Horoscop 2023. Materializarea dorințelor pentru Leu, Scorpion și Rac. Lecții pentru Fecioară, Capricorn și Gemeni
Horoscop 2023. Anul viitor se anunță plin de evenimente astrologice importante. 

Anul 2023 vorbește și despre materializare datorită tranzitului lui Jupiter în Taur, dar și despre desființarea unor părți ruginite ale egoului nostru din cauza tranzitului lui Saturn în Pești. Intrarea lui Pluto în Vărsător va avea și ea un efect în modul în care ne vom raporta de acum la oamenii din jurul nostru. Vom deveni destul de centrați pe propria persoană. Această atitudine va fi și o vulnerabilitate și o atitudine.

Unii dintre noi vor avea mai multe oportunități, alții mai multe lecții de învățat. 

Leu/Ascendent în Leu

După 16 mai, Jupiter va intra în casa carierei. Motiv de bucurie! Instabilitatea din ultimii ani v-a creat destule frustrări. Momente neașteptate vor mai exista și din 2023, dar Jupiter le mai îndulcește. Îți va oferi multe oportunități să îți arăți abilitățile, calitățile și creativitatea. Acest tranzit îi ajută atât pe cei salariați, cât și pe cei care au propriile proiecte. Te va acompania o dorință de creștere permanentă, de expansiune. Sunt șanse mari să îți găsești un nou loc de muncă, mult mai bine plătit. De altfel, siguranța financiară va fi destul de importantă. Când universul ajută, ego-ul crește. Astrele te invită să nu uiți de unde ai plecat. Că dacă nu, în 2023, te vei trezi și cu unele persoane care vor încerca să le arate celorlalți că ești prea răsfățat. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pe 16 mai, Jupiter, Marele Benefic, va intra în casa relațiilor. Cei singuri vor avea parte de multe oportunități. Adică vor cunoaște câțiva posibili parteneri. 2023 este și anul în care Scorpionii pot începe cele mai autentice relații din viața lor, se pot căsători sau vor avea momente de neuitat alături de persoana iubită. Dar pentru cei care nu au avut curajul să iasă dintr-o relație, deși este destul de toxică, Jupiter le va aduce încredere. Pe plan profesional, veștile sunt bune. 2023 vine cu un plus de vizibilitate, apreciere și validare din partea superiorilor. Cei care lucrează pe cont propriu sau care au propria afacere își vor îmbogăți portofoliul.

Rac/Ascendent în Rac

Din a doua parte a anului, te vei ocupa de planurile pentru viitorul apropiat. Doar că de data aceasta vei avea în vedere și viața personală. Vei fi mai atent la cum ești perceput de societate, de prieteni, de apropiați. Te vei implica în mai multe activități de grup. Îți deschizi orizontul și îți creezi noi idealuri. Îți faci noi prieteni, petreci timp de calitate cu aceia vechi, participi la tot felul de evenimente, călătorești mai des. Există riscul să devii mai egoist, să nu împărtășești momentele de bucurie cu familia. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Data: 12 noi 2022, 19:05
Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop 2023  leu  rac  scorpion  zodii 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...