HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu a pregătit o mare surpriză pentru cititorii și fanii Astrosens.ro cu ocazia împlinirii frumoasei și promițătoarei vârste de 1 an. Iată că prima lumânare din brioșă pleacă spre astre cu praf magic aducător de succes, creativitate și mai ales, cu dorința de schimbare a feței astrologiei din România. Marea supriză este că vă aducem în exclusivitate, de ziua noastră, cu mare plăcere, mereu pentru voi, HOROSCOPUL 2023 cu previziuni pentru toate zodiile! 

Astrologul Daniela Simulescu interpretează pentru dumneavoastră, în exclusivitate de ziua Astrosens, Horoscopul 2023. Astrologul punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de Saturn, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. 

HOROSCOP 2023, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare.

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului.  

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni 2023

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere.  

Citește toate zodiile pe astrosens.ro


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel