Horoscop 30 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop, luni,  30 ianuarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop 30 ianuarie 2023, prezentat de Neti Sandu, la Știrile ProTV. 

 BERBEC

O să dați de oameni care să vă susțină și să vă atingeți niște obiective importante, c-or să fie niște ocazii pe care ar fi bine să nu le ratați. Poate o să vă implicați într-un proiect la scară mai mare și o să dispuneți de resurse ca să dați lovitura în afaceri. Se ivește ocazia sa luați o mașină, ori s-o duceți în service la reparat pe actuala, sau să urmați școala de șoferi.

TAUR

Vine cineva care vă aduce vești bune, vă invită într-un weekend la distracție prin țară sau prin lume, fie și cu treabă, și o să îmbinați utilul cu plăcutul. Se poate să luați niște bani să cumpărați cu ei ce vă place și să vă oferiți și vouă un respiro. O recompensă, bani, voucher, câteva zile libere, ce o să considere șeful că meritați.

 GEMENI

O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, beneficii și o să vă ajute să vă achitați de datorii, dacă mai aveți așa ceva. O să puteți legaliza un act și să vă continuați demersurile care țin de școală, de o angajare, sau de o plecare în excursie. Sunt plăți de făcut și or să vă înghită banii din cont, dar vă puteți implica și în proiecte noi.

 RAC

Poate o să primiți răspunsuri la cererile adresate șefilor, autorităților, și o să știți ce aveți de făcut pe mai departe, care sunt pașii, și de cine depinde promovarea voastră. O să vină cineva care își face curaj de multă vreme să vă abordeze și o să vă evaluați și voi sentimentele, să știți ce să faceți. Poate vă înscrieți într-o competiție, dați concurs pentru un post, o funcție, și o să fiți învingători.

 LEU

Poate o să vă interesați de niște studii în străinătate pentru voi sau pentru copii, poate fi și o școală de sport sau un master care să vă ducă în fruntea unei ierarhii. Se anunță o sumă de bani care să vă dea o lejeritate în mișcare și o să luați tot ce v-ați propus de anul trecut. Se poate să bateți palma pentru o afacere care v-ar aduce satisfacții bănești, dar și sufletești totodată.

 FECIOARĂ

E mult de lucru la serviciu, dar vă puteți găsi ceva bine plătit și în particular, că putere de muncă aveți și motivație la fel, aveți multe de cumpărat. E posibil să reluați subiectul cu mutatul în altă locuință mai spațioasă și o să supuneți la vot să puteți lua o decizie. O să ieșiți pe la mondenități, poate și pentru că vreți să etalați produsele pe care le-ați fabricat.

 BALANȚĂ

O să întâlniți și voi în plimbările voastre și pe la reuniunile cu prieteni, cunoștințe, pe cineva care să vă completeze frumos și să fiți împreună, dacă s-ar putea. Vi se propune ceva nou de lucru și, dacă aveți motive să plecați de la actualul serviciu, cereți detalii să vedeți dacă vă încântă ideea. Vă puteți așeza și voi la casa voastră, să vă căsătoriți și să aveți copii, dacă asta vă doriți.

 SCORPION

Aflați vești care or să vă țină în priză și o să vă mobilizați să faceți acele schimbări, fie profesionale, fie de viață personală, pe care le-ați tot amânat. Vă scoate cineva la o cafea să reînnoiască o cerere de prietenie, sau poate e una sentimentală și poate vă dați acceptul. Poate se încheie lucrările din locuință, vă bucurați de un plus de confort și o să vă echilibrați și cu banii.

 SĂGETĂTOR

Sunt de recuperat niște bani pe care i-ați cerut de anul trecut, și o să mai faceți niște achiziții ca să le împliniți dorințele alor voștri. O să perfectați niște acte, le reactualizați, c-or fi expirate unele, și o să vă ocupați și de studii, examene. Sfera învățământ se activează frumos și o să asimilați ușor materia și veți avea succes la examene.

 CAPRICORN

Poate o să câștigați mai mulți bani de aici încolo și o să vă puteți schimba casa, ori să o renovați, să mai adăugați o anexă, că poate se mărește familia. O să fiți ceva mai comunicativi și o să petreceți timp liber în compania grupului de prieteni, ca să vă destindeți. Treceți în revistă contractele și o să mai renunțați la vreo colaborare care v-a stors de energie, dar nu v-a adus bani.

 VĂRSĂTOR

O să faceți rost de bani în plus, poate pentru că o să lucrați în paralel cu serviciul și veți putea colabora cu diverse persoane care or să vă susțină în fel și chip. Apare cineva care vrea să vă convingă că e tot ce vă trebuie și o să puteți face echipă, până vă lămuriți pe de-a-ntregul. O să faceți rost de bani în plus, că se vine cu oferte de muncă, posibil de colaborare.

 PEȘTI

Se poate să semnați un contract avantajos și să dați drumul unui proiect care o să vă pună în valoare niște calități despre care nici voi nu aveați habar. Se poate să mai cumpărați câte ceva pentru casă, și să vă duceți și mașina la o verificare în service, ca să fiți siguri că n-are defecte. E posibil să vi se acorde un credit bancar să vă luați casă, mașină, ori să rezolvați alte probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   astre  horoscop  Neti Sandu  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel