Horoscop - 28 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop - 28 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale. 

Horoscop - 28 aprilie 2022. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Există tot felul de motive întemeiate pentru ca tu să simți că ești gata să iei lumea cu asalt astăzi. Pentru început, Luna își petrece încă o zi în semnul tău zodiacal, Berbec, iar aceasta este casa ta solară a identității și a dezvoltării personale. 

Așadar, concentrează-te asupra lucrurilor care mișcă cadranul înainte pentru tine și numai pentru tine. Există o mulțime de măreție în interiorul tău, iar temele zilei te pot ajuta să percepi care sunt acestea și cum îți poți maximiza creșterea.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să te simți puțin supărat astăzi. Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a dușmanilor ascunși și a karmei. 

S-ar putea să nu-ți placă  ca tu să fii "personajul negativ" atunci când strigi stegulețele roșii pe care alții nu reușesc să le vadă, dar dacă te simți suficient de curajos să faci asta, s-ar putea să faci tuturor un mare bine prin faptul că te confrunți de bună voie cu problema direct.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Este o zi în care primești multă energie de la oamenii din preajma ta. Așadar, vei dori să fii selectiv, cu privire la mulțimea alături de care alegi să lucrezi astăzi. Luna mai petrece încă o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a prieteniilor. 

Lucruri mari se pot întâmpla în această perioadă pentru tine. S-ar putea să întâlnești pe cineva nou și să primești o perspectivă pozitivă sau pur și simplu ai putea realiza multe datorită faptului că un prieten este o inspirație în viața ta.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Este o zi în care poți realiza unul din cele două lucruri: îți poți impresiona șeful sau poți face pe cineva să se simtă prost. Nu este un moment în care să fii agresiv. Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a carierei și a statutului social. 

Luna este planeta ta guvernatoare și, în semnul de foc, te poți simți la limită și îți dorești să te ghidezi după emoții. Fii conștient că uneori te poți răzgândi, atunci când nu ești sigur de ceea ce gândești și simți. Așadar, încearcă să nu fii reactiv astăzi.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Leu
(23 iulie - 22 august)

Mintea ta este ascuțită și ești capabil să gândești analitic, într-un mod care îți permite să rezolvi probleme complexe într-o clipă. Luna petrece încă o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a educației și învățării superioare.

Acesta este un moment excelent pentru a absorbi cât mai multe informații în rafale scurte. Ascultă podcast-uri sau urmărește videoclipuri informative pe platforme de divertisment precum TikTok, Twitter sau chiar pe Facebook.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Trebuie să mergi după ceea ce este al tău, iar ziua de azi poate fi plină de distrageri, dar trebuie să te concentrezi pe obiectivul pe care trebuie să-l câștigi. 

Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a resurselor comune. 

Dacă vrei să dobândești anumite lucruri, cum ar fi un împrumut, o afacere comună sau trebuie să faci anumite acte importante, nu amâna și nu te îngrijora de cât timp îți va lua. În schimb, fixează-ți obiectivul de a-l realiza în această săptămână și începe să faci pași mici pentru a-l realiza.

 

Horoscop - 28 aprilie 2022. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când vrei să ai ceva în viața ta, fie că este vorba de o relație, un parteneriat sau o căsnicie mai bună, totul se reduce la o decizie și, anume, dacă te implici total sau nu. 

Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a angajamentului. 

Această energie îți poate crea o dorință de a te concentra asupra problemelor și te poți lăsa ușor copleșit. Așadar, apleacă-te asupra emoțiilor tale pentru a înțelege cum te simți și care este rolul tău.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întotdeauna este minunat când poți finaliza rapid proiecte mai mici. Ziua de astăzi poate fi promițătoare pentru a te ajuta să termini lucrurile rapid, fără a pierde prea mult timp. 

Luna petrece încă o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a îndatoririlor zilnice. Așadar, te poți aștepta să muncești mai mult decât de obicei, dar rezultatul final va fi unul care să te mulțumească și să te facă să te simți mândru pentru tot ceea ce ai reușit să înghesui într-o zi scurtă de 24 de ore.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este atât de plăcut când îți vine brusc o idee și nimic nu te oprește să o pui în aplicare. Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a creativității. Și, dacă ai o zi liberă sau un pic de timp liber, poți să te apuci de un proiect care îți captează atenția și îți face multă bucurie. 

De la artă, pictură, muzică sau redecorare, ceva frumos îți poate capta atenția și te poate face să fii gata să-ți sufleci mânecile pentru a crea.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu toată lumea se poate înțelege, iar faptul că în familia ta sunt multe persoane puternice și independente poate fi un motiv de tensiune și de bătaie de cap. 

Luna petrece încă o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a căminului, și vei dori să creezi un pic de spațiu pentru ca fiecare persoană să își spună părerea și să fie ascultată fără a fi judecată. Ascultarea poate fi de mare ajutor astăzi.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Câteodată este mai bine să fii scurt și diplomat. Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a comunicării. 

Așadar, fii scurt. Oferă versiunea sumară a ceea ce ai de spus și încearcă să nu intri în detalii, decât dacă ești nevoit să o faci, pentru a face lucrurile să avanseze.

Horoscop - 28 aprilie 2022. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Este acea perioadă a lunii în care poți avea probleme cu cheltuielile impulsive. Luna mai petrece o zi în semnul zodiacal al Berbecului, casa ta solară a banilor. Așadar, s-ar putea să-ți placă să ieși la cumpărături sau să vezi ce este la reducere. 

Dar, respectă-ți bugetul și încearcă să nu exagerezi, atunci când simți nevoia să învârți un card de credit și să pui mâna pe o afacere pe care nu vrei să o ratezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 28 aprilie  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel