Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

 

Berbec

Ai fost extrem de energic zilele acestea, nu ai tăcut deloc, te-ai certat cu toată lumea, ai ajutat pe toată lumea. Zilele următoare trebuie să te mai așezi, să respiri, să te bucuri de ce ai aici și acum și învață să iubești banii, astfel încât ei să nu te mai părăsească. Trebuie să fii mai pragmatic și să nu fii prea dur cu tine.

 

Taur

Mulți dintre voi o puteți lua de la capăt dintr-un anumit punct de vedere, aveți nevoie de prospețime, de ceva nou. Trebuie să vă înnoiți, să vă tundeți, să vă cumpărați ceva, explorați cât se poate de mult zilele ce urmează. Bucurați-vă de viață. Dacă vreți să vă faceți planuri, e o săptămână foarte bună.

 

Gemeni

Aveți nevoie de curățenie sufletească, să vă dați seama care vă sunt prioritățile. Vă liniștiți, puneți pe hârtie ce aveți de făcut, pentru că aveți nevoie de claritate. S-ar putea să simțiți că anumiți oameni vă împing și e momentul să vă dați seama ce oameni merită să vă fie alături și cine nu. Vă pregătiți de o perioadă foarte importantă.

 

Rac

Aveți nevoie de socializare, să vorbiți, să vă plimbați, să mergeți la evenimente. O s-o țineți într-o sărbătoare permanentă zilele care urmează. Trebui să aveți un moment în care să vă proiectați planuri pentru viitor, să vă propuneți lucruri, dar, totodată, să fiți și deschiși și flexibili.

 

Leu

Profesional, este o perioadă nemaipomenită, dar aveți nevoie de puțină smerenie. E bine să ascultați, primiți, să acceptați că sunt lucrurile pe care nu e neapărat să le primiți. Aveți multe oportunități pe plan profesional, chiar dacă mulți treceți prin crize și prin momente grele, totul ține de mentalitate.

 

Fecioară

Aveți o doză de inteligență abstractă, astfel încât să gândiți mai departe, iar voi vedeți mai clar ce vreți de la viață, fie că vreți să oficializați o relație sau să schimbați locul de muncă. Trebuie să vă gândiți cum puteți obține aceste lucruri. Trebuie să vă dați seama cât ați evoluat până în ziua de astăzi.

 

Balanță

Vă epuizează perioada, trebuie să vă găsiți punctul cel mai dureros din interior și să vedeți de ce aveți nevoie, trebuie să vă găsiți limitele. Ar trebui să învățați să iubiți mai mult banii, să primiți de la ceilalți, să nu mai dați nimic zilele următoare fără să și primiți.

 

Scorpion

Puneți mult preț pe relații, dați prea multă importanță celuilalt, deși pe moment nu pare așa. Trebuie să aveți în vedere că celălalt e oglinda voastră. Cei care sunteți într-o relație veți avea senzația că ați intrat în obișnuință, nu mai există mici plăceri și aveți nevoie de prospețime, ocupați-vă de asta.

 

Săgetător

Trebuie să schimbați rutina, dacă faceți lucrurile ca un robot. Trebuie ca lucrurile să vă facă să vă simțiți împliniți, să vă placă. E o săptămână importantă pentru sănătate, după sărbători vă puteți duce la doctor.

 

Capricorn

Sunteți cei mai bine aspectați săptămâna următoare. Indiferent în ce etapă vă aflați, construiți-vă stima de sine. E nevoie de mult răsfăț, de creativitate, exprimare, de nevoie de joacă și de stimă de sine, dar și de a vedea jumătatea plină a paharului.

 

Vărsător

Vă puteți cumpăra o casă, vă puteți muta, puteți renova. Gândiți-vă la interiorul casei în această săptămână, pentru că el o să vă facă să vă simțiți bine. E nevoie de întoarcere la sine și să nu trăiți superficial.

 

Pești

Trebuie să explorați, de la relațiile cu cei dragi, la studiu. Dacă aveți o diplomă, profitați de ea. Fiți cât mai deschiși, plimbați-vă, citiți, exersați. Cu cât învățați mai multe, cu atât viața va fi mai bună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel