Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care se va bucura de reușite pe toate planurile
Data publicării:
Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 29 aprilie - 5 mai 2024.

Mihai Voropchievici a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Berbecii au Luna! Au parte de o săptămână în care sunt acaparați de visare, de trecut, de amintiri frumoase, sunt pasivi, nu-i mai interesează familia. Au o săptămână de visare. Totodată, sunt apăsați de emoții puternice pe care undeva vor trebui să le reconsidere. Dacă sunt prea tineri și au multe emoții ar trebui să reconsidere o veche legătură. S-ar putea să aibă surprize plăcute.

Taur

Taurul are Ovalul, o carte neutră, iar asta implică pentru săptămâna următoare fecunditate. O întâlnire călduroasă și o situație care evoluează lent și în secret. Trebuie să vă așteptați la secrete care se vor dezvălui.

Gemeni

Gemenii au Pătratul, o carte neutră, mai degrabă pozitivă. Realizarea materială pozitivă pe care ei și-o doresc se datorează unui nou început. Pentru cei care sunt tineri și cu perspective de a schimba locul de muncă se recomandă întâlnirea cu o persoană mai în vârstă. Asta vă va ajuta să vă definitivați opțiunea pentru schimbarea respectivă.

Rac 

Racii au Orizontul, o carte foarte bună. O săptămână bună cu descoperiri pasionale. Există posibilitatea unei deplasări sau unei călătorii de scurtă durată. O întâlnire pentru cei care sunteți fără obligații, vă redă energia și dorința de a trăi după pofta inimii.

Leu

Leii au o carte pozitivă. Au o energie bine canalizată. Forța activă pe care o aveți vă face să dominați situația, să fiți combativi iar acest fapt va aduce reușită. În plan amoros aveți parte de rapoarte pasionale cu o forță de atracție fizică și magnetică care vă caracterizează în săptămâna următoare.

Fecioară

Fecioarele au Cenușiul. Are o săptămână în care să reflecteze în liniște alături de o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență sau alături de niște oameni extraordinar de bine cotați ca rang și poziție socială. Pentru cei fătă obligații se anunță o relație durabilă. 

Te-ar putea interesa și: Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Balanță

A apărut Cosmosul pe strada Balanței, o carte excelentă care simbolizează reușită în tot ce întreprindeți. Veți avea șansa de a aduce în viața voastră lucruri pe care doar le-ați visat. Reușita va fi excepțională. Veți avea parte și de un final fericit într-o situație care vi s-a părut destul de confuză. Cei fără obligații au parte de o întâlnire superbă care se poate concretiza cu fericire și recompensă printr-o uniune.

Scorpion

Scorpion au Triunghiul. O scrisoare, un telefon, o reuniune de familie, o întâlnire. Comunicarea este foarte importantă pentru săptămâna următoare, cât și schimburile de idei pe absolut toate laturile și profesional și amoros. Apare o atracție mai mult intelectuală pentru voi, decât fizică. Dialogul va juca un rol important.

Săgetător

Săgetătorii au o furtună în viața lor, săptămâna următoare. Sunteți bulversați de o situație, aveți orgoliul rănit, sunteți un pachet de nervi. Explodați, ajungeți la dispute și sunteți foarte furioși. E recomandat ca această treabă să se rezolve în afara familiei, să nu duceți acasă tensiunile acestea pe care le aveți și pe cât posibil să renunțați. Aveți grijă, se impune multă înțelepciune în discuția pe care o aveți cu partenerul. În caz contrar, e risc de ruptură și poate fi violentă.

Capricorn

Trebuie să faceți cât de curând o alegere, dar voi ezitați. Sunteți dualiști, vă îndoiți, multă neliniște. O rivalitate cu o persoană vă pune în situația în care să cereți sfatul de la o persoană mai în vârstă. Trebuie să reflectați înainte de a acționa săptămâna următoare.

Vărsător

Vărsători au o carte dificilă sau mai degrabă negativă care conduce la sfârșitul unei situații. Se impune transformarea. E o perioadă de sfârșit de relație sau pentru cei care au încercat, numai eșec. E sfârșitul unei situații. Acceptați schimbarea în profunzime și veți trăi un nou suflu.

Pești

Peștii au Steaua, o carte foarte bună și înseamnă începutul unei noi acțiuni, un loc de muncă nou, o profesie nouă, o activitate profesională reușită. Toate aceste lucruri conduc la o realizare materială pozitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 6 - 12 mai 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




Horoscop, joi, 9 mai 2024. Avertizări pentru mai multe zodii

Previziunile astrale pentru ziua de joi, 9 mai.

pixel