Horoscop - 26 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic, joi, 26 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 26 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este timpul să renunți la frică și tristețe, Berbec. Aceste lucruri te ajută în unele privințe, dar te pot și ține pe loc. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra modului în care îți dezvolți viața. Este timpul să depășești aceste emoții care îți dau motive să nu strălucești. Înveți și crești atât de mult acum, iar asta se vede.

Horoscop - 26 mai 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Când vine vorba de a renunța la lucrurile negative din viața ta, trebuie să faci câte un pas pe rând. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, atrăgând atenția asupra modului în care îți tratezi dușmanii - lucrurile pe care le percepi ca fiind o amenințare. Aceste lucruri pot fi greu de reperat, dar simțurile tale știu și le simt. Acordă atenție vocii tale interioare, care te ajută să înțelegi ceea ce trăiești și te ghidează spre schimbare.


Horoscop - 26 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra prieteniilor și a rețelei tale sociale. Acesta este un moment minunat din viața ta în care îți poți arăta aprecierea pentru relațiile tale. Ai prieteni care te iubesc și este frumos pentru ei să audă că și tu simți la fel.

Horoscop - 26 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Știi ce este real pentru tine, Rac. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra carierei și statutului tău social. Și este loc pentru mai multă bucurie și scop. Dacă nu ești mulțumit de munca pe care o faci sau de calitatea pe care ai oferit-o, este timpul să faci un upgrade și să îmbunătățești lucrurile.

Horoscop - 26 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Nu trebuie să fii de acord cu toți cei pe care îi întâlnești. Interesele și ideile tale sunt diferite, iar acesta este modul în care îi ajuți pe oameni să devină mai conștienți. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, atrăgând atenția asupra studiilor tale academice și a ceea ce crezi. Nu trebuie să cedezi atunci când simți că ai fost provocat. Există oameni care se pot întreba sau pune la îndoială perspectiva ta, iar acest lucru este complet OK. Ceea ce contează este respectul.


Horoscop - 26 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Încearcă să nu te stresezi din cauza lucrurilor pe care nu le poți controla. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, atrăgând atenția asupra secretelor tale și a resurselor pe care le ai și pe care le împarți cu ceilalți. Vei avea ceea ce ai nevoie, iar atunci când împărtășești asta cu oamenii din viața ta, și ei sunt acolo pentru tine.


Horoscop - 26 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este bine să te deschizi în relațiile tale intime. Ești pregătit să vorbești despre emoțiile tale și să te reconectezi cu partenerul tău pentru vindecare. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra angajamentelor tale, iar acestea pot fi atât relații conjugale, cât și nonconjugale. Aceste persoane sunt oglinzi în sufletul tău, Balanță. Ele te ajută să vezi tot ceea ce ești și tot ceea ce devii.

Horoscop - 26 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Apa poate fi atât de subestimată, dar atunci când îți îngrijești corpul, nu uita de hidratare. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra sănătății tale, iar acest lucru include și rutina. Acesta este un moment minunat pentru a te reangaja la cele mai simple obiective - bea mai multă apă și amintește-ți să faci exerciții fizice atunci când poți.

Horoscop - 26 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Planifică totul din timp. Timpul de care ai nevoie pentru a face ceva frumos va veni în curând. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând în atenție creativitatea ta și ceea ce te pasionează în viață. S-ar putea să îți fie greu să crezi că totul este atât de implicat. Dar, există o mulțime de motive pentru a fi entuziasmat. Rezultatul final merită atât de mult să aștepți.

Horoscop - 26 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragostea este peste tot, Capricorn. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând atenția asupra căminului și sectorului familial. Chiar dacă rudele tale locuiesc la kilometri distanță, dragostea ta se simte dincolo de kilometri și în inima ta. Familiile se leagă pentru cele mai mici lucruri, iar tu poți fi acolo pentru a ajuta la facilitarea reconectării ca familie.

Horoscop - 26 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este întotdeauna ușor să te gândești la lucruri noi despre care să vorbești. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, atrăgând atenția asupra sectorului tău de comunicare, iar tu vei căuta o perspectivă nouă asupra unei povești sau vei dori să faci ceva familiar diferit. Lucruri mari sunt în curs de desfășurare pentru tine, Vărsătorule, și în curând vei afla despre ce este vorba.

Horoscop - 26 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Poți să pierzi ceva de valoare și apoi să-l găsești din nou. Problema este să înveți să renunți la un obiect și apoi să treci la experiențe noi. Luna în Berbec se alătură astăzi lui Venus, aducând în atenție banii și bunurile personale.

Vei dori să fii prudent atunci când ieși în oraș, pentru a te asigura că îți poți aminti ce ai și de ce ai nevoie, pentru a nu cheltui prea mult și inutil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: horoscop  zodiac 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel