Horoscop 28 august 2021. Previziuni pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop 28 august 2021. Luna se află în conjuncție cu Uranus în Taur, ceea ce poate perturba liniștea unei zile normale de sâmbătă. 

Horoscop Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecul este îngrijorat de situația financiară. Ar vrea mai mult și ar putea face mai mult, dar asta ar implica unele schimbări.
Aceasta este o perioadă haotică pentru tine și modul în care te simți în legătură cu schimbările intră în conflict cu dorința ta de a avea mai mult.
Ai prefera ca totul să rămână la fel în acest moment, dar nimic nu se îmbunătățește fără puțin efort.
A te agăța de ceea ce e familiar te poate ține pe loc. Încearcă să vezi dincolo de zona de confort și depășește-ți limitele. 

 

 

Horoscop Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești în căutarea propriei identități iar negarea nu face decât să te dezechilibreze. Instinctul încearcă să îți dea semnale și să te îndrume spre deciziile corecte.

Poate exista un amestec de furie și frustrare exprimată astăzi. Asigură-te că ai grijă de tine.

 

 


Horoscop  Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Atenție la persoanele care nu-ți vor binele. Este un moment emoționant în care îți dai seama că cineva pe care l-ai testat nu este cu adevărat acolo pentru tine.

Este posibil să te confrunți cu bârfe și calomnii carete vor afecta profund. În timpul haosului, încearcă să te îndepărtezi de dramă. 

 

Horoscop Rac (21 iunie - 22 iulie)


 Marile schimbări îți afectează prieteniile și ca urmare le resimți și tu. Este puțin halucinant când lucrurile se schimbă în cercurile tale de relații. Oamenii se mută, oamenii se îndrăgostesc și asta schimbă dinamica, dar asta nu înseamnă că prietenia încetează. Înseamnă doar că va evolua în alt mod.

 


Horoscop  Leu (23 iulie - 22 august)

 

Se anunță o zi dificilă și poate înfricoșătoare în sectorul tău de carieră și statut social.

S-ar putea să te întrebi dacă ai sau nu siguranța locului de muncă și chiar să ai impresia că tu ești cel care vrea să demisioneze.

Dar, prin toate încercările și necazurile cu care te confrunți astăzi și în restul săptămânii, nu uita că nimic nu e întâmplător și, uneori, tot răul poate fi spre bine.. Ceva bun va ieși din această situație.

 

Horoscop  Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 Dacă vei reuși să-ți lași ego-ul să facă un pas lateral, vei vedea că mai sunt lucruri pe care le ai de învățat.

Te afli într-un loc în care poți crește cu adevărat din punct de vedere emoțional, dar va fi nevoie de puțină umilință din partea ta. Privește dificultățile din viața ta de astăzi, mai ales în ceea ce privește relațiile cu oamenii, și întreabă-te cum poți face mai bine. Acesta va fi punctul de plecare.

 



Horoscop Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Este o zi a secretelor.

Este posibilun ca lucru din viața ta personală, pe care l-ai ținut ascuns, să dezvăluit în public și asta nu o să îți placă deloc.

Odată ce ai depășit sentimentul de vinovăție sau de rușine, fii dispus să înfrunți totul în loc să te ascunzi. Răul s-a întâmplat deja, totul are o rezolvare.

 


Horoscop  Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Persoana iubită ar putea dori să facă un pas înapoi și să se gândească puțin la o decizie pe care a luat-o în plan sentimental. Acest lucru nu reflectă cine sunteți.


S-ar putea să fiți înclinat să vă învinovățiți sau să vă îndoiți de voi înșivă. Relaxați-vă. Acest obstacol și relația respectivă vor fi în curând de domeniul trecutului.

 



Horoscop pentru Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Stresul și presiunea de la serviuciu pot aduce ceva anxietate emoțională în viața ta și ar putea avea un impact și asupra sănătății.

Este important pentru tine să îți iei o pauză în care să ai grijă de tine și să încerci să te detașezi de tot acest zgomot. Unele lucruri nu merită problemele cu care vin la pachet.

 


Horoscop Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Este momentul să lași la o parte toată agitația vieții cotiniene și să faci ceva complet diferit de programul tău obișnuit.  Fiți spontani. Organizați o ieșire din oraș, o întrevedere cu prietenii sau o seară liniștită de film.

 

Horoscop  Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cea mai bună parte a familiei este unicitatea lor, dar aceasta poate fi și cea mai rea parte a vieții tale în acest moment.

Fiecare are propria personalitate și mod în care vrea să facă lucrurile, iar acest lucru poate intra în conflict cu stilul tău.

Rămâi la ceea ce funcționează pentru tine și încearcă să te îndepărtezi de mentalitatea de critic. Nu uitați că toată lumea este o oglindă, într-un fel, a propriei voastre vieți.

 


Horoscop  Pești (19 februarie - 20 martie)

O situație tristă apare de nicăieri îți poate da peste cap ziua. Te vei simți rănit, chiar dacă situația nu a fost un gest intențuionat din partea cuiva. Ai grijă cum îți exprimi emoțiile. Tu decizi cât lași să te afecteze această situație și cum te exprimi în legătură cu ea. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: august  berbec  horoscop  scorpion  Varsator  zodiac  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel