Horoscop 5 - 11 august 2024, cu Ana-Maria Ticea. Zodia care trebuie să fie atentă la cheltuieli
Data publicării:
Astrologul Ana-Maria Ticea a făcut previziunile pentru săptămâna  5 - 11 august 2024.

Berbec

Este o săptămână foarte importantă! Totul are legătură cu munca și cu acele demersuri pe care ei trebuie să le facă pentru a revizui sau a putea să repare ceea ce nu a funcționat în trecut legat de muncă. Trebuie să fie foarte atenți pe plan profesional și la legăturile pe care le au cu colegii de muncă!

Taur

Sunt foarte multe activități consumate în familie. Se simt satisfăcuți de zona sufletească. Ei depun foarte multă energie. Trebuie să fie atenți și la importanța pe care o au prietenii în viața lor. Sunt foarte multe conjuncturi norocoase în acest sens.

Gemeni

Sunt prinși cu situații legate de casă. Uni vor să facă curățenie sau să repare ceva care se poate strica în casă, iar alții se pot muta. Este important să convoace un consiliu de familie și să discute problemele cu cei dragi. Pot să fie înțeleși greșit sau ei pot să îi perceapă într-un mod eronat pe ceilalți.

Rac

Sunt prinși cu foarte multe trebuie gospodărești, cu drumuri. Trebuie să fie atenți la acte și contracte. Pot să rătăcească acte sau contracte. Pot să cheltuiască mai mult decât își propun. Nu trebuie să plece cu toții banii din casă atunci când merg la cumpărături!

Leu

Sunt în centrul atenției! A avut loc o Lună Nouă semnul lor și sunt foarte conectați cu aceste energii care țin și de planul financiar, dar și de creativitate și de zona de încredere în sine. Este un tranzit important pentru a-și câștiga notorietatea sau încrederea în ei.

Fecioară

Se simt foarte obosiți. Poate că sunt foarte multe activități desfășurate de ei în culise sau poate că stârnesc invidii prin ceea ce fac ca activitate. Trebuie să aibă grijă la acest context profesional care îi împinge în față, dar trebuie să delege și din responsabilități.

Balanță

Se simt foarte devitalizați, au nevoie de un plus de energie, mai ales când este vorba de planul muncii. Sunt foarte multe rezolvări pe care le au de făcut și au nevoie să lucreze în liniște. Ei nu au energia necesară să ducă lucrurile la bun sfârșit. Trebuie să fie atenție cu cine vorbesc și despre ce. Pot să fie înțeleși greșit!

Scorpion

Au de furcă cu prietenii sau sunt anumiți prieteni pe care nu îi mai suportă trebuie să fie foarte atenți la evenimente, dacă merg. Se simt constrânși de participarea la anumite evenimente, unde nu-și doresc să fie prezenți, mai ales dacă merg cu persoana iubită.

Săgetător

Au foarte multe proiecte la locul de muncă. Trebuie să fie foarte atenți în discuțiile cu cei care reprezintă o autoritate în viața lor, dar și la amenzi.

Capricorn

Sunt prinși cu foarte multe situații de rezolvat. Poate unii vor să plece în vacanță și au nevoie de anumite demersuri sau li se poate anula o vacanță din motive care țin de birocrație.

Vărsător

Întâmpină tot felul de blocaje! Se simt obosiți, nu au puterea să-și expună părerile în raport cu alții, nu au intimitate în propria casă sau au de făcut anumite activități care îi obosesc, îi scot din confort și îi deranjează. Trebuie să fie atenți cum se exprimă și cum își expun punctul de vedere!

Pești

Se află într-un context interesant din punct de vedere partenerial și social. Au de înțeles că toate lucrurile depind de ei și de modul în care își exercită această putere în  acțiunile repetitive. Trebuie să fie atenți cum se exprimă în raport cu ceilalți sau cui mărturisesc anumite situații!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel