Horoscop 2022. Succes pe toată linia pentru trei semne zodiacale: Bani, dragoste, carieră
2022 se anuntă a fi un an excelent pentru trei semne zodiacale.

Aceste trei semne zodiacale vor avea parte de succes în 2022.


Pești

Pești, 2022 este anul TĂU. Stelele se aliniază în favoarea ta! Ești programat să ai parte de "Anul fluxului". 2022 îți va oferi mai puține frustrări, lăsându-ți mai mult spațiu pentru a fi productiv în aspectele sociale, emoționale, spirituale și legate de carieră ale vieții tale. Vei beneficia, de asemenea, de influența a două planete uriașe, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de fluxul vieții. 

Jupiter stă în semnul tău de la sfârșitul anului 2021 până pe 10 mai, apoi din nou din 28 octombrie până pe 20 decembrie, oferindu-ți noroc și putere la început și la sfârșit de an. De asemenea, poți anticipa o îmbunătățire continuă a intuiției tale, prin amabilitatea prietenului tău drag, Neptun. 

Semnul tău zodiacal este guvernat de Neptun, ceea ce înseamnă că energia semnului tău și calitățile pe care le controlează Neptun, cum ar fi intuiția și visele, sunt profund similare. Lui Neptun (una dintre cele mai îndepărtate planete de soare) îi ia mulți ani pentru a se deplasa printr-un singur semn, așa că îi simți influența în viața ta din 2012 și vei continua să o faci până în 2025.

Folosește această înălțare cosmică pentru a explora ce înseamnă să fii "tu". Renunță la ceea ce crezi că lumea vrea să fii și scufundă-te în sinele tău ciudat, nebunesc și intuitiv din toată inima!

 

Rac

Rac, 2022 este "Anul explorării". Este timpul să ieșiți din carapacea în care v-ați închis și să culegeți tot ceea ce ați semănat.

În 2022, ai ocazia să experimentezi aceleași beneficii pe care le au Peștii (deși mai puțin intens) prin intermediul influențelor lui Jupiter și Neptun. Probabil că te vei simți mai în largul tău decât anul trecut-2021 te-a solicitat foarte mult. Alături de mișcările acestor două mari planete, vei continua să simți și influența lui Pluton în Capricorn, opus semnului tău.

Pluton este o planetă mică, dar cu o putere magică, care se mișcă în "ere" în loc de explozii scurte - își petrece timpul în Capricorn din 2008 și va fi acolo până în 2023, amintindu-ți de munca grea care trebuie să se întâmple pentru a fi o ființă spirituală ancorată în pământ.

Faptul că Pluton s-a opus semnului tău în toți acești ani a dat un contrast naturii tale anxioase și empatice. Timpul în care ai învățat munca de bază a spiritualității se apropie în curând de sfârșit - și poți explora cum este să fii o ființă cu inima caldă într-o lume cu inima rece.

 

Fecioară

Fecioară, 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani ai tăi de până acum. Pentru tine, 2022 este "Anul renunțării". Modele de neputință, furie și obiceiuri vechi - la ce ești pregătit să renunți? Aceleași planete exterioare care trebuie să îmbunătățească capacitățile intuitive ale Racului și Peștilor sunt, de asemenea, cele care te vor ajuta să te răcorești și să eliberezi o parte din presiune.

Chiar dacă pretinzi că ești împotriva stresului, știm că prosperi cu un program aglomerat, ceea ce te face predispus la epuizare și frustrare. Nu te-ai săturat de asta? 2022 vă oferă o oportunitate de a rupe acest tipar: Jupiter și Neptun în Pești  se vor balansa prin harta ta pentru a-ți liniști caracterul.

De asemenea, vei continua să experimentezi o parte din intensitatea lui Pluton în Capricorn. Ce poți învăța din mișcarea acestei planete încărcate existențial prin semnul muncii grele și al puterii? Împreună cu tendința ta de a te suprasolicita, există un sentiment de timiditate. Nu trebuie să vă adăpostiți și să vă fie frică de lume - linia planetară din acest an este tocmai potrivită pentru a vă ajuta să alegeți o nouă viață. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 04 dec, 20:55

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV