HOROSCOP 2023. Previziunile astrologului Daniela Simulescu
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vă oferă Horoscopul 2023. Astrologul punctează felul în care debutează anul, mișcările planetei acțiunii, Marte, cum anume ne va afecta trecerea lui Jupiter în Taur, dar și retrogradarea lui Venus de vara viitoare. Să nu uităm nici de tranzitul lui Saturn în Pești, care cu siguranță va muta anumite sfere de influență în viețile noastre, ale tuturor. Sau de scurta vizită a lui Pluto prin Vărsător. 

HOROSCOP 2023, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Horoscop Berbec/ Ascendent în Berbec 2023

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. 

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur 2023

Pentru tine, începutul lui 2023 nu este deloc ușor. Este chiar foarte intens. Conjuncția Venus-Pluto te poate împinge către evenimente radicale, încă din primele zile ale noului an. Vei fi preocupat de următorul pas în permanență. Poate alegi să pleci sau să te întorci în țară, să te muți sau să pleci într-o călătorie, la propriu și la figurat, pentru dezvoltarea personală. Marte va în casa banilor până pe 25 martie, timp suficient să dai din coate pentru a găsi resursele necesare. Nu este cazul să te plângi de cheltuielile din primele trei luni ale anului. 

Horoscop Gemeni/ Ascendent în Gemeni 2023

Câteodată ai nevoie de ani ca 2023 să te hotărăști și tu la ceva. Și nu neapărat că te împing apropiații sau societatea să iei o decizie. Este vorba de tine. Și asta va fi cea mai mare provocare! Dar să vezi cum stă treaba. Marte, planeta acțiunii și a motivației, stă în semnul tău până pe 25 martie. Și știi ce nu îi place lui Marte? Victimizarea, scuzele și comparația cu alții. În primă fază, vine cu furie, cu pierderea răbdării, cu frică și cu un nivel crescut de agresivitate. Apropiații vor rămâne uimiți de curajul pe care îl vei dobândi. De modul în care îți vei reclama independența. Și știi cum începe schimbarea? Cu pași mici. Jupiter va tranzita casa planurilor pentru viitorul apropiat până pe 16 mai, timp suficient capeți încredere.

Horoscop Rac/ Ascendent în Rac 2023

În prima jumătate a anului 2023, eforturile tale vor fi concentrare în zona profesională. Jupiter tranzitează casa carierei și vine cu oportunități clare. Poate unele strâns legate de ce s-a întâmplat în viața ta în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. Poți primi o promovare, poți alege un alt domeniu de activitate sau poți primi mai multă responsabilitate. Există și riscul să te aglomerezi, dar reușești să te ocupi de toate. Jupiter ține cont mai ales de cei care se ocupă și de ce le face plăcere, nu doar să pună o pâine pe masă. Unele decizii ale companiei nu îți vor fi pe plac, dar nu este cazul să te sperii. Ai șanse să transformi orice incovenient într-un mare avantaj. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astrolog  berbec  daniela simulescu  horoscop 2023  zodia  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel