Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru săptămâna aceasta, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Chiron retrograd face opoziție cu Lilith în Balanță pe axa de destin, iar asta înseamnă cumpene. Ceva nu vă dă liniște și nu știți cum să alegeți direcția corectă, la această intersecție de destin. Stați drepți și judecați drept, nu vă agitați. Dileme grele pentru unii care, de ceva timp, au un soi de blocaj invizibil care le oprește evoluția. La alții poate să țină de evoluția financiar profesională, o chestiune care ține de orientare și de misiunea karmică a fiecăruia în parte.

Taur

Lucrurile stau puțin altfel, datorită lui Uranus retrograd în zodia ta, cu aspecte spre Chiron retrograd, Neptun retrograd, Saturn retrograd. Se văd bariere pe destin care vă cam încurcă planurile. O persoană considerată ca un sfetnic bun vă poate ajuta să vedeți nevăzutul, să descifrați ițele sau necunoscutele într-un sistem de ecuații. Ițele de destin pot să anunțe reușita sau să vedeți luminița de la capătul tunelului.

Gemeni

Vă informați de ceva sau despre cineva, de la cineva care e cea mai corectă cale pentru a ieși la liman. Jupiter retrograd, care e la voi, pune piedici doar celor care cred că le știu pe toate. Cei care sunt isteți și știu cum să respecte și ce este în stânga, dar și în dreapta, cum merg corect pe acest drum, nu vor avea piedici.

Rac

Norocul vostru că Marte face opoziție cu Pluton, dar acum planeta nu mai e retrogradă. Veți fi croitor de destin propriu! Nu aveți piedici în mod direct și concret. Atenție la defecțiunile din casă, la riscurile de accidente, luxații când faceți curat, dacă vă urcați pe scară. Atenție și la tăieturi. Cariera se vrea recalculată, recalibrată, reorientată, unde sunt câștigurile.

Leu

Discuții în casă și familie pentru chestiuni presante sau care nu suportă amânare. Câștiguri pe carieră ce se cer, oarecum, reorientate. Unii dintre voi poate că vă simțiți puțin dezorientați. Dar dacă aveți suport din familie, atunci lucrurile stau destul de bine. Nu o să faceți chestiuni adunate, ține și de relațiile stabilite cu cei din jur, cel puțin pentru perioada următoare.

Fecioară

Atât Neptun retrorad, cât și Saturn retrograd din Pești, zodia opusă, în tranzit pe cea de-a șaptea casă a horoscopului general pun presiune asupra voastră. Nu știți cum să găsiți calea cea mai bună pentru a rezolva, fără durere, suferință și consecințe asupra celor din jur anumite, chestiuni ce țin de bani. Sau, pe scurt, cine a lăsat loc de bună ziua va avea parte de ajutor. Cine nu, nu va avea și va trebui să se dea cu capul de pragul de sus să îl vadă pe cel de jos, pentru că nu au ascultat de cineva când trebuia.

Balanță

Căutați soluții, dar parcă vreți să găsiți numitorul comun a ceva, în așa fel încât lucrurile să se finalizeze exact cum scrie la carte. Știți povestea cu ridichea uriașă? Acolo sunt banii voștri. Cine reușește să o scoată, va avea parte de profit. E o săptămână plină de provocări, veți face slalom printre oameni, dar și plină de lucruri nevăzute, secrete.

Scorpion

Horoscopul general anunță nu doar secrete, ci și anumite capcane sau mine pe destin. Acolo trebuie să vă dovediți abilitățile, să fiți adevărați geniști. Destinul pe un teren minat înseamnă destul de mult, dar cum voi sunteți perspicace, imediat mirosiți unde sunt acele mine. Mesaje câștigătoare în vis sau semne de care trebuie să țineți cont. Ține de capcacitatea voastră de a apela la un cunoscător.

Săgetător

Venus anunță mici beneficii, dar e de bine! Venus va face opoziție cu Jupiter retrograd și, cine a avut de rezolvat ceva, trebuia să o fi făcut deja săptămâna trecută. Acum, fie dă doar o pătrime din noroc, dar nu îl anulează, fie spune de faptul că trebuie să aveți răbdare și să faceți în așa fel încât să vedeți cum a rezolvat X, sau să analizați ce căi a accesat Y pentru a pune lucrurile cap la cap. E o săptămână în care trebuie să vedeți cum înnodați capetele unui covoraș de destin, dar nu neapărat să le și faceți nodurile încă.

Capricorn

Atenția maximă trebuie să fie pe sănătate, aveți o mare sensibilitate înscrisă. Atenție la echilibrul interior, la coloană, la sistemul osos și la organele noi, atenție mare și dacă aveți reumatism sau cu articulațiile. Dacă sunteți sănătoși, puteți să munciți și să produceți bani. 

Vărsător

Ceva blocaje la drum. Atenție cei care plecați la drum pentru că puteți forța norocul, dar nu este în folosul vostru. Câștiguri pot avea transportatorii, dar acolo trebuie cu forță majoră. Atenție la datele din contract, livrări marfă, contracte cu străinătatea. 

Pești

Gândiți un plan, să fie cu folos, nu vă grăbiți fără să gândiți. Trebuie să atrageți beneficii și nu pierderi. Cei care au o anumită vârstă, sunt maturi, sunt mai bine susținuți decât cei foarte tineri. Aceștia încă nu au experiența necesară să știe cum să pună lucrurile cap la cap, într-o astfel de săptămână. Cine nu are un bătrân, să își cumpere, iar cine are, să îl prețuiască! Te poate îndruma, da sfaturi foarte valoroase. Trebuie să știți să ascultați. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel