Horoscop 2023 - Cristina Demetrescu: „2023 are alura unui prinţ pe un cal alb. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic”
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Cristina Demetrescu a analizat anul 2023, din punct de vedere astral, și vine cu câteva idei despre ce ne așteaptă în noul an.

Cristina Demetrescu a postat pe blogul personal analiza astrologică a anului 2023. Iată care sunt principalele evenimente astrale și cum ne vor influența.

„Boala lui 2023 va fi depresia, iar Saturn în Peşti confirmă. După adrenalina din ultimii 3 ani, este cam normal”, afirmă Cristina Demetrescu.


Previziuni generale - 2023

 

„Adunându-mi, ca în fiecare an, informaţiile legate de poziţiile planetelor pentru perioada care urmează, am avut un sentiment, înaintând cu notiţele câteva luni din 2023, că ne pregătim pentru un an relativ plictisitor. Pe mine nu mă întreabă nimeni dacă va fi un an ofertant în condiţii de evoluţie, ci doar dacă va fi un an bun sau rău. O curiozitate la care este aproape imposibil de răspuns, decât poate comparând anii între ei. Există încă visători care cred în idealul absolut definit prin „Bine”, fără să caute de fapt esenţa experienţelor prin care trec. Eu totuşi încerc să sper că oamenii se vor transforma din visători în investitori şi vor învăţa să extragă profit din fiecare încercare, bună sau rea.

Comparativ cu anii 2020, 2021 şi 2022, chiar şi cu 2019 care ar fi fost minunat, dacă nu ar fi fost o bombă cu ceas gata să explodeze, datorită  a şapte luni de conjuncţie Saturn/Nodul Sud karmic în Capricorn, pot afirma că 2023 are alura unui prinţ pe un cal alb, faţă de balaurul cu şapte capete care a stat lipit de uşile noastre, chiar dacă un cap pândea pe alt continent şi altul stătea geană pe fereastra noastră, a celor înspăimântaţi. Acest balaur nu ne va fi slăbit decât chiar pe data de 1 ianuarie 2023, când într-un final, careul dintre Saturn şi Uranus va fi poftit să se desfacă la un orb de peste 7 grade, cât să putem ieşi din casă liniştiţi. După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic, iar unii vor trăi cu o panică a unor lucruri imaginare, căci îşi pierduseră speranţa că lumea asta s-ar mai fi putut face bine. Anul 2023 este un prinţ, aşadar, dar prinţul este puţin tulburat nervos.

Da, da, deschideţi larg uşile. Aceste două planete grele, despre care am vorbit foarte mult în ultimii ani, Saturn şi Uranus, au adus în 2021 şi 2022, ciocnindu-se în total de patru ori, lecţii colective fără precedent pentru generaţia noastră, schimbări bruşte de sorţi, teme de grup  dureroase, a adâncit segregarea ideilor unor categorii largi, naţiuni chiar, foarte mult imprevizibil şi evenimente scăpate de sub control, pentru care soluţiile trebuiau găsite în regim de urgenţă, situaţii bizare şi de neconceput pentru ceea ce credeam că reprezintă evoluţia omenirii în secolul 21, reiterarea unor ameninţări nucleare la adresa întregii populaţii, extinzând astfel preocupări comune la nivel de glob, frica omului mic în faţa unor ameninţări pe care aparent nu le poate controla, dar şi intensificarea luptei şi efortului de a nu se da bătut, astfel evoluând, modificări demografice prin migrare, virusuri scăpate de sub control sub influenţa instabilităţii şi imprevizibilului definit de aceleaşi careuri periculoase ale planetelor mari care schimbă faţa pământului, teorii ale conspiraţiei cu scenarii pe care marii regizor ar fi invidioşi, crize legate de resurse, alimente, bani, teritorii, pentru că Taurul, pe care se alfă Uranus, una dintre planetele vinovate de aceste evenimente seismice şi greu de prevăzut, asta patronează, asta are în gestiune.

A fost greu cu Saturn în Vărsător, mai ales pentru noi, românii, pentru că a trecut prin zodia ţării, trebuind să învăţăm din nevoi şi crize colective şi cum trebuie să ne raportăm la suferinţele celor de lângă noi, chiar dacă mulţi ne consideram protejaţi, fie din ignoranţă, fie din însăşi puterea de a crede în această protecţie. Uranus a avut grijă prin cele patru careuri la Saturn să simţim puternic valurile suferinţelor şi ameninţărilor colective, chiar dacă, repet, unii dintre noi păreau că trăiesc pe altă planetă şi considerau că totul este doar un film, la al cărui scenariu, chiar ei înşişi contribuiau.

2023 nu mai este în registrul groazei de ameninţări imprevizibile, care nu te lasă să dormi şi care generează genul acela de anxietate, că oricând poţi fi lovit de ceva din senin, fără niciun fel de avertizare. Nu vreau nici să pară că nu sunt cu picioarele pe pământ. “Shit happens all the time!” Totuşi, doar strânsorile dintre planetele grele au generat în 2020 Pandemia (conjuncţia Pluton/Saturn/Jupiter în Capricorn) şi apoi crizele din ultimii doi ani (Careul Saturn/Uranus în Vărsător/Taur). 2023 nu prezintă astfel de aspecte, dar pentru că vă spuneam ceva de un “Prinţ pe cal alb” şi sper că aţi mai crescut şi voi de pe vremea când bunicile vă citeau poveşti înainte de culcare şi aţi mai înţeles de atunci, că prinţii aceştia, cu cât par mai perfecţi, cu atât ascund în interior nişte demoni mai greu de controlat. Nu v-aţi întrebat niciodată de ce poveştile nemuritoare se terminau mereu o dată cu nunta regală, cu epilogul bine cunoscut “Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!” Niciodată, dragii noştri povestitori nu ne-au spus ce boli au avut, câte sticle de alcool au băut, cât au minţit sau cât de geloşi au fost Cosânzenele, Crăiesele şi ai lor Crai sau Prinţi salvatori. Sau poate tot răul a fost considerat ca fiind concentrat în marea lor încercare de a fi împreună, pe care l-au învins iubindu-se şi care era distrus radical odată cu Balaurul? The winner takes it all! Poate fi şi aceasta o variantă, în care putem spera după o perioadă atât de grea.

Despre antiteze, salvare şi penitenţă, dualitatea dintre bine şi rău, suferiţă şi mântuire, iubire şi ură, boală şi vindecare, lumină şi întuneric, sacrificiu şi eliberare, despre credinţă şi rătăcire, păcate şi virtuţi, despre frumos şi urât, despre îngeri şi demoni, va dori să ne înveţe Saturn, a şaptea şi ultima planetă tradiţională,  tranzitând ultima zodie a Peştilor, în următorii aproape trei ani: 7 martie 2023 -14 februarie 2026, de unde scădeţi vara lui 2025, cât Saturn va fi în Berbec.

Nu sunt puţini care se tem de acest tranzit şi tot am fost întrebată cu ce mai poate veni şi Saturn în Peşti după atâtea grozăvii? Trebuie chiar de acum să ţinem cont că în analiza noastră apare cât de curând energie multă în zodia Berbec. Dacă Berbecul reprezintă punctul zero de plecare, începutul, Peştii reprezintă sfârşitul şi poate fi lesne de înţeles că suntem cu un picior pe finalul unei ere şi cu celălalt pe startul alteia. Aceste treceri nu se fac brusc de pe o zi pe alta, ci prin procese  dureroase uneori. Dacă ne uităm în trecut vedem că istoria se tot repetă şi că mereu alternează perioadele distructive cu cele înfloritoare. 2023 este un an bipolar şi seamănă cu un student care promovează în anul următor, apoi în următorul, dar care are o restanţă de dat din anul întâi. Prinţul neînfricat, are nişte tinichele legate de piciorul calului alb şi acelea zăngănesc. Nimeni nu-i perfect.

Omenirea este în plină revoluţie ştiinţifică, tehnologică, privind cercetarea în toate domeniile, inclusiv medicină, iar cuceririle din spaţiul cosmic din ultimii doi ani se datorează aceloraşi planete care ne-au adus pe marginea prăpastiei, aproape de un scenariu apocaliptic. În acest timp, de undeva din acest haos terestru, spre cer au plecat cele mai îndrăzneţe misiuni spaţiale din istorie. Iată o primă antiteză!

Saturn fiind ultima planetă pe care o vedem cu ochiul liber, în ultima zodie, nu vrea altceva decât să finalizeze ce s-a început. Să patenteze, ceea ce s-a manifestat la nivel experimental. Deci putem considera că este începutul sfârşitului, dar în sensul bun al cuvântului.

Peştii sunt o zodie angelica şi infernală în acelaşi timp, mergând pe principiul că nu poţi distinge binele, decât în contrast cu răul, probabil nimic mai firesc. Se vor disocia astfel multe, iar oamenii vor vedea în viitorul apropiat în contraste mai puternice. Nu lumea se va schimba neapărat, ci felul nostru schizoid de a vedea ce ne înconjoară. Dacă nu vom vedea alb, înseamnă că e musai negru. Totul sau nimic. Asta ne va pune în dificultate, oriunde. La şcoală, la serviciu, pe stradă, acasă, în relaţii, în lume. Alegerile de la cele personale, până la cele politice pot fi mai disociate ca oricând. Nu vom judeca prin prisma realităţii, ci printr-o ceaţă a traumelor noastre interioare, sub presiunea evidentă a lui Saturn în Peşti, care credeţi-mă, face asta, by default.

Peştii sunt o zodie ce guvernează finalul, nevăzutul, marea, oceanul, orizontul, mănăstirea, credinţa, mântuirea, vindecare, spitalul, medicina, laboratorul, psihiatria, cercetarea, cosmosul infinit, viciile, închisoarea, penitenţa, sacrificiul, suferinţa, visele, magia, subconştietul, ocultul, misticul, iluzia, impresia, aşteptările, dispariţia, karma. Ce poate să ne înveţe, Saturn, o planetă de pământ, a concretului, organizării şi structurării, trecând printr-o zodie de apă, guvernată de Neptun, plenetă ce pare că se joacă mai degrabă cu mintea noastră? Cum ar putea fi, de exemplu, organizată apa?

Iată o mare problemă! Apa care stă să inunde insule şi oraşe de coastă sub ameninţarea încălzirii globale şi a topirii gheţarilor. Nu este o veste rea. Probabil că o data cu intrarea lui Saturn în Peşti şi ca urmare a unor situaţii de criză energetică din ultimul an ce împing omenirea la găsirea a noi soluţii nepoluante ca sursă de energie, se va purcede şi mai serios la organizarea apei care trebuie şi este bine să râmână la nivelul optim. Cât despre exploatarea resurselor naturale din mări, nu mai vorbesc, doar sper, fiind o problemă naţională, să se dea drumul serios la treabă. Hai, băieţii!

Saturn în împărăția lui Neptun nu este neapărat un semn de amplificare a numărului fenomenelor legate de apă, uragane, tsunami, avarii ale unor ambarcațiuni, perturbări în fluxul naval, avarii sau accidente cu impact ecologic nefavorabil în această sferă, dar poate avea legătură cu severitatea lor.

Credinţa! Saturn în Peşti aduce o lecţie christică de sacrificiu, suferinţă, umilinţă, mântuire, moarte şi renaştere, dar care probabil pe alocuri, va trebui revoluţionată pentru a fi asimilată mai bine de generaţiile tinere. Credinţa este încă însuşită de fiecare în parte, iar biserica cu toate avantajele ei, în multe situaţii, prezintă oamenilor o teorie, prea puţin înţeleasă. Saturn este profesorul care trebuie să îşi ducă elevii la practică. Mulţi oameni credincioşi mai sunt, dar goi spiritual, neînţelegând nici cele mai elementare noţiuni cu ajutorul cărora să distingă binele de rău. Dragi preoţi, dragi enoriaşi, vine un moment al reînvăţării şi de către unii şi de către alţii, a ceea ce Iisus a lăsat, dar adaptat timpului în care trăim. Biserica încă ne învaţă că bogatul nu intră în împărăţia Cerului, doar că bogatul de azi e un om cu multe intreprinderi, firme, cifră de afaceri, angajaţi şi responsabilităţi, care investeşte, hrăneşte guri şi n-are nimic dacă are şi el o vilă şi un Mercedes, câtă vreme contribuie la PIB-ul ţării. Omul ăsta dă şi la săraci, dar dacă dă tot, nu mai are cu ce plăti impozitele şi riscă înainte de a ajunge în Rai să înfunde închisoarea pentru spălare de bani. Nu mai invăţaţi oamenii că e bine să rămână săraci, că nu mai evoluăm. Crapă şi asigurările sociale şi sistemul de pensii. Iar evoluţia e voinţă, iar asta e virtute.

Revoluţionarea medicinii este mult aşteptată şi deja am vorbit anul trecut despre conjuncţia Saturn/Neptun din 2025/2026 care va veni cu rezultate, cum a mai făcut-o în istorie atunci când Cerul a trimis către oameni “Anestezia”. Nu aştept elixirul tinereţii veşnice şi al vieţii fără de moarte, dar măcar leacuri pentru câteva boli incurabile, dă, Doamne! Saturn în Peşti finalizează până în 2026 procese de cercetare din multe alte domenii, dar nu vor lipsi provocările. În România sunt multe de rezolvat şi vindecarea trebuie să înceapă cu pereţii spitalelor plini de nosocomiale. La spital mergem să ne facem bine, nu să ne facem rău. Relaxarea politicilor din sistemul medical care constrâng tinerii absolvenţi să plece din ţară.

Saturn în Peşti vorbeşte de mântuire şi unele boli pot fi mai grele sau mai anevoioase, spre deosebire de ultimul an, când s-a pus pe seama vaccinurilor, ceea ce de fapt era generat de careul Saturn/Uranus, legat de morţile subite. Acest ultim aspect a fost în primul rând o cauză astrală pemtru multe boli cardio-vasculare, care din nefericire generează morţi subite, fără suferinţă. Se închide paranteza morţilor subite, dar se deschide cea a suferinţelor lungi, cauzelor ascunse, greu de diagnosticat, câtă vreme au si origine karmica. De multe ori imposibilitatea de a găsi cauza spirituală, nu poate permite nici vindecarea. Pot apărea unele noi afecţiuni, cu origine necunoscută. Nu vorbim despre pandemii, ci despre boli.  Copiii care se vor naşte acum cu Saturn în Peşti vor deveni, mulţi dintre ei, medici şi vor dori să ajute şi să vindece oameni bolnavi. Generaţia următorilor trei ani se numeşte generaţie de sacrificiu, oastea lui Iisus.

Creşte numărul celor care suferă de boli psihice, din păcate. Şi aici stăm foarte prost. Există terapii revoluţionare, de diferenţiere a bolnavilor grav afectaţi de cei care sunt doar afectaţi pe baza unor stimuli, dar nu se doreşte prea mult îndrumarea celei de-a doua categorii catre surse de energie vindecătoare şi soluţii constructive, reale, de schimbare a modului de viaţă, eliberându-se în continuare reţete de medicamente puternice ce creează dependenţă. Nu degeaba Peştii guvernează şi teologia şi psihiatria, pentru că între cele două uneori e o linie fină.

Oare iluzia ultimilor ani, că noi trăim virtual mai intens decât în viaţa de zi cu zi, nu îşi va spune cuvântul? De asta cum ne vom trata şi unde vom ajunge dacă nu învăţăm din greşeli? Copiii care se vor naşte acum sunt ultimii sacrificaţi, dar şi primii salvaţi. Dacă tot am înţeles că arta, sportul, credinţa vindecă mai bine ca orice, măcar hai cu profesorul Saturn în zodia vocaţiilor să facem din asta o alternativă reală si educată încă de la vârste fragede pentru ca aceşti copii să crească frumos, chiar dacă ei, complex dezvoltându-se, vor alege altceva.

Problemele medicale ale lui 2023 pot fi afecţiunile psiho-emoţionale, aşadar, bolile renale, bolile oftalmologice, infecţiile, bolile endocrine şi explozia unor afecţiuni genitale, bolile cardiace, dar şi cele stomatologice.

Saturn în Peşti continuă şi mai profund ca până acum trendul holismului, în absolut orice domeniu. Dacă un om ajunge la închisoare, acolo el trebuie să înveţe ce nu a învăţat niciodată, o boală trebuie tratată cu tot cu cauza ei spirituală, o melodie nu trebuie să mai sune gol pe versuri care nu spun nimic, şcoala trebuie să aibă şi o latură a ei vocaţională sau să diferenţieze procesul de învăţământ la copiii care au anumite probleme.

Saturn în Peşti e un soi de judecător la judecata de apoi, dar de aici si acum. Se vor închide multe conturi, se vor face multe plăţi karmice. Dacă le conştientizaţi va fi uşor. Dacă iertaţi sau cereţi iertare, la fel. Închideţi, finalizaţi, terminaţi ceea ce de altfel v-a terminat pe voi. Dacă nu se va vrea, însă, se activează programul de boală, suferinţă, sacrificiu, umilinţă. Alternativa este credinţa, cunoaşterea, iluminarea, căutarea. Eu v-am mai spus. Universul nu e cinic, dă soluţii. Doar că acum oamenii pot fi mai derutaţi, pentru că nu ştiu ce să aleagă. 2023 este un pendul care pare că ne dă când o soluţie, când alta. Cum alegem?

Vor fi şi mulţi sceptici, dar vor fi şi mai mulţi dornici să caute acolo unde nu au căutat niciodată. Vor exista noi descoperiri atât pe această planetă, în Cosmos, dar şi informaţii noi dăruite de Zei nouă, despre care oamenii, vor spune că le aparţin lor. Da, meritul oamenilor este să îşi regleze bine telescopul sau canalul de comunicare cu Divinul, pentru că urmează transmisiuni importante pentru noi toţi. Aşa se încheie o era, apoteotic!

Vor fi oameni pe care acum îi vedeţi într-un fel, dar care sub influenţa lui Saturn în Peşti, sub presiunea unor evenimente vor scoate la suprafaţă altă faţă a lor. Nu vă miraţi. Veţi auzi de viciile unora. Nu vă va veni să credeţi. Nu vă grăbiţi să judecaţi. Sunteţi sub lupa christică, şi cei care păcătuiţi, si cei care judecaţi. Uneori cel care judecă e mai păcătos, ca cel care păcătuieşte. Primul din ipocrizie, al doilea din cauze numai de Domnul ştiute. Vor fi oameni care vor dipărea, la propriu. Creşte numărul dispariţiilor misterioase, multe dintre ele, orchestrate de cei care îsi doresc să dispară. Aceşti oameni lasă lucrurile neterminate, pe capul altora şi se evaporă. Nu se va întâmpla în fiecare zi, dar se va întâmpla. Oamenii vor fi chemaţi de mare şi de activităţi legate de mare sau ocean. Acolo în abis, pe fundul oceanului se vor face descoperiri, la fel ca şi în cosmosul îndepărtat. Vor exista oameni care brusc se vor retrage la mănăstire, dar şi din aceia care vor descoperi că au viziuni pe care până acum nu le-au avut. Va trebui să se distingă iluzia de adevărata viziune.

Evitaţi să intraţi în necazuri pe mâna voastră. Saturn în Peşti vine cu sentimentul că trageţi greu pentru ceva. Ajutaţi-i pe alţii, dar aveţi grijă şi de voi! Rugaţi-vă mai mult ca oricând. E un tâlc aici. Veţi vedea multe lucruri minunate, dar şi lucruri grele privirii şi vă veţi întreba cum poate exista atâta suferinţă? A existat mereu, dar acum se apropie de voi precum algebra de un elev intrat la şcoală. Deschideţi cartea şi vedeţi care e problema. Nu fugiţi, nu vă închideţi. Analizaţi. Uneori puteţi fi cel care salvează, trăind astfel sublim, voi înşivă, un moment christic, de mântuire.

Pentru România Saturn în Peşti va traversa casa justiţiei, a religiei, învăţământului superior, a relaţiilor internaţionale. Se va reduce mult numărul celor care pleacă din ţară. Începem să mai ducem şi greul. Sper.

Despre axa Nodurilor Lunare pe axa Taur/Scorpion, am vorbit deja anul trecut şi nu cred că vreau să mai insist foarte mult. Destinul/Karma vor mai fi prezente pe aceste segmente până la 12 iulie 2023, vor mai genera o eclispsă totală de Soare în Taur, pe 20 aprilie, o eclipsă de Lună în penumbra în Scorpion pe 6 mai şi una mai târzie tot pe Taur, eclipsă parţială de Lună pe 29 octombrie. Toată retorica referitoare la bani, recesiuni, valute, resurse naturale, teritorii cucerite sau luate cu japca, crize financiare, alimentare, energetice sau de gaze, condiţionări primite de la cei de care depindeam, epopeea asta distructivă, toate acestea au avut legătură cu axa Nodurilor Lunare ce a intersectat prima tensiune descrisă între planetele Saturn şi Uranus, antrenând astfel forţe uriaşe, care puteau fi legate de războaie, cum la fel de bine puteau fi legate şi de extratereştri. Crizele s-ar fi manifestat oricum, pentru că trebuiau să blocheze ceva acum, pentru a se analiza mai bine viitorul, resursele, cauzele efectului de seră, ce facem, cum o scoatem la cap, încotro cu planeta asta care se sufocă? Toate rolurile actorilor de pe scena tuturor crizelor au fost supralicitate, supradimensionate, nu că nu şi-ar fi umflat muşchii, dar noi ceilalţi am luat chiar decizii de viaţă, doar din ce am ascultat la televizor, ceea ce a generat pe alocuri haos.

După 12 iulie, timp de un an şi şapte luni, axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor, a raportului dintre noi şi ceilalţi, a luptei, curajului, independenţei, a diplomaţiei şi negocierii, a căsătoriei, parteneriatelor, justiţiei etc. Ce este Saturn în Peşti bipolar, dar să vedeţi aici extreme. Aşa pozează 2023, în contraste puternice. Dacă îl pui într-o lumină pare minunat, dacă aprinzi alta, îi vezi toate defectele. Oscar Wilde pare că a scris despre 2023 în “Portretul lui Dorian Gray”.

Faptul că în 2022 războiul a durat mai mult decât se aştepta oricine, de la Putin, la Zelensky, la Biden şi la orice om de rând, este pentru că tranzitul axei Nodurilor pe axa Taur Scorpion generează procese şi evenimnete cu derulare muuuult mai lentă, decât ce se va întâmpla din iulie încolo. Eu v-am mai zis că ceea ce s-a declanşat în februare 2022 a arătat mai mult ca un proces autodistructiv al erei Putin, pentru că uzura acestui demers, nevenind cu gloria scontată, peste noapte, avea timp berechet să îi scoată în evidenţă toată meschinăria, nelegiuirea şi barbarismul ce nu au nicio legătură cu vreo victorie aducătoare de mărire cuceritorului.


2023 nu va fi un an plictisitor

Poate aduce şi lucruri bune şi ar fi adus, dacă nu era Lilith acolo. Lecţii, experienle noi, surse de inspiraţie, …dar uite că nu prea ştiu ce să adaug. Eu zic că totuşi v-am făcut curioşi dintr-un motiv simplu. 2023 nu este aşa plictisitor pe cât am tras eu concluzii pripite. Din contra. E o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place”, este o parte din analiza realizată de astrologul Cristina Demetrescu, pe blogul său personal.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2023 horoscop  cristina demetrescu  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel