Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024 cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Vei fi foarte frustrat zilele acestea și nu îți convine că oamenii din jurul tău nu se mișcă în același ritm cu tine. Vrei să rezolvi foarte multe situații, atât pentru familie, cât și pentru carieră. Încearcă să te relaxezi, mai ales că nu este o săptămână tocmai bună pentru decizii. Este momentul să deschizi ochii și să îți vezi mai bine partenerul pentru că s-ar putea să vezi lucruri la care nu ai fost atent până acum. Dacă nu ești într-o relație, ai foarte mare grijă la oamenii pe care îi cauți.

Taur

Este recomandat să vă încheiați socotelile cu un fost loc de muncă, dar dacă sunteți în căutarea unui nou serviciu, luați în vedere toate aspectele importante, nu doar prima impresie. Priviți mai departe de ceea ce se află la suprafață. Păstrarea distanței la locul de muncă este cel mai sănătos lucru pe care îl puteți face. Aveți grijă de sănătate, e cazul să nu mai amânați anumite investigații. 

Gemeni

Aveți un episod de furie și puteți avea conflicte cu oamenii din jur. Vreți ca atenția să fie doar asupra voastră. Fiți foarte atent la planul personal pentru că s-ar putea să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie. Este posibil să apară probleme și cu copiii, este o săptămână destul de dificilă pentru voi.

Rac

E un momentul bun pentru cei care vor să se mute, să cumpere sau să vândă o casă. Este posibil să fiți invitați la un eveniment neașteptat. Finalul săptămânii s-ar putea să fie unul destul de complicat și să faceți reproșuri de care să vă pară rău ulterior. Nu vă vărsați frustrările pe oamenii nevinovați.

Leu

Este o săptămână prielnică pentru decizii, chiar și pentru cele radicale. Vor apărea schimbări, indiferent că e vorba de locul de muncă sau studii. Aveți grijă la prietenii pe care îi lăsați în viața voastră pentru că ați putea descoperi că nu toți vă vor binele.

Fecioară

Va fi o săptămână plină de evenimente. Este momentul să vă faceți câteva planuri în zona financiară. Unii dintre voi ar putea să fie mai generoși cu propria persoană, puteți înlocui lucruri care trebuiau înlocuite de mult, chiar dacă este vorba de haine, obiecte prin casă sau bijuterii.

Balanță

Săptămâna aceasta poate fi prima filă dintr-o poveste nouă. Chiar dacă nu se întâmplă lucruri, puteți face voi să se întâmple. Este momentul potrivit să vă cumpărați ceva nou, fie că e vorba de haine sau de accesorii și mobilier pentru casă. Puteți chiar merge într-o călătorie sau la un restaurant nou, aveți nevoie de prospețime și noutate. 

Scorpion

Pare că zilele acestea vă place să suferiți. Puteți intra în relații nepotrivite, astfel că este recomandat să stați departe de situații care nu vă priesc și care vă consumă întreaga energie. Este o săptămână bună pentru călătorii în locuri spirituale, cum ar fi un templu.

Săgetător

Vă puteți da seama că ați fost orbit de ceva sau cineva, dar nu este vina nimănui. Trebuie să analizați situația și să înțelegeți de ce s-a întâmplat asta și să faceți în așa fel încât pe viitor să evitați repetarea unei astfel de situații. Pentru cei care sunt într-o relație, este posibil să realizați că nici voi, nici partenerii nu sunt perfecți, dar asta este ceva normal.

Capricorn

Vă așteaptă o săptămână minunată pe plan profesional. Dacă ați așteptat momentul să cereți o poziție mai bună la locul de muncă sau chiar să găsiți un nou serviciu, acum este momentul ideal. Vă puteți chiar implica într-o cauză sau face voluntariat. Trebuie să vă dați seama cine vreți să fiți cu adevărat. Aveți o perioadă pună și pe plan personal, mai ales dacă vreți să cereți în căsătorie pe cineva sau să vă mutați cu cineva. Pot apărea, totuși, pierderi pe plan financiar.

Vărsător

Puteți planifica o călătorie sau o vacanță. Gândiți-vă la partea financiară și învățați să fiți mai cumpătați, bazați-vă pe ce aveți acum, nu pe ce puteți obține în viitor. Nu forțați lucruri pe niciun plan, lăsați totul să vină de la sine.

Pești

S-ar putea să suferiți o pierdere, fie că e vorba de bani sau oameni. Se poate rupe o relație sau o legătură, dar asta poate însemna începutul unui nou capitol pentru voi. Nu uitați că orice criză este o mare oportunitate. Înainte de a vă gândi la nevoile altora, faceți ceva și pentru voi, chiar dacă e vorba de un lucru mărunt. Nu așteptați ca alții să se gândească la voi.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel