Horoscop 3 - 9 iunie 2024. Ana-Maria Ticea anunță bani pentru o zodie, care vin din diverse surse
Data publicării:
Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna 3 - 9 iunie 2024.

 

Berbec

Se bucură cu totul sufletul, ar trebui să plece undeva și chiar vor pleca în această săptămână, pentru că e un context și de socializare, bucurie. Nu trebuie să refuze nicio oportunitate pentru a-și face cunoscute dorințele, simțurile. Trebuie să cânte, să vorbească, să stea de vorbă cu cineva. E o săptămână bună pentru a demara anumite proiecte.

Taur

Este vorba despre un context financiar la care trebuie să fie foarte atenți. Să-și prezinte calitățile și să aibă încredere în ele. Este foarte important să iasă la rampă cu ceea ce au, pentru că vor câștiga și bani. 

Gemeni

Sunt foarte bucuroși, pentru că totul este despre ei în această perioadă. Vor începe ceva nou, vor străluci, dar trebui să fie foarte atenți la cum își prezintă această imagine în contextul societății.

Rac

Sunt foarte dornici să poată să se odihnească, e foarte important pentru cei care au de gând să plece undeva. Anumite activități pentru ei se închid, nu mai funcționează și trebuie să se retragă. Nici nu mai au forța necesară pentru a duce la final aceste activități.

Leu

Să fie atenți la contextul social, pentru că sunt multe situații ce trebuie să se rezolve la job, însă gândul lor e la vacanță. Vor avea parte de susținerea celor din jur, vor avea succes prin expunere. 

Fecioară

Sunt prinși cu munca, vor avea parte de un context social favorabil, poate urma și o căsătorie. E foarte important cum își mențin acest nume, pentru că e un context favorabil pentru cei care vor să muncească, să se afirme, dar într-un mod în care să fie recunoscuți, să le aducă notorietate.

Balanță

Urmează călătorii în străinătate. Pot obține ceva ce-și doresc de mult timp, pot susține examene, un contract. Își pot schimba mentalitatea, părerea. Trebuie să se bucure de acest context.

Scorpion

Sunt bani care vin din diverse colaborări, ori din diferite partaje. Este important să primească ceea ce li se cuvine. Pot veni beneficii așteptate de demult. 

Săgetător

Se pot căsători sau își pot reconfirma sentimentele. Cei singuri pot începe o relație sau pot începe un proiect de la zero,

Capricorn

Este o perioadă importantă pentru ceea ce înseamnă schimbarea zonei de muncă sau îmbunătățirea planului profesional. Pot primi vești în acest sens sau se pot gândi să facă lucrurile în alt fel.

Vărsător

Au treabă cu copiii sau se pot îndrăgosti. Pot avea parte de cadouri, de o vacanță de lux, un obiect vestimentar de lux. Pot merge la multe petreceri. Au o viață activă.

Pești

Se raportează la familia, la zona de casă, dar și la tot ce însemnă beneficii în domeniul imobiliar, pot avea două case, nu una. Trebuie să facă și lucruri care să le aduc lor satisfacție, să nu neglijeze problemele de sănătate.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel