Horoscop 29 martie 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Perioadă foarte bună pentru a-și da seama care e relația cu banii / video
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog Astrosens, a venit cu horoscopul zilei de vineri, 29 martie 2024.

Despre nativii din Berbec, Daniela Simulescu a zis că nu se vor simți în apele lor, dar important este să nu stea prea mult degeaba. „Astfel eviți să te lași acaparat de tot felul de gânduri”, a zis Daniela Simulescu.

 

Despre Taur, astrologul a spus că „ai prea multă încredere în alții, iar naivitatea ta s-ar putea să te coste. Încearcă să îți păstrezi pragmatismul”.

 

În privința nativilor din zodia Gemeni, astrologul le recomandă se încerce să nu se bazeze pe vorba “Las-o, mă, ca merge așa” pentru că s-ar putea să aibă surprize multiple. Astrele recomandă: „Fă tot posibilul să fii mai atent la viața ta!”

 

„Pendulezi între nevoia de a lăsa viața să se întâmple și aceea de a controla absolut totul. Nu ar strica să fii mai relaxat”, a spus Daniela Simulescu despre Rac.

 

Despre Lei, Daniela Simulescu a zis că ei simt că oamenii au așteptări prea mari de la ei, iar din cauza presiunii, vor fi dispuși să facă greșeli. Ea a zis că frica nu îi ajută astăzi pe acești nativi.

 

„Aștepți toleranță și empatie de la partener, dar tu nu i le arăți și nici nu îi comunici dorințele tale. Ți-ar prii să fii mai deschis”, a mai spus Daniela Simulescu despre Fecioară.

 

În ceea ce privește Balanța, Daniela Simulescu a spus că „Flexibilitatea va fi cheia succesului. Pentru că te vei trezi în unele situații neașteptate și dacă vei opune rezistență schimbării, nu îți va fi bine”.

 

Despre Scorpion, astrologul a zis că acordă prea multă încredere altora, iar lor deloc. Sfatul este să stea departe de oamenii care nu le aduc nimic bun în viață.

 

Săgetătorii vor fi destul de ezitanți și se vor supăra pe ei din cauza asta, dar asta e, mai sunt și zile de acest fel!

 

„Te irită comentariile altora mai mult ca oricând. Astrele îți recomandă să dai replica doar oamenilor care chiar contează în viața ta”, a zis astrologul despre Capricorn.

 

Pentru Vărsători este o perioadă foarte bună pentru a-și da seama care e relația lor cu banii. Vor afla cum o pot îmbunătăți. Chiar au nevoie de acest lucru!

 

Peștii vor încerca să le facă pe plac oamenilor apropiați. „Dar nu vei reuși cu toți. Cel mai bine ar fi să îți vezi și tu interesul”, a zis astrologul.

 

Previziunile pe larg le găsiți aici:

 

 

 

VEZI ȘI: Medicul Beuran: E unul dintre cele mai comune alimente cancerigene! Nu este fast-food! E ceva ce pare chiar sănătos:

https://www.spectacola.ro/medicul-beuran-e-unul-dintre-cele-mai-comune-alimente-cancerigene-nu-este-fast-food-e-ceva-ce-pare-chiar-sanatos_37948.html

 

 

VEZI ȘI: Ce mânca Teodora, fiica lui Meme Stoica, înainte de a se descoperi că are cancer la 24 de ani. Ce mănâncă acum:

https://www.spectacola.ro/ce-manca-teodora-fiica-lui-meme-stoica-inainte-de-a-se-descoperi-ca-are-cancer-la-24-de-ani-ce-mananca-acum_37882.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel