Horoscop 22 - 28 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de succes pe toate planurile
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog a venit cu principalele previziuni pentru perioada 22 - 28 aprilie 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

 

Berbec

Trebui să comunice în săptămâna următoare. Pot face deplasări, pot folosi scrisorile sau pot face chiar și o reuniune de familie, așa că săptămâna îl obligă să înceapă să comunice.

Taur

Săptămâna este una în care ei sunt stăpâni pe situație, au succes, reușită, înaintează ușor și în siguranță și au un echilibru bun. Veți face o călătorie în străinătate unde puteți să descoperiți o pasiune.

Gemeni

O săptămână cu receptivitate, cu dragoste, secrete dezvăluite. Se anunță o întâlnire călduroasă și situația va evolua lent și în secret.

Rac

O anumită situație îl bulversează, de unde apare furia, disputele, orgoliul îi este rănit și e foarte nervos. Dacă există un parteneriat cu suișuri și coborâșuri, ruptura dintre cei doi membri poate să fie chiar violentă.

Leu

Sunteți puși în situația de a face o alegere. Aveți o ezitare, îndoială, sunteți neliniștiți, creați rivalitate cu persoanele din jur. Înainte de a acționa, trebuie să reflectați de două ori. 

Fecioară

Se arată sfârșitul unei situații. Transformarea se impune, trebuie să acceptați o transformare în profunzime. Deveniți un om nou, un alt loc de muncă, altă țară, Fecioara e pusă pe fapte mari.

Balanță

Pasiune, sentimente exclusive, posesivitate, gelozie, importanță pentru manevrare de bani. Pentru cei care nu au obligații, poate să apară o întâlnire pasională, în care atracția fizică primează. 

Scorpion

Au cea mai bună săptămână. Fericire, reușită, vă veți afirma, o să vă fie recunoscute toate meritele, clarificați o situație mai dificilă, dați dovadă de vitalitate și aveți succes în tot ce v-ați plănuit. Marea dragoste este undeva la orizont, așa că urmează în curând o întâlnire sentimentală.

Săgetător

Un suflet generos vă ia sub aripa lui, așa că nu vă faceți probleme, fiți încrezători, pentru că sunteți pe calea cea bună. 

Capricorn

Aveți forța activă, dominați situațiile, sunteți plini de dinamism, o energie benefică bine canaliză, iar acest lucru vă conduce la reușită. Raporturile voastre pasionale sunt la cote ridicate, forță de atracție, fizică și magnetică.

Vărsător

Schimbări rentabile, sentimente pozitive, cunoașteți o persoană, veți face primul pas și vă îndreptați către cineva care ar putea deveni un partener pe placul vostru.

Pești

Trebuie să demarați o acțiune nouă, este începutul la ce voi v-ați dorit. Vă puteți lansa relația, dacă nu aveți una, aveți energia pozitivă de a consolida o relație.

Citește și: Zodiile periculoase care pot începe o relație cu o persoană căsătorită. Mihai Voropchievici: „Nu sunt raționali în iubire”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel