare sau le-ați conceput pe parcursul anului 2021. Cu toate acestea, luna ianuarie poate fi totuși intensă, mai ales pentru Săgetătorii ambițioși, așa că trebuie să rămâi concentrat pe obiectivele tale pe termen lung. Evită să te lași distras și vei face progrese considerabile pe parcursul anului. Cheia succesului constă în planificarea atentă, mai ales din punct de vedere financiar. În viața personală, trebuie să evitați să luați decizii pripite în legătură cu cineva încăpățânat. Rămâneți în schimb practic și rezonabil.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): 

Veți aprecia oportunitatea de a construi ceva nou în 2022. Vei savura șansa de a crea o platformă puternică și sigură pentru tine și pentru cei pe care îi iubești, dar trebuie să ai grijă de sănătatea ta, mai ales în timpul punctelor de stres din mai și noiembrie. Multe schimbări pot avea loc din punct de vedere financiar, în special la mijlocul lunii mai și la începutul lunii noiembrie, în principal în zona carierei. Viața ta domestică și investițiile în proprietăți vor fi, de asemenea, un aspect de luat în considerare în 2022 și vei descoperi că, pe măsură ce îți modifici circumstanțele domestice, la fel se va schimba și cariera ta, și invers.

 


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):

Acesta este un an excelent pentru a îmbrățișa un drum care rezonează profund cu tine, astfel încât să dobândești un sentiment mai mare de împlinire. Grupurile, organizațiile și cercurile cu care interacționezi vor fi o reflectare a intereselor tale mai profunde, iar oamenii vor începe să te vadă într-o nouă lumină, pe măsură ce îți asumi responsabilitatea de a face declarații îndrăznețe și pătrunzătoare. O transformare sănătoasă poate avea loc, mai ales în ceea ce privește sănătatea și în ceea ce privește obiceiurile proaste la care ești gata să renunți. Circumstanțele financiare și domestice proaspete îți vor cere să fii atent din punct de vedere financiar. Comunicațiile, de asemenea, vor merita grijă și atenție pentru a evita certurile și disputele inutile.

Pești (19 februarie - 20 martie): 

Generosul Jupiter se află  în semnul tău până la jumătatea lunii mai  și îți va spori încrederea și aprecierile. Sunteți pregătit să vă priviți cariera și statutul într-o nouă lumină. Asigură-te doar că îți cercetezi cu atenție finanțele înainte de a te angaja în schimbări majore. Pe măsură ce anul avansează, valorile și credințele tale sunt susceptibile de a se schimba, iar exprimarea de sine îți va fi mai ușoară pe măsură ce trece anul. Ai încredere în intuiția și principiile tale pentru a te ghida să iei cele mai bune decizii în 2022. Este posibil să îmbrățișezi opțiuni noi care îți permit să-ți lărgești orizonturile, atât în ceea ce privește baza de cunoștințe, cât și, potențial, prin călătorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  berbec  capticorn  fecioara  gemeni  horoscop  horoscop 2022  leu  pesti  rac  sagetator  scorpion  taur  Varsator  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel