Horoscop 3 - 9 iunie 2024. Vin oportunități și propuneri pentru mai multe zodii / video
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Vei fi pus pe jar permanent, ești la linia de start, doar că de cele mai multe ori acțiunile exterioare le vor urma pe cele interioare. Vor fi momente în care te vei simți nedreptățit, te vei enerva că nu au ieșit lucrurile bine, depinde doar de tine cât de mult le lași să continue. Trebuie să folosești comunicarea, diplomația, răbdarea, care te vor ajuta să ai parte de succes.

Taur

Începutul săptămânii este cam neplăcut pentru tine și ești foarte fixat. Ai o doză de rigiditate, încăpățânare. Sunt foarte multe cheltuieli, dar și venituri. S-ar putea să scoți bani din buzunar cum nu ai făcut-o de la începutul anului până acum. 

Gemeni

Sunteți protagoniștii săptămânii, ați tras lozul câștigător. Sunteți optimiști indiferent de ce se întâmplă cu viața voastră. Veți avea puterea de a trece peste orice se întâmplă în viața voastră. Este o săptămână excelentă pentru a învăța, pentru a îndrăzni mai mult și a începe proiecte.

Citește și: Alina Bădic, horoscop 2 -8 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Rac

Nu este o săptămână pe placul vostru. Pentru mulți, zona profesională va trece printr-o schimbare, vor exista și discuții care vă vor înfuria, dar și însufleți. Trebui să vă găsiți un refugiu în care să vă ascundeți. Trebuie ca atunci când treceți prin momente de cumpănă să vă găsiți secunda în care să respirați și să vă aduceți aminte că toate trec.

Leu

Vine o veste bună de la cine nu vă așteptați. Nu vă puneți speranța în anumiți oameni pe care i-ați ajutat, pentru că nu de la ei va veni ajutorul. Sunteți sociabili, foarte jucăuși, foarte simpatici, charismatici, sufletul petrecerii. E o săptămână minunată pentru petreceri. 

Fecioară

Multe oportunități pe plan profesional, momentul perfect pentru a vă da demisia, a ieși la pensie. Trebuie ca zilele următoare să vă duceți la serviciu cu foarte multă încredere, iar asta să se reflecte inclusiv la haine.

Citește și: Horoscop 3 - 9 iunie 2024. Ana-Maria Ticea anunță bani pentru o zodie, care vin din diverse surse

Balanță

Nu prea vă simțiți în apele voastre, nu vă găsiți locul, dar nu trebuie să stați pe loc. Să vă plimbați, cum nu ați mai făcut-o de mult timp. Trebuie să învățați, important este să nu spuneți „nu”, pentru că propunerile, obiectivele vin către voi.

Scorpion

O săptămână bună pentru investiții. Testați, dar nu riscați din prima totul, investiți treptat. Cei care au nevoie de o finanțare, de un împrumut, urmează o săptămână nemaipomenită. 

Săgetător

Nu trebuie să stați singuri, s-ar putea să apară multe posibilități în acest sens și nu trebuie să le refuzați. Munciți, dar trebuie să aveți și planuri de distracție și în timpul săptămânii, și în weekend.

Capricorn

S-ar putea ca săptămâna să vină cu revelații, vă veți da seama unde mai puteți face niște îmbunătățiri în viața voastră. Trebuie să vă dați seama pentru cine și ce munciți. 

Vărsător

Dacă vreți un copil, e momentul perfect. Petreceți timp de calitate cu copiii pe care îi aveți. Cei care nu vor copii, e o săptămână bună pentru romantism și distracție.

Pești

Veți șansa să vă conectați altfel cu familia, să mergeți la evenimente împreună. Vă întâlniți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp, partenerul e de mare sprijin, e cu voi orice s-ar întâmpla, trebuie doar să nu-l judecați și să fiți critici. 

VEZI și: Horoscop IUNIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel