Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Marte a intrat în casa a III-a. Recomandarea este ca săptămâna care vine să te uiți mai mult la tine, înainte de a te uita în grădina celorlalți, înainte de a vedea la ei ce nu funcționează. Uită-te la tine înainte de a încerca să schimbi ceva la persoanele din jur.

Taur

Venus se află în continuare într-o relație bună cu Jupiter, ceea ce înseamnă că ai destule oportunități și găsești soluții la problemele pe care le ai. Vor apărea cheltuieli pentru familie, pentru evenimente, casă și pentru treburile gospodărești. S-ar putea ca și partenerul să se ocupe de cheltuieli și astfel pot să apară momente neplăcute între voi.

Gemeni

Nimic nu vă stă în cale cu Marte în semnul vosrtu. Recomandare este ca în perioada aceasta să căutați un echilibru în viața voastră, să încercați să oferiți timp proiectelor importante de la serviciu, dar și vouă. 

Rac

Nu sunteți cei mai fericiți cu Marte în casa a XII-a. Apar destul de multe cheltuieli. E o nevoie în voi de a primi validare, de a simți că sunteți iubiți, apreciați. S-ar putea să vreți prea mult și să ratați momente importante în viața voastră.

Leu

Sunteți vedetele săptămânii. Soarele intră în semnul vostru. Primiți multă încredere, mult curaj, multă poftă de viață și un pic de narcisism pe lângă cel pe care îl aveați. Cert este că zilele următoare vă sunt prielnice.

Fecioară

Soarele se duce în casa a XII-a, unde este și Mercur, guvernatorul vostru, care face careu cu Uranus. Trebuie să aveți în vedere că nu prea vă simțiți în apele voastre. Nu săriți imediat dacă vi se face o propunere sau dacă primiți o veste bună. Mintea voastră nu trebuie să considere că a dat lovitura sau că scapă de probleme.

Balanță

Este o perioadă prielnică pentru voi. Soarele se duce în casa a XII-a, Marte este în casa a IX-a. Ceea ce trebuie să aveți în vedere este să nu mai amânați problemele de sănătate. Trebuie să cereți mai multe opinii dacă aveți nevoie de un medic.

Scorpion

Opoziția dintre Soare și Pluto activează niște lupte în familie, lupte în care nu sunteți implicați direct, dar vă veți trezi. Luptele pot să fie pentru moșteniri, bani, case, terenuri sau relații între membrii familiei. Stați departe de bârfe!

Săgetător

Trebuie să aveți grijă. Apar tot felul de probleme la locul de muncă: întârzieri, amânări, blocaje. Tot apar detalii și aveți impresia că vă țin pe loc. Este nevoie de o frânare a activității, tocmai ca să îmbunătățiți, să optimizați, dar toate aceste lucruri duc la multe frustrări.

Capricorn

Trebuie să aveți foarte mare grijă la tot ce înseamnă resurse, atât ale voastre, cât și ale celorlalți. Unii este posibil să rămână fără serviciu sau fără venituri. Trebuie să apelați la veniturile partenerului. Apar negocieri.

Vărsător

O perioadă foarte bună pe plan personal. Soarele intră în casa a VII-a. Dacă sunteți singuri este o perioadă nemaipomenită pentru a cunoaște persoane, pentru a interacționa cu alt gen de oameni.

Pești

Soarele se duce în casa a VI-a. Când vreți să vă duceți în concediu nu se poate. E multă muncă, iar acest lucru vă depășește. Sunt multe îngrijorări. Pe lângă faptul că sunt multe îngrijorări, vă mai stresați și voi mintea.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel