Horoscop 21-27 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop săptămânal: 21-27 noiembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu te lăsa prea mult descurajat de obstacolele care îți ies în cale în această săptămână, Berbec, deoarece ai puterea în tine să înțelegi de ce sunt aici și ce trebuie să faci cu ele. Ai în față o săptămână în care multe lucruri nu merg conform planului, dar ești capabil să vezi cum poți remedia orice problemă care apare. Săptămâna îți va pune la încercare răbdarea, dar vei trece prin ea destul de ușor.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Ceea ce te calcă pe nervi în această săptămână este faptul că nu ai fost plătit pentru munca ta și asta te deranjează foarte tare. Ți s-a oferit de curând un loc de muncă și încă nu ai primit plata pentru prestația ta. Te simți păcălit și, totuși, nu vrei să insiști, doar în cazul în care judeci greșit toată treaba, ceea ce s-ar putea foarte bine să fie așa. Rezistă, vei fi plătit. Nimeni nu încearcă să vă păcălească.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Te vei simți extrem de direcționat și capabil în această săptămână, iar această rezoluție te va ajuta să scapi de unele dintre cele mai supărătoare lucruri din viața ta. Ești determinat și hotărât; problemele care te împovărează nu au nicio șansă de viitor. Ai mintea atât de limpede încât știi exact ce este necesar, iar dacă asta înseamnă să scapi de oameni sau lucruri, atunci așa să fie. Te ocupi de asta, până la capăt.


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești pe cale să ratezi o mare oportunitate și o faci pur și simplu pentru că îți vei pierde răbdarea așteptând ca ea să devină reală. Ai fost atât de aproape, dar nu ai putut rezista, așa că, săptămâna aceasta este săptămâna în care spui prea multe și îți distrugi la propriu șansa de a obține ceea ce îți dorești. Trebuie să stai puțin deoparte și să ai mai multă încredere în situația ta; nu-ți sabota propria experiență pozitivă doar pentru că ești nerăbdător.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este una dintre cele în care petreci mult timp adunând bucățile unui dezastru pe care de fapt tu l-ai creat. Chiar nu-ți plac săptămânile de acest gen, deoarece par să arate cu degetul  către tine, iar ție nu-ți place să fii învinuit, chiar dacă știi că tu ești cauza principală a oricărei nenorociri care a avut loc recent. Te simți prost în această săptămână pentru că te-ai pus singur într-o încurcătură din care acum trebuie să ieși cumva.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Se pare că săptămâna aceasta, Fecioară, câștigi câte ceva și pierzi câte ceva. Întotdeauna ai avut sentimentul că de fiecare dată când intră bani, o nouă factură pare să-și facă loc în mod surprinzător în prim-plan și, ei bine, asta îți captează atenția săptămâna aceasta. Ai făcut bani în ultima vreme și, pentru că natura este despre a da și a lua, vei plăti o factură mare. Cumva, totul se echilibrează. Nu-ți face griji, pentru asta sunt banii.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Vei fi pus în fața unei alegeri în această săptămână și vei alege calea cea mai grea, fără să știi. Orice ai alege are șanse de succes, dar o cale este mai grea decât cealaltă și este cea mai grea cale pentru care optezi. Într-un fel, nu te deranjează munca în plus, pentru că este munca preferată de alegere. Săptămâna aceasta aduce în discuție și unele aspecte extrem de personale, așa că fii în gardă.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna ta este plină de iubire și grație, dar te vei întreba, de asemenea, dacă poți avea încredere totală în persoanele cărora le oferi toată această iubire. Acesta este un comportament tipic Scorpionului și, cum aceasta este și ultima săptămână a Soarelui Scorpionului, s-ar putea să vrei să te arunci puțin. Așadar, în această săptămână vei oferi iubire, dar și teste pentru ca această iubire să treacă. Dacă le trece, atunci totul este bine. Dacă nu le trece, atunci întorci foaia.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Toată treaba ta sunt banii în aceste zile, iar în această săptămână, vei fi cunoscut de prieteni ca fiind zgârcitul grupului. Ești generos atunci când vrei să fii, dar în acest moment, viața ta se rezumă la a economisi bani pentru viitor, așa că, cu o mână fermă pe contul tău bancar, vei refuza ofertele de a cheltui o parte din acești bani pe lucruri distractive de făcut în această săptămână. Hei, este viața ta. Faci ceea ce trebuie să faci.

 


Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest moment, practic aștepți ca anul să se termine de la sine, pentru a putea adopta o atitudine cu totul nouă, plină de pozitivitate, pentru anul care urmează. Săptămâna aceasta, însă, te face să accepți ceva ce te deranjează profund, și anume că relația ta de dragoste pur și simplu nu funcționează și niciunul dintre voi nu știe ce să facă în această privință. Acest lucru este ca și cum ai exista în noroi; este stagnant și respingător. Te vei strădui să iei o decizie în legătură cu toate acestea, în timpul săptămânii.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

În acest moment, s-ar putea să vrei doar să privești spre viitor și să planifici pentru el, în timp ce ești acolo. Săptămâna aceasta îți rezervă o respingere. Nu va durea și nici nu va modifica viața așa cum o știi, dar este o respingere și va fi evidentă, fermă și ireversibilă. Dacă dorești să ai o săptămână bună, atunci va trebui să înghiți, să accepți decizia și să mergi mai departe. Poți face acest lucru cu ușurință, Vărsătorule.


Pești
(19 februarie - 20 martie)


Se pare că vei scăpa din ghearele negative ale săptămânii și se va părea că "evadezi" la propriu alături de un prieten. Simți nevoia de o prietenie de tip "unu la unu" și o vei căuta și o vei avea, săptămâna aceasta, Pești. Întotdeauna te-ai refugiat în prietenii  și există acel prieten al tău care este alături de tine la bine și la rău. Încă o dată, acea persoană va fi din nou alături de tine, săptămâna aceasta. Bucură-te de timpul minunat pe care îl petreceți împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel