Horoscop. 5 cele mai grijulii semne zodiacale. Sunt mereu atenți la ce se întâmplă în jurul lor și le place să ajute alți oameni
Aceste 5 semne zodiacale sunt preocupate de binele tuturor. Își doresc să ajute și sunt foarte atente la detalii. Sunt grijulii, iar oamenii se simt în siguranță în preajma lor. 

Rac


Racii sunt conduși de lună în astrologie , care este cea mai maternă și emoțională dintre toate planetele. Deci, are sens că Racii sunt unul dintre cele mai grijulii, mai calde și mai simpatice semne ale zodiacului. Aceste semne de apă excelează prin faptul că sunt afectuoase și empatice față de ceilalți și excelează prin a face oamenii să se simtă în siguranță. Racii sunt deosebit de sensibili și își exprimă liber sentimentele. 


Fecioară


Fecioarele sunt unul dintre cele mai altruiste și grijulii semne ale zodiacului. Fecioarele sunt întotdeauna dispuse să facă favoruri pentru oricine, de la cei dragi la străini. Deoarece sunt conduși de planeta Mercur , sunt, de asemenea, unul dintre cele mai atente semne ale zodiacului. 


Balanță


Acest semn zodiacal este profund angajat în chestiuni de justiție - așa că vor face mereu tot posibilul pentru a se asigura că oamenii sunt tratați corect și li se oferă o șansă echitabilă. Sunt, de asemenea, în mod natural amabili și înțeleg diferitele puncte de vedere, ceea ce le permite să aducă un sentiment liniștitor de armonie în relațiile interumane.


Vărsător


Vărsătorii au reputația de a fi distanți și detașați emoțional, dar aceste semne zodiacale sunt foarte atente de fapt la nevoile celorlalți. Vărsătorul este semnul care guvernează grupurile și comunitățile, astfel încât grija lor este de obicei îndreptată spre chestiuni ale colectivului, mai degrabă decât arătate interpersonal. Aceștia sunt profund devotați umanitarismului și justiției sociale și susțin întotdeauna cauze importante prin care își arată altruismul.


Pești


Peștii sunt unul dintre cele mai dulci și mai idealiste semne ale zodiacului, așa că grija față de ceilalți le vine natural. Acest semn de apă simte emoțiile profund și va depune eforturi mari pentru a face legături spirituale, sincere și autentice cu ceilalți. 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 07 apr, 14:30

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat

Horoscop, luni, 12 aprilie 2021. Lună Nouă în Berbec

Horoscop. Luni, 12 aprilie, avem Luna Nouă în Berbec.