Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce aduce Jocul Viitorului pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Voropchievici vine cu cele mai importante previziuni astrale pentru perioada 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Iată ce vești are celebrul numerolog pentru fiecare zodie/ascendent. 

Mihai Voropchievici a fost invitat în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 CNN, acolo unde a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în nous săptămână. 


Horoscop - Jocul viitorului, cu Mihai Voropchievici

Berbec


Steaua - o carte foarte bună pentru Berbec și simbolizează începutul unei noi acțiuni. Berbecii demarează ceva nou. E o activitate profesională care va avea reușită, dar va avea și o realizare materială substanțială. Orice începeți nou și este dus la bun sfârșit conduce și la reușită la locul de muncă.

 


 Taur


Cenușă - o carte neutră care simbolizează pentru Taur o putere de reflecție în săptămâna următoare, dorința de liniște, înțelepciunea. E la cote înalte, dar el va simți nevoia o săptămână să fie mai singur, să se apropie de niște persoane în vârstă, să petreacă o perioadă de timp cu ele și, totodată, dorința lui de a cunoaște și a afla niște lucruri interesante îl va pune în contact cu niște oameni mult mai pregătiți, nu neapărat chiar oameni de știință, dar niște oameni care la rândul lor pot să dea niște sfaturi săptămâna viitoare. Excelează prin seriozitate în acțiunile pe care le întreprinde. Are destul de multă timiditate și pudoare și tot ceea ce va dori este o recompensă pe care o aștepta de mult.

 

 Gemeni


Au protecție foarte bună a unei personalități importante. Este o persoană cu suflet generos și cu elan spiritual și acest lucru îi va face pe nativi să fie încrezători, știind că au pe cineva în spate care îi poate ajuta să treacă de o problemă.

 

Rac


Racul, cum este el câteodată trăind în trecut, bulversat, acum îl bulversează o situație, ceva la locul de muncă, dar și acasă și e foarte furios. Trece la dispute verbale. Cineva l-a rănit în orgoliu, a trecut peste el. Deocamdată, Racul este sfătuit să se tempereze.

 

 Leu


Leul are de gând să demareze o acțiune. Leii fără angajamente vor merge la o întâlnire într-un cadru festiv, unde va cunoaște o persoană de care își va lega pe cât posibil energia lui constructivă și combativă. Se va lansa într-un dialog, într-un flirt și de aici se așteaptă o legătură care va dura.

 

 Fecioară


Semilună - carte neutră care demonstrează că vor fi în curând obligați să facă o alegere. Trebuie să renunțați la ezitare, la îndoială, la dualismul care vă caracterizează. Să renunțați la neliniști, pentru că acea rivalitate care o aveți vizavi de o anumită persoană se va stinge ușor, dar numai cu condiția să reflectați bine înainte de a acționa și să nu veniți pe picior de război. Cu calm și cu pace veți rezolva lucrurile.

 

 Balanță


Balanța cu două talere de foc, are o carte pozitivă, care simbolizează rapiditatea în mișcare. Săptămâna următoare, Balanțele trebuie să se miște rapid pentru o schimbare benefică de situație care se ivește. Va trebui să facă câteva deplasări, dar sunt cu folos, pentru că șansa e de partea lor.

 

Scorpion


Galbenul - o carte pozitivă de dragoste, înțelegere. Reprezintă renașterea, reînnoirea. Toate lucrurile benefice vin asupra lor, dar și acea libertate de mișcare care și-o doresc foarte mult. Aveți posibilitatea, dacă ați intrat într-o situație mai dificilă, să vă salvați din ea acum, dând dovadă de diplomație. Bucuria va fi mare când cineva cu care nu v-ați mai văzut de mult vă va face o vizită.

 

Săgetător


Sentimente altruiste și pozitive vă năpădesc. Aveți multe influxuri benefice și datorită acestor influxuri puteți face niște schimbări rentabile pentru voi. Va fi nevoie ca vizitele pe care le faceți să vi se mai întoarcă și vouă și va trebui să lăsați un pic ranchiuna, chiar dacă nu ați fost foarte bine primiți la ei.

 


 Capricorn


Truditorul - carte care simbolizează excelența pentru Capricorni. A dat norocul peste ei. Fericire și reușită. Vă veți afirma la serviciu, vă vor fi recunoscute în meritele în societate, clarificarea fericită a unei situații ambigue. Mare vitalitate în săptămâna următoare și succes în tot ceea ce înseamnă artă și creativitate în general.

 

Vărsător


Au o carte instabilă, când bună, când rea. Au o săptămână cu suișuri și coborâșuri și pasiunea lor va fi o dată la cote ridicate, sentimentele exclusive la fel, dar la celălalt capăt, posesivitate, gelozie, duritate și manipulare de bani, dar și manevrare de bani.

 

 Pești


O carte mai negativă pentru Pești săptămâna viitoare, pentru că simbolizează sfârșitul unei situații în care transformarea se impune. Va fi un sfârșit sau un eșec la o situație pe care voi ați început-o și pe care, cu regret, nu o puteți duce la bun sfârșit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  mihai voropchievici  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel