Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii, pentru fiecare semn zodiacal
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Iată care va fi cea mai norocoasă zi în perioada 25 septembrie - 1 octombrie, pentru fiecare zodie. 


Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Te redresezi pe măsură ce Luna Plină are loc în semnul tău zodiacal Berbec, strălucind o lumină puternică asupra sectorului tău de stimă de sine și conferindu-ți încredere. Acesta este momentul tău de a-ți revendica destinul, de a păși înapoi în încrederea ta de neclintit și de a-ți îmbrățișa capacitatea de a-ți crea viața dorită. Îmbrățișând această energie, te vei simți pregătit să iei decizii puternice care îți vor modela viața pentru anii următori. În acest an au existat mai multe îndoieli de sine decât cele cu care te-ai confruntat de obicei. Deși este justificată, deoarece ai fost în pragul unei schimbări semnificative în viață, trebuie să îți onorezi adevărul interior pentru a profita la maximum de oportunitățile vieții, ceea ce înseamnă să ai încredere în tine.  

Luna Plină aduce o conștientizare norocoasă a ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează în viața ta, deoarece te ajută să îmbrățișezi schimbările și oportunitățile disponibile pentru a trece la un nou nivel sufletesc. Recunoaște că nu faci decât să-ți întârzii fericirea și norocul așteptând sau continuând să îmbrățișezi îndoielile. Ai încredere în tine și în inima ta și permite-ți să realizezi cât de mult te-ai schimbat. 

 


Taur
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Există mai mult la tine decât se vede la prima vedere, dar cel mai important moment de răscruce are loc atunci când realizezi în sfârșit acest lucru. Ești o persoană complexă și, deși ești un semn de pământ, nu există niciun motiv să te închizi în cutia de gândire că tu sau viața trebuie să fie într-un anumit fel. Ești intuitiv; visele tale sunt mesaje din partea universului și ai în suflet posibilitatea de a crea viața pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Îmbrățișându-ți intuiția cu Luna Plină în Berbec, vei găsi calea spre norocul și viața pe care ai simțit întotdeauna că este a ta. 

Folosește energia norocoasă a Lunii pline în Berbec, deoarece îți evidențiază visele și intuiția pentru a îmbrățișa mai mult din darurile tale divine și a te conecta cu spiritul. Faci parte din univers la fel de mult ca oricine altcineva, dar pentru a vedea cu adevărat cât de norocos ești, trebuie să recunoști asta pentru tine însuți. Lasă-te purtat într-o direcție diferită - ai putea fi surprins unde te va duce.  

 

Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Dorințele nu sunt doar pentru copii, ci pentru oricine care crede că viața poate fi mai bună decât cel mai nebunesc vis. Nu lăsa realitatea oricărei situații să te împiedice să te conectezi cu sinele tău superior și cu dorințele pe care le are pentru ceea ce va urma. Lasă-te să îmbrățișezi acel copil interior, speranța pentru inimaginabil și credința în faptul că există mult mai mult în viață decât poți vedea. În loc să te concentrezi doar pe ceea ce pare realist, permite-ți să visezi măreț și să îți dorești tot ceea ce îți dorești, pentru că acolo vei găsi cel mai mult noroc. 


Luna Plină în Berbec răsare în sectorul tău al dorințelor, arătându-ți ce este necesar pentru a le realiza și cât de reale sunt acestea. Această lunare îți oferă pasiunea și încrederea necesare pentru a face primii pași, pentru a crede în tine și pentru a nu accepta niciodată nimic care nu rezonează pe deplin cu sufletul tău.  

 

 

Rac  
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Viața este despre echilibru și, deși alții ar putea avea o opinie diferită, această parte a vieții tale se numește, "rândul meu". Este rândul tău să te concentrezi asupra ta. Pentru a te pune pe primul loc, reflectează asupra viselor și ambițiilor tale de viață și nu ezita să fii puțin egoist. Întotdeauna dai atât de mult celorlalți, dar uiți că trebuie să ai grijă mai întâi de tine. Așadar, fii egoist cu timpul, energia și ceea ce alegi să urmărești, pentru că, cu cât faci mai mult, cu atât este mai probabil ca norocul să simtă în sfârșit că este de partea ta.  


Ia-ți timp să reflectezi asupra vieții tale profesionale, deoarece Luna Plină în Berbec luminează acest domeniu al vieții tale și te inspiră să închei un capitol pentru a putea începe unul nou. Este posibil să îți schimbi direcția carierei sau să îți ajustezi modul în care abordezi această zonă a vieții tale. Această creștere face parte din energia care te mișcă spre o împlinire completă în viața ta și va schimba totul, dar numai în bine.  

Leu  
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 


Atunci când lucrurile nu merg conform cu ceea ce ți-ai dorit, poți fi prea deprimat, dar o parte din călătoria ta este să vezi că adesea acelea sunt cele mai norocoase momente din viața ta. Lasă ca redirecționările pe care le primești să devină semnul pe care îl așteptai pentru a încerca ceva nou. Nu poți lăsa nimic din trecut să te deraieze de la tot ceea ce este menit pentru tine, chiar dacă este diferit de ceea ce ți-ai imaginat. Eliberează-te de orice idee preconcepută despre ce este cel mai înalt sau cel mai bun și, în schimb, privește fiecare moment ca pe o oportunitate divină de a merge în soartă cu sufletul tău.  

Luna Plină din Berbec răsare în sectorul tău al norocului, al abundenței și al noilor începuturi. Totuși, pentru a profita pe deplin de minunea posibilităților disponibile, trebuie să îți dai voie să vezi că lucrurile care se întâmplă altfel decât ți-ai imaginat este un dar. Ai încredere în redirecționare și permite-ți să onorezi tot ceea ce ai crescut și ai vindecat, astfel încât să crezi suficient de mult în tine pentru a le răspunde atunci când oportunitățile încep să bată la ușă. 


Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 septembrie 

Fiind unul dintre cele mai vindecătoare semne ale zodiacului, deții o putere imensă pentru a-i ajuta pe alții și pentru a-ți transforma propria viață. O parte esențială a acestui lucru este și onorarea valorii tale divine. Atunci când poți intra în valoarea ta, orice altceva devine mai ușor, deoarece poți vedea semnificația de a te dărui ție însuți mai întâi, înainte de ceilalți. Cunoscându-ți valoarea îți permite să cultivi o legătură mai profundă cu lumea spiritelor, care te va ajuta să te ghidezi mai departe în cele mai norocoase momente ale vieții tale.  

Venus în Leu îți pune în lumină latura intuitivă, la fel cum Marte în Balanță îți atrage atenția asupra temelor legate de valoarea de sine și de binecuvântările financiare. Asigură-te că îți dai seama că ești vrednic de tot ceea ce visezi, deoarece acesta este începutul pentru a o cultiva în viața ta. Pentru a atrage binecuvântările financiare pe care le căutați, trebuie mai întâi să știți cât de profund sunteți demni de ele. Când știi că ești demn, vei avea mai multă încredere în acele clinchete ale universului, permițându-ți să creezi o viață de abundență și bogăție.  

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 septembrie 

Totul este pe cale să se simtă diferit pentru tine, poate un pic magic sau imprevizibil, dar cu siguranță va fi ceva pentru care nu te poți opri din zâmbit. Schimbări de moment se anunță în viața ta, deoarece ciclul eclipselor se pregătește să treacă în semnul tău de Balanță și în cel al Berbecului, ceea ce înseamnă că lucrurile vor decurge altfel decât ți-ai imaginat, dar vor provoca o serie de evenimente divine care îți vor aduce o imensă recunoștință și bucurie. Fii deschis să observi schimbările universului și fii atent la semnele divine, pentru că vei avea ocazia să îți duci viața într-o direcție complet nouă. 

În timp ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, veți simți cum vă veți concentra asupra dorințelor voastre interioare pentru viața voastră, pentru voi înșivă și pentru modul în care ceilalți pot figura în toate acestea. Este o oportunitate divină de a începe să îți onorezi creșterea recentă, lăsând în același timp universul să te surprindă. Iar aceste momente surpriză din partea universului îți vor aduce dragostea și norocul pe care le-ai căutat întotdeauna. 

 

 

Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 septembrie 

Viața ta profesională a fost destul de activă în ultima vreme. Venus în Leu s-a deplasat prin sectorul tău de carieră, aducând o reflecție mai profundă, ocupație și dorința de ceva nou. Pe măsură ce a făcut acest lucru, ai simțit că valoarea ta interioară a fost provocată de capacitatea de a îmbrățișa aceste daruri și de a visa la ceva mai mult în concordanță cu tine. Acesta este destinul tău divin, care nu va duce doar la împlinirea carierei sau la succes și abundență. Pentru a profita pe deplin de el, trebuie să știi la nivel sufletesc că îl meriți și că vei putea să te ridici la înălțimea oricărei noi provocări pe care ți-o oferă o schimbare în carieră. 


Pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, se creează un contrast între cariera ta și sentimentele din interiorul tău. Aceasta este partea din tine care nu este întotdeauna conștientă, dar care ia adesea multe decizii pentru viața ta. Verifică-te cu această parte din tine în timpul acestei puternice luni, astfel încât să poți garanta că ceea ce alegi reflectă cu adevărat tot ceea ce meriți, inclusiv norocul pe care ți-l dorești.  

 

Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 septembrie 


Ai la îndemână tot ceea ce ți-ai dorit vreodată, dar trebuie să fii tu cel care alege să întinzi mâna și să o apuci. Venus în Leu îți activează sectorul norocului și al abundenței din iunie 2023, ajutându-te să vezi că, cu cât te iubești mai mult pe tine însuți, cu atât vei ajunge să iubești mai mult deciziile pe care le iei pentru viața ta. Pe măsură ce Venus se retrage, este timpul să îmbrățișezi cu adevărat tot norocul și abundența care îți sunt destinate în mod divin. Folosește ceea ce ai învățat pentru a începe să ai suficientă încredere în tine pentru a lua deciziile care îți vor propulsa viața înainte spre ceea ce îți dorești. 

Venus în Leu te ajută să îmbrățișezi noile începuturi înrădăcinate în ceea ce ai visat. În același timp, pe măsură ce se aliniază cu Marte în Balanță, vei vedea cum unele dorințe semnificative încep să se manifeste în viața ta. Ține minte doar că nu este întâmplător sau întâmplător, ci este cu adevărat produsul iubirii pe care ai dezvoltat-o în interiorul tău.  

 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 26 septembrie 

Pentru a găsi succesul, trebuie să stabilești ce este cel mai important pentru tine. Acest lucru se reduce la ceea ce determină succesul sau abundența. Deși poate fi mai ușor să te concentrezi pe carieră sau pe finanțe, nu înseamnă că vei purta în continuare acea energie de împlinire pe care o dorești fără nimic altceva. Recunoaște modul în care prioritățile tale s-au schimbat și onorează ceea ce îți aduce acel sentiment interior de bucurie și mulțumire, pentru că așa atingi succesul final și sentimentul de abundență. Atunci când poți să îți prioritizezi relațiile personale la fel de profund ca și succesul în carieră, creezi bucuria autentică și abundența de care ai nevoie pentru a te simți cel mai bun eu al tău. 

Pe măsură ce Venus în Leu se aliniază cu Marte în Balanță, va crea o oportunitate puternică între carieră și relația ta intimă, permițându-ți să pui în aplicare schimbări care să creeze succesul pe care speri să îl obții. S-ar putea să fie nevoie să renegociezi managementul timpului sau limitele cu munca, dar făcând asta vei crea mai mult timp pentru a îmbrățișa ceea ce îți aduce cu adevărat un sentiment de împlinire. Totul se reduce la valorile tale, la ceea ce îți aduce cea mai mare pasiune și la ceea ce alegi să nu trăiești fără. Cu cât poți îmbrățișa mai mult prioritățile tale schimbătoare, cu atât mai mult vei vedea că norocul este întotdeauna de partea ta.  

 


Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Creezi viața pe care o trăiești din cuvintele pe care le rostești. În timp ce acțiunile trebuie întotdeauna să le urmeze, atunci când discerni cu cuvintele tale și îți aperi nevoile, cultivi o relație de co-creație cu universul. Atunci când abordezi subiecte importante sau ieși din zona ta de confort pentru a discuta despre visele sau nevoile tale, stabilești o intenție cu universul pentru ceea ce speri să se manifeste. În acest caz, cel mai norocos lucru pe care îl poți face este să te asiguri că vorbele tale se aliniază cu adevărul tău interior. Atunci când vorbești cu sinceritate și cu curaj, deții puterea de a-ți schimba realitatea și de a atrage tot ceea ce îți dorești. 

Luna Plină în Berbec îți luminează sectorul de comunicare, ajutându-te să îți îmbrățișezi pasiunea, motivația și determinarea. Îmbrățișând această energie și spunând cu sinceritate ceea ce ai nevoie, ea poate deveni fundația pentru visele pe care le ai pentru viața ta. Nu reține nimic și nu lăsa nicio teamă să anuleze norocul care te înconjoară. Odată ce îți spui dorințele în univers, ai încredere că le insufli existența.  

 

 


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Vineri, 29 septembrie 

Fiind unul dintre semnele cele mai spirituale ale zodiacului, relația ta cu finanțele poate fi ceva ce trebuie învățat, deoarece de multe ori crezi că este mai mult un inconvenient decât neapărat un avantaj. Atunci când înțelegi relația dintre finanțe și valoarea ta personală, o accepți în forma sa cea mai înaltă, ca pe un simplu schimb de energie. Această perspectivă îți permite să intri mai pregnant în valoarea ta de sine și îți permite să atragi abundența financiară care îți este destinată. Îmbrățișează bogăția ca parte a onoarei față de tine însuți și, fie că este vorba de a te ocupa de mici probleme financiare sau de a fi deschis la o nouă oportunitate, poți profita de norocul divin care te înconjoară. 


Luna Plină în Berbec va străluci o lumină strălucitoare de speranță în sectorul tău financiar, pe măsură ce apar diferite oportunități de abundență și bogăție. Nu uitați, acesta este doar un schimb de energie și reflectă stima de sine pe care ați muncit atât de mult pentru a o dezvolta. Acum este momentul să îmbrățișați posibilitățile bune și norocoase și să vă amintiți să primiți totul cu deschidere și recunoștință.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  noroc  norocoase  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel