Horoscop - 25 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, miercuri, 25 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 25 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești dornic să realizezi lucruri mari, Berbec. Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru îți afectează casa solară a identității și dezvoltării personale. Conducătorul tău planetar în semnul tău aduce un pic de putere și motivație în viața ta. Este posibil să simți că poți cuceri lumea, iar o parte din tine ar putea fi critică, dacă simte că lucrurile nu se întâmplă atât de repede pe cât ți-ai dori. Va trebui să dai dovadă de reținere și răbdare, Berbec. Acesta este momentul tău pentru a face lucrurile.

Horoscop - 25 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atunci când Marte se află în casa dușmanilor ascunși, ești mai protector cu privire la chestiunile personale decât în mod normal. Acesta este momentul în care trebuie să te uiți la viața ta în general și la lucrurile care s-ar putea prezenta ca amenințări la adresa lumii tale personale. De la actualizarea parolelor care ar fi putut fi găsite pe dark web, până la scoaterea celor mai recente rapoarte de credit, vei dori să ai în vizor vulnerabilitățile tale, astfel încât să le poți remedia.


Horoscop - 25 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există un timp și un loc pentru orice, iar când Marte se află în sectorul tău de prieteni, compania celorlalți te inspiră și te motivează. Te descurci bine în cercurile sociale acum. S-ar putea chiar să îți placă o dezbatere politică sau să trebuiască să discuți cu alții puncte de vedere diferite.


Horoscop - 25 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai multe de oferit lumii, dar ai grijă să nu te întinzi mai tare decât ți-e plapuma. Cu Marte în Berbec acum, vei crește cel mai mult din provocări. Dar, nu vrei să te pui într-o situație cu un stres inutil. Uneori, o oportunitate poate apărea în calea ta, dar oricât de tentant ai fi să spui da, este mai bine pentru tine să treci peste ea.

Horoscop - 25 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Poți absorbi o mulțime de informații importante. De fapt, dorința și apetitul tău de a învăța sunt foarte mari. Ești determinat să realizezi lucruri mărețe. Așadar, canalizează-ți această dorință în căutarea răspunsurilor, studiind profesioniștii și învățând de la oamenii pe care îi admiri.

Horoscop - 25 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Uneori, oamenii se ceartă din cauza unor lucruri banale. Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru îți afectează casa solară a resurselor comune. Pot exista tensiuni în legătură cu anumite persoane. Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare.

Horoscop - 25 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Poți fi atât de concentrat și de hotărât să fii alături de cel pe care îl iubești, protecția ta este feroce și admirabilă. Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru îți afectează casa solară a angajamentelor, iar tu vei fi extrem de loial în ceea ce privește relația ta și lucrurile care te afectează pe tine și pe partenerul tău. Ești ca o mamă urs care își protejează puiul și frontul de acasă astăzi.

Horoscop - 25 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești ambițios și se vede. Cu planeta care te guvernează, Marte, care intră în Berbec, ai chef să te ocupi de detalii. Marte în Berbec îți afectează casa solară a îndatoririlor zilnice. Așteaptă-te să fii ușor competitiv când vine vorba de activitățile zilnice. Vei dori să fii primul care își bifează toate elementele de pe listă.

Horoscop - 25 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubești arta, muzica, natura, iar lucrurile care îți aduc bucurie sunt cele pe care le dorești. Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru îți afectează casa solară a creativității. O mare dorință de a picta și de a face ceva din nimic sosește din nou. Ești în stare să termini un proiect frumos. Nimic nu te va opri de data aceasta.

Horoscop - 25 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Uneori, oamenii nu se înțeleg, mai ales când sunt rude. Este posibil ca familia ta să se lupte cu așteptări nesatisfăcute, iar acest lucru poate duce la certuri astăzi. Este posibil să te simți ca și cum ați fi arbitrul care îi ajută pe ceilalți să se comporte civilizat și să își gestioneze problemele de control și temerile. Este o muncă grea, dar ești persoana perfectă pentru acest rol astăzi.

Horoscop - 25 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Scurt și la obiect este un mod ideal de a comunica odată ce Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru afectează casa ta solară a comunicării. Îți va plăcea ca informațiile tale să fie scurte și dulci. Acesta este un moment excelent pentru a te cufunda în poezie, în scrierile de formă scurtă și în podcast-uri care îți oferă fragmente de informații despre un subiect pe care îți place să îl asculți.

Horoscop - 25 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Cheltuielile sunt punctele vulnerabile atunci când Marte a intrat în Berbec, iar acest lucru îți afectează casa solară a banilor. Vei dori să păstrezi un buget și să te ții de el, Pești. Dacă nu ai început un mic fond de urgență pentru viitor, în această săptămână plănuiești să faci unul, în caz că ai nevoie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 25 mai  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel