Horoscop - 23 aprilie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, duminică, 23 aprilie 2023. Neti Sandu vine cu previziuni astrale pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop 23 aprilie 2023, prezentat de Neti Sandu, la știrileprotv.

TAUR

Daţi o petrecere, poate fi un branch şi să staţi la poveşti cu prietenii, cu rudele, c-aveţi nevoie de relaxare ca să puteţi duce mai departe obligaţiile de serviciu, de luni.

Se poate să primiţi cadouri - o fi ziua voastră de naştere sau are cineva să vă dea cadoul pe care a vrut să vi-l dea de Paşte.

GEMENI

Se poate să vă suiţi la volan şi s-o porniţi spre o zonă de agrement ca să vă destindeţi şi mintea şi sufletul şi musculatura, c-o să faceţi un pic de mişcare.

Relaţia de cuplu o să fie mult mai nuanţata dacă o să vă faceţi program comun cu fiinţa iubită că doar aşa o să fiţi doar voi.

RAC

S-ar putea să preluaţi voi iniţiativa şi să le ziceţi alor voştri să plecaţi într-un dus-întors pe la mare, la munte să respiraţi alt aer, să vă deconectaţi.

O să vă puteţi împăca, după o lungă absență, cu cineva care vă e lipit de suflet, dar orgoliile v-or fi încurcat, împiedicat să vă cereţi iertare

 LEU

Aţi făcut cuiva o promisiune ca o să ieşiţi împreună, că vă duceţi la un spectacol şi dacă nu va reţine nimic acasă ar fi momentul să vă achitaţi de această obligaţie morală.

O să vă lăsaţi transportaţi la un meci, o gală, la un botez, o să fie cu atmosfera festivă şi o să vă placă.

 FECIOARĂ

Vă invită cineva la masă, poate e nunta cuiva, sau e altceva de sărbătorit şi o să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să vă însoţeasca în viaţă.

Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou şi să faceţi cinste că e ceva care o să vă facă, într-adevăr, plăcere.

BALANŢA

E cineva de prin ţara care v-aşteaptă la un grătar, poate are o reuşită pe care vrea s-o împărtăşească, musai, cu prietenii, şi cu rudele, ca să vă bucuraţi de moment.

Poate plecaţi într-o excursie, ca să vizitaţi un obiectiv turistic, şi să mai treceţi şi pe la vreun prieten să-i ziceţi un La mulţi ani, ori Casa de piatră.

 SCORPION

Se poate să aibă loc marea întâlnire cu cineva care o să fie un mare dar pentru voi c-o să vi se potrivească şi o să vă completaţi, frumos, o să vedeţi.

Aţi rămas datori cu nişte răspunsuri, unor parteneri de afaceri şi dacă aveţi o oră, două la dispoziţie vă puteţi întâlni, la cafea să luaţi o decizie.

SĂGETĂTOR

Anturajul feminin se va ocupa de tot ce e nevoie pentru un party şi se pare c-o să vă declaraţi mulţumiţi, deşi nu sunteţi genul care să staţi deoparte ci o să vă împliniţi şi voi.

Apare cineva care dispăruse din peisaj şi o să vedeţi dacă i-aţi simţit lipsa, în ultima vreme, sau nu.

CAPRICORN

Sunt anumite lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi abia acum se pot împlini, cum ar fi să vă vedeţi cu cineva care a lipsit o vreme şi să reparaţi o relaţie.

Se poate s-aveţi musafiri, dar s-aveţi chef, mai degrabă, de ieşit în oraş, ca să mai vedeţi şi altă lume, c-oți fi sătui de casă.

 VĂRSĂTOR

O să vă curteze cineva şi, dacă nu sunteţi într-o relaţie, o să tatonaţi terenul să vedeţi ce vi se transmite că poate persoana respectivă vrea o relaţie serioasă.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să vă facă o urare, să vă felicite pentru ce-aţi realizat în ultima vreme.

 PEŞTI

Se va găsi cineva care să vă scoată pe afară, dacă n-aveţi deja, un program şi o să vă placă anturajul, o să vă refaceţi starea de spirit.

V-o fi rămas un prieten dator cu o explicaţie şi vă daţi întâlnire la o cafea să povestiţi cum s-au petrecut lucrurile la un moment şi să vedeţi ce e de făcut.

BERBEC

Se poate să fiţi invitaţi la o petrecere şi să descărcaţi acolo tensiunile că aţi traversat o perioadă de stres şi nu v-aţi refăcut - încă, iată un prilej să vă eliberaţi de acumulările negative.

Se poate să revedeţi o persoană dragă şi poate puneţi la cale o întâlnire cu grupul de prieteni ca să vă bucuraţi împreună de ce-a mai făcut fiecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel