HOROSCOP 2022. Cea mai norocoasă zi a anului, în funcție de zodie
Data publicării:
Iată care va fi cea mai norocoasă zi din an pentru tine. 

Berbec
(21 martie - 19 aprilie) 

Cea mai norocoasă zi: 24 mai

Rareori ai o problemă în a iniția ceva nou, dar această zi îți oferă ceva special. În timp ce Jupiter tranzitează pentru scurt timp semnul tău zodiacal în acest an, stimulându-ți abundența și posibil noi oportunități, pe 24 mai ai Marte și Luna care se aliniază și în semnul tău zodiacal.
Această triplă conjuncție rară a tuturor celor trei planete din semnul tău zodiacal înseamnă că vei primi undă verde pentru a merge mai departe într-un mod grandios. Jupiter reprezintă norocul, Marte se referă la pasiune și motivație, în timp ce Luna deține secretele tuturor sentimentelor noastre. Cheia zilei de astăzi este să te asiguri că acțiunea pe care o întreprinzi în exterior este în concordanță cu sentimentele pe care le ai în interior. 

 

Taurus
(20 aprilie - 20 mai)

Cea mai norocoasă zi: 25 octombrie

Cu Nodurile Axei Eclipsei de Lună care intră în semnul tău zodiacal împreună cu Scorpionul, se anunță un an de neuitat. Nodurile Lunii reprezintă o finalitate a lecțiilor învățate și libertatea de a ne urma în sfârșit destinul. Așadar, în timp ce această energie va fi în joc cam în următorii doi ani, 25 octombrie îți oferă Eclipsa de Soare în Scorpion, care îți luminează a șaptea casă a relațiilor.
Cum Eclipsele de Soare reprezintă mai degrabă schimbări externe decât interne, înseamnă că aceasta va fi o zi importantă în relațiile tale romantice, aducând fie o logodnă, fie posibilitățile unei iubiri de durată. 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Cea mai norocoasă zi: 20 iunie

O mare din acel sentiment că ai o zi minunată constă în a reuși nu doar să comunici bine, ci și să te faci cu adevărat auzit de cei din jurul tău. Din fericire pentru tine, energia din 20 iunie se aliniază astfel încât este momentul perfect pentru a avea acea conversație importantă, pentru a începe un nou proiect sau pentru a fi în atenția publicului.

Mercur, planeta care ne guvernează comunicarea, se va afla într-un sextil pozitiv și benefic cu Jupiter, planeta căreia îi place să extindă tot ceea ce atinge aducând un sentiment de magie. Având în vedere că Nodurile Axei Eclipsei s-au mutat de pe semnul tău zodiacal, vei avea și tu un an mai calm și mai împământenit. În concluzie, aceasta este o zi în care îți poți lăsa amprenta asupra lumii!

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Cea mai norocoasă zi: 13 noiembrie

În această zi vei fi complet în elementul tău, deoarece există un Mare Trigon de Apă cu Soarele, Mercur și Venus. Gândește-te la acest lucru ca la un cadou suprem pentru viața ta și chiar pentru relațiile tale, deoarece Luna se va afla, de asemenea, în semnul tău zodiacal.

Soarele reprezintă acțiunea, în timp ce Mercur și Venus pun în valoare abilitățile noastre de comunicare și relațiile, așa că ziua de 13 noiembrie va fi una de care vă veți aminti pentru o perioadă de timp.

Gândește-te la acest moment ca la un punct de creație, cu atât de multă acțiune în semnele zodiacale de apă în acest an datorită lui Jupiter și a Nodurilor, este timpul nu doar să lași trecutul în urmă, ci să pășești cu adevărat în viitor- care probabil include și o nouă iubire. 

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Cea mai norocoasă zi: 28 iulie

În timp ce sărbătorești astăzi o Lună Nouă în semnul tău zodiacal, formând un trigon revelator cu Jupiter în Berbec, îți amintești de puterea noilor începuturi. Acesta este un moment excelent pentru a începe ceva nou, dar și pentru a începe să recunoști cu adevărat puterea pe care sentimentele tale o au în viața ta.

Deoarece Soarele este stăpânul semnului tău zodiacal, de obicei nu ai cum să acționezi în ceea ce contează cel mai mult pentru tine, dar pe 28 iulie ar putea prinde rădăcini o nouă apreciere și valoare pentru sentimentele tale. Acest lucru te-ar ajuta să nu-ți urmezi doar inima, ci și sufletul. 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cea mai norocoasă zi: 2 martie

Aceasta este o zi în care ți se va reaminti de puterea iubirii. În timp ce Luna Nouă în Pești îți va activa a șaptea casă a relațiilor, punând în lumina reflectoarelor această zonă a vieții tale, îți va reaminti, de asemenea, că trebuie să te iubești pe tine însuți la fel de profund ca pe un partener romantic.

Ia 2 martie ca pe o oportunitate de iertare asupra ta la fel de mult ca și asupra celor pe care îi iubești și care nu au acționat întotdeauna ca cel mai bun sine al lor. Dar nu este vorba numai de munca de sine, deoarece există și un aspect sexy între Marte și Venus, iubiții cerești care sunt cunoscuți pentru că aduc pasiune și dragoste în viețile noastre. Acest lucru va face ca 2 martie să fie o zi importantă în ceea ce privește viața ta romantică, dar nu uita că meriți același tip de dragoste pe care o oferi. 

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Cea mai norocoasă zi: 19 octombrie

Pe 19 octombrie, Venus se alătură Soarelui în semnul tău zodiacal, ceea ce te îndeamnă să profiți la maximum de viața pe care ți-ai creat-o. Totul ar trebui să se simtă mai bine și mai vesel. Cu Soarele care îți reprezintă sinele exterior și Venus care se referă la dragoste și plăcere, este cu adevărat o zi în care trebuie să te asiguri că nu ești blocat în spatele unui birou lucrând până târziu.

Există, de asemenea, un trigon pozitiv între Venus și Marte mai târziu în cursul zilei, ceea ce ar putea însemna că orice probleme sau conversații în curs de desfășurare în relații vor găsi o rezolvare pașnică și echilibrată. 19 octombrie este o zi în care să fii cu adevărat tu însuți și să te asiguri că același echilibru pe care îl cauți în viață este cel pe care îl aduci și în orice interacțiuni sau relații pe care le ai. 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai norocoasă zi: 25 ianuarie

Ziua de 25 ianuarie reprezintă o schimbare în modul în care comunici și te prezinți pentru tine, ceea ce înseamnă că servește, de asemenea, pentru a începe un mod cu totul nou în care ceilalți se prezintă pentru tine. Semnul tău zodiacal este vechiul conducător al lui Marte, care va intra astăzi în Capricorn pentru următoarele două luni, ceea ce înseamnă că vei vedea că aceste trăsături vor începe să se manifeste în viața ta.


Ceea ce ți-ai dorit nu este doar o zi sau două de bunătate, ci o schimbare de lungă durată; acesta este începutul exact al acestui lucru. Marte în Capricorn este ambițios, dar și cu picioarele pe pământ, face pașii necesari înainte, indiferent cât de descurajant ar fi, și se angajează să manifeste tot ceea ce își propune.

Acest lucru înseamnă lucruri mari pentru viața ta, dar îți afectează și relațiile, deoarece Marte guvernează pasiunea și chiar și sexul, ceea ce înseamnă că, dacă ai păstrat doar lucruri ocazionale cu cineva, așteaptă-te ca acestea să devină mult mai serioase. 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Cea mai norocoasă zi: 17 august

Având în vedere că o mare parte din acest an a fost centrată în jurul carierei și chiar a vieții de acasă, nu ți s-a părut că ai apucat să îți desfaci aripile atât de mult pe cât îți place în mod normal. Asta nu înseamnă că va fi totul monoton, deoarece ai văzut o creștere extinsă în aceste două sectoare, dar înseamnă că tânjești după acea libertate și explorare pe care numai călătoriile ți le pot aduce.

Ziua de 17 august aduce noua energie a lui Venus care se mută în a noua ta casă, activând tot ceea ce are legătură cu călătoriile și aventura. Aceasta este o zi excelentă pentru a-ți planifica vacanța anuală în timpul sau doar asigură-te că îți planifici din timp pentru a te putea bucura de lumea de dincolo de birou. 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai norocoasă zi: 25 septembrie

Când te simți bine în carieră, te simți bine în viață. Nu că relațiile personale sau romantice nu ar fi importante pentru tine, dar ai nevoie de o ancorare în pământ care nu poate veni decât dacă ai liniște în cariera ta.

Anul acesta se anunță a fi unul în care vei face mari progrese în acest domeniu, dar punctul culminant este rezervat pentru 25 septembrie, când Luna Nouă în Balanță îți luminează a zecea casă a carierei, muncii și ambiției. Așteaptă-te ca o nouă propunere să treacă foarte bine, o mărire de salariu, o promovare sau chiar o altă oportunitate legată de muncă să prindă contur pe 25 septembrie.

Aceasta înseamnă, de asemenea, că, dacă ai muncit în exces în ultima vreme, stând mai mult timp la birou, vei simți, de asemenea, un echilibru mai mare (și mai puțină vinovăție) să pleci mai devreme pentru a petrece timp cu prietenii sau cu  partenerul.

 


Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Cea mai norocoasă zi: 6 martie

Relațiile romantice sunt întotdeauna un drum complicat pentru tine. Pe cât de mult tânjești după un parteneriat, pe atât nu te deranjează să fii singur sau chiar să ai un aranjament netradițional în viața ta amoroasă. În timp ce a face alegerile pe care trebuie să le faci este întotdeauna calea cea bună, uneori partea dificilă vine în a avea un partener care vrea același lucru și care te susține.

Nimic din toate acestea nu va fi în joc totuși pe 6 martie, ceea ce înseamnă că nu numai că vor fi focuri de artificii, dar este, de asemenea, setul unui nou început în sectorul relațional al vieții tale. Pe 6 martie, Venus și Marte formează o conjuncție la exact zero grade Vărsător, reprezentând un nou început puternic în viața ta romantică. Așteaptă-te la orice, de la declarații de dragoste până la chiar o logodnă sau o conversație despre mutarea împreună. Ați făcut munca, acum este timpul pentru recompensă!

 


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Cea mai norocoasă zi: 26 aprilie

În timp ce întregul an se anunță a fi unul de-a dreptul uimitor datorită faptului că Jupiter ocupă semnul tău zodiacal o mare parte din an, ziua de astăzi îți oferă un cadou special, deoarece are loc un eveniment unic în viață. Pe 26 aprilie, Luna, Jupiter, Neptun și Venus vor forma o conjuncție în semnul tău zodiacal, aducând nimic mai puțin decât posibilități uimitoare pentru calea ta de viață și pentru relațiile tale.

Energia din jurul acestei zile va avea rolul de a îmbunătăți orice relație romantică pe care o ai în viață sau de a aduce întâlnirea cu cineva nou. De asemenea, servește pentru a vă extinde viața în general, aducând probabil opțiuni și căi pe care nu le-ați crezut niciodată posibile. Ziua de astăzi este una care probabil va schimba direcția întregii tale vieți!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  norocoasa  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel