Horoscop - 6 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop zilnic: 6 mai 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 6 mai 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta nu este ziua în care să te plimbi în pijamale și să te plângi că lucrurile nu se rezolvă niciodată. Este ziua în care trebuie să-ți puni cel mai strălucitor costum, să ieși în lume, să începi un dialog cu oamenii care contează și să răspândești vestea despre ceea ce faci. Este o zi în care trebuie să spui da oportunităților care apar de nicăieri. Neașteptatul este singurul lucru la care ne putem aștepta în acest moment.

Horoscop - 6 mai 2022.Taur (20 aprilie - 20 mai)

Simți tot felul de sentimente, Taur. Înoți într-un ocean de emoții. Asigură-te doar că cealaltă persoană este pe aceeași pagină ca și tine. Ține minte, nu spunem că nu le place atât de mult de tine. Spunem doar că așteptările lor pot fi ușor diferite de ale tale. Oh, și încă un lucru! Nu lăsa ca ceea ce se întâmplă pe plan personal să-ți distragă atenția de la obiectivele profesionale. Acesta este un moment în care trebuie să te străduiești din greu și să îți croiești drum spre vârf, acolo unde îți este locul.

Horoscop - 6 mai 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Te simți în conflict. O parte din tine vrea să apese pe butonul de accelerație. O altă parte din ea vrea să ia o pauză și să permită ca lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie. Nu uita, capitularea este un act de curaj, Gemeni. Știind că Universul are grijă de tine în fiecare moment și că în spatele scenei se orchestrează lucruri mari pentru tine, te va elibera în mai multe feluri decât îți poți imagina.

Horoscop - 6 mai 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Energia volatilității te înconjoară în acest moment. Există o șansă de 100% de a intra într-o ceartă. Așadar, întreabă-te dacă este chiar atât de important să câștigi cu orice preț, mai ales atunci când ego-ul tău amenință să te învingă, Rac. Ceea ce te va ajuta în acest moment: să aduci un pic de bunătate și compasiune în ecuație. Nu uita că ne aflăm în mijlocul tunelului eclipsei. Toată lumea duce o luptă tăcută despre care nu știm nimic.


Horoscop - 6 mai 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Acum nu este momentul să începi ceva nou. Concentrează-te pe proiectele care sunt deja în mâinile tale. Vrei să-ți direcționezi energia spre a lega capetele neterminate și a termina ceea ce a rămas neterminat, Leu. Pentru unii dintre voi, o schimbare geografică ar putea fi în cărți. Schimbările de viață precum acestea sunt rareori ușor de gestionat. Este o idee bună să te concentrezi pe ceea ce faci loc mai degrabă decât pe ceea ce lași în urmă. 


Horoscop - 6 mai 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cărțile vorbesc despre idei noi și inspirație. Pune-le pe hârtie, Fecioară. Puneți totul pe hârtie. Nu uita, etapa de incubare este la fel de importantă ca și nașterea întreprinderii. Pe tărâmul iubirii și al romantismului, ai putea să te angajezi în glume fără noimă cu cineva din lumea virtuală. De ce să nu duci lucrurile offline pentru a vedea ce transpare? Nu veți ști niciodată până nu le dai o șansă.


Horoscop - 6 mai 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, cărțile îți pun o întrebare importantă: petreci la fel de mult timp înăuntru ca și afară? Consideră acest lucru ca fiind semnalul tău cosmic de a-ți simplifica lista de lucruri de făcut și de a-ți dezordona programul. Este ziua perfectă pentru a lenevi în pat, a vorbi cu luna, a citi o carte de auto-ajutorare și a asculta melodiile tale preferate. Dacă vrei să ieși afară, luați în considerare înscrierea la o sesiune de vindecare prin sunet sau practică yoga în parc.


Horoscop - 6 mai 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vine un moment în călătoria ta în care poți continua să înoți mai aproape de suprafață sau te poți scufunda direct în ea. Scufundă-te direct în oceanul intimității. Așadar, renunță la nevoia de a te proteja și deschide-ți acea frumoasă inimă a ta, Scorpionule. Ca atare, aceasta este o perioadă de călătorie spre înainte; de a sta cu tine însuți și de a pune întrebări care contează. Ești în procesul de îndepărtare a straturilor care nu îți mai servesc.

 

Horoscop - 6 mai 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

A fost o vreme când nu aveai siguranța financiară pe care o ai acum. A fost o perioadă în care trebuia să te gândești să cumperi lucrurile mărunte care îți aduceau bucurie. Dar, acum nu este un astfel de moment, Săgetătorule. Pășești într-o perioadă de abundență. Acordă-ți permisiunea de a participa la anumite plăceri. 


Horoscop - 6 mai 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Am înțeles, Capricorn. Există anumite mișcări în carieră care nu au dat rezultatele dorite. Ar trebui să fie acesta un motiv pentru a renunța la tot și a adopta narațiunea eșecului? Ceva la care să te gândești în timp ce îți sorbi ceaiul de dimineață. Astăzi, ți se cere să reevaluezi planul de acțiune și să faci ajustări acolo unde este necesar. Universul te sprijină să faci o schimbare în direcția corectă.


Horoscop - 6 mai 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vânturile schimbării suflă în favoarea ta. Este timpul să te urci la bord. Nu te aștepta totuși ca schimbarea să fie drastică. Cel mai bine este să rămâi centrat și să faci câte un pas pe rând. Ai încredere în sincronizarea tuturor lucrurilor din viața ta. Ai încredere că vei găsi o modalitate de a înțelege totul pe parcurs.


Horoscop - 6 mai 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

În unele zile ai impresia că ai realizat tot ceea ce ți-ai propus. În alte zile ai impresia că eșuezi în toate și că nu vei reuși niciodată să ajungi în vârf. Aceasta din urmă ar putea fi adevărată în cazul tău astăzi, Pești. O modalitate bună de a schimba comutatorul este să îți amintești că și provocările au un scop. Ești chemat să te ridici la un nivel superior și să atingi măiestria în domeniul de lucru dat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  zodiac 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel