Horoscop 7-13 august 2023. Portalul "Poarta Leului" - cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie
Data publicării:
Iată care este cea mai norocoasă zi din această săptămână, pentru fiecare zodie/ascendent. 

Gândește cu îndrăzneală, curaj și pasiune, deoarece Portalul Poarta Leului atinge apogeul pe 8 august 2023 și deschide o fereastră puternică pentru ca manifestarea, trezirea și abundența să intre în viața ta. Poarta Leului are loc atunci când Pământul, steaua Sirus și constelația Orion se aliniază în timp ce Soarele se află în Leu, infuzându-vă cu puterea vibrantului semn de foc. În astrologie, Sirus reprezintă lumina divină din univers și din tine însuți. Te ajută să te ghidezi spre scopul sufletului tău, oferindu-ți în același timp un aflux de cunoștințe, pe măsură ce poți descifra ceea ce contează cel mai mult.

Tripla zeiță simbolizează constelația Orion, reprezentând trecutul, prezentul și viitorul. Această constelație este puternic legată de temele renașterii și transformării, deoarece îți permite să îmbrățișezi lecțiile istoriei tale cu dorințele pentru viitorul tău, deoarece poți lucra cu stelele pentru a-ți crea destinul divin.  


Poarta Leului apare o singură dată în fiecare an și, deși se deschide de la sfârșitul lunii iulie până la jumătatea lunii august 2023, atinge apogeul pe 8 august, sau (8-8), așa cum este cunoscută în numerologie. Opt este un simbol al infinitului, un ecou înapoi la lumina spirituală pe care Sirus o reprezintă, deoarece te ajută să vezi imaginea de ansamblu și să nu-ți pierzi încrederea în tine sau în calea ta. Opt reprezintă, de asemenea, înțelepciunea interioară, încrederea în sine și energia care curge mereu.  

Stelele sunt cu adevărat aliniate în timp ce Poarta Leului din acest an atinge apogeul și te invită pe o cale mai înaltă de înțelepciune și spiritualitate, astfel încât să te poți acorda cu energia divină și să îți manifești viața la care visezi. Nimic nu este imposibil sub Poarta Leului și te ajută să-ți amintești că dacă există ceva pus pe inima ta, este pentru că ești menit să îl aduci la îndeplinire. 

Nimic nu poate sta în calea destinului.

 

Horoscop 7-13 august 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie

 

Berbec  
(21 martie - 19 aprilie)  


Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Poarta Leului îți activează sectorul bucuriei, al angajamentului și al creativității, deoarece îți dă puterea de a te concentra pe ceea ce te face cel mai fericit. Acest lucru este al tău de descoperit și, în timp ce alții pot avea păreri în această privință, doar tu îți cunoști calea spre bucurie. Această energie îți luminează viața cu o mai mare încredere în tine însuți pentru a avea încredere în tine și a lua decizii care se aliniază cu sinele tău superior. Ați terminat cu mersul în cerc sau cu speranța că ceva va funcționa. În schimb, luați proverbialul taur de coarne și decideți ce vă doriți.  

Acesta este un moment cheie pentru a vă concentra asupra fericirii voastre și pentru a vă aminti că ea este tot ceea ce contează. Pentru că, dacă ceva nu contribuie la bucuria ta, atunci nici nu aduce beneficii vieții tale.  

 

 


Taur 
(20 aprilie - 20 mai) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Concentrează-te pe casă, familie și vindecare, deoarece Poarta Leului va activa acest sector al vieții tale în timpul acestui puternic portal energetic. O familie stabilă și iubitoare este esențială, dar trebuie să îți inspire viața. Scopul creșterii nu este doar de a te vindeca, ci de a te bucura mai mult de viața ta. Ceea ce a fost cândva în regulă pentru tine nu mai este, iar acest lucru este în regulă pentru că deschide spațiul pentru ca tu să declari universului că vrei mai mult. Aceasta este ceea ce portalul Lions Gate va activa în viața ta, pe măsură ce te simți pregătit să pășești pe deplin în vindecarea și autenticitatea ta, pe măsură ce radiezi către lume ceea ce îți dorești cu adevărat pentru viața ta.  

Tot ceea ce este legat de casă, familie și vindecare va fi evidențiat în această perioadă, deoarece vă încurajează să căutați adevărul cel mai mare, să vă străluciți lumina și să nu uitați niciodată ce meritați.  

 

 

 


Gemeni  
(21 mai - 20 iunie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Sunteți unul dintre semnele guvernatoare ale lui Mercur și excelați la comunicare. Darul tău pentru cuvinte, modul de a-i influența pe ceilalți și de a deveni un lider sunt accentuate pe măsură ce portalul Poarta Leului îți activează sectorul comunicării, inspirându-te să te concentrezi pe înălțimi mai mari. Folosiți această perioadă pentru a vă exprima gândurile, viziunile și visele către ceilalți. Fie că este vorba despre viața ta sau despre o platformă de socializare, ești încurajat să gândești creativ și să nu subestimezi niciodată o singură oportunitate pe care ți-o oferă universul.  


Acest lucru ți-ar putea oferi un pas important în realizarea unui obiectiv apropiat inimii tale, dar mai întâi, trebuie să te exprimi cu adevărat, deoarece gândurile tale nu sunt doar ale tale, ci sunt cele care ți-au fost date special de divinitate pentru a crea o schimbare în lume.  

 

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Portalul Poarta Leului îți activează sectorul valorilor, deoarece face lumină asupra resurselor tale financiare și a sentimentelor tale de stimă de sine. Este timpul să încetinești și să îți amintești cine ești cu adevărat. Felul în care te simți în legătură cu tine însuți va influența întotdeauna abundența ta financiară și, deși momentele dificile se pot întâmpla oricui, tu ai cu adevărat un dar special pe care ești menit să îl împărtășești cu ceilalți. Totuși, acest lucru începe cu modul în care te vezi pe tine însuți și amintește-ți că nimeni nu poate decide cât valorezi, pentru că este un lucru despre care doar sufletul tău cunoaște adevărul.  


Concentrează-te pe tine însuți pe 8 august 2023, tratează-te așa cum meriți, întoarce-te la casa ta și jură că nu-ți vei mai subestima niciodată puterea interioară. Pentru că, pe măsură ce o vei face, vei atrage și tu abundența financiară pe care o cauți.  

 

Leu
(23 iulie - 22 august) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Nu lăsa nimic să-ți stea în cale, pentru că ești aici pentru a realiza lucruri uimitoare. Portalul Poarta Leului atinge apogeul în sectorul tău de sine, deoarece dă viață naturii tale autentice și te ajută să-ți amintești că ești aici cu un motiv. Viața este alcătuită din momente de creștere, dar tu ți le-ai luat pe ale tale și ai profitat la maximum de fiecare dintre ele. Recunoaște-ți meritele pentru cât de departe ai ajuns, iar acum pune-ți ochii pe viitor. Orice idee divină pe care o ai astăzi, reflectează asupra modului în care o poți transforma în realitate.  


Această energie este un semn din partea universului că ești menit pentru succes, iar astăzi, pe măsură ce îți luminează sectorul tău de sine, ești încurajat să îți îmbrățișezi adevărul și să ai încredere în inima ta pentru a te conduce înainte.  

 

Fecioară  
(23 august - 22 septembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Portalul Poarta Leului îți activează sectorul viselor și al intuiției, ajutându-te să-ți îmbrățișezi darurile spirituale naturale, pe măsură ce vezi că viața este mai mult decât ți-ai imaginat la început. Chiar dacă sfidează logica, concentrează-te astăzi pe abilitățile tale divine. Observă cum poți vedea o cale de urmat pe care alții nu o pot vedea, deoarece, pe măsură ce îmbrățișezi acest lucru și îl urmezi, vei ști și tu cum universul se ridică în întâmpinarea ta. Nu există niciun beneficiu în a te pune pe gânduri în acest moment sau în a încerca să raționalizezi ceva, deoarece acest moment este cu adevărat menit să te reconecteze cu sufletul tău.  


Acesta este un moment decisiv de trezire, deoarece Sirus face lumină asupra acestei părți a vieții tale, permițându-ți să atingi un nou nivel de conștientizare. Sunteți o ființă divină cu o putere imensă în intuiția voastră. Poți crea orice îți dorești prin simpla încredere în ea.

 

Balanță  
(23 septembrie - 22 octombrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023    

Energia Leului ajută la accentuarea temelor legate de obiective, de reputația ta și de beneficiile celor din jurul tău. Pe măsură ce portalul Poarta Leului atinge apogeul pe 8 august 2023, așteaptă-te la o concentrare sporită asupra a ceea ce vrei să realizezi în această viață și asupra modului în care poți obține orice prin asocierea cu oamenii potriviți. Portalul Poarta Leului îți oferă o oportunitate crucială de a vedea lucrurile în mod clar și, din acest motiv, și tu eziți mai puțin. Așa știi că ești ghidat de divinitate. Cu cât poți avea mai multă încredere în obiectivele tale și ale colectivității, cu atât mai mult noroc și succes vei genera.  


Fă-ți timp să reflectezi la orice idee de astăzi, indiferent cât de mare pare, și caută modul în care cei din viața ta te pot ajuta să o duci la bun sfârșit. În acest caz, excelezi în a lucra împreună, iar asta este exact ceea ce sufletul tău te ghidează să faci. 

 


Scorpion  
(23 octombrie - 21 noiembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Energia Leului îți guvernează sectorul carierei. Pe măsură ce portalul Poarta Leului activează acest aspect al vieții tale, vei primi descărcări divine și claritate cu privire la calea ta profesională. Poarta Leului reprezintă mult mai mult, deoarece te ghidează să îți descoperi scopul sufletului tău și să te aliniezi mai direct cu ceea ce ești menit să faci în această viață. Acest lucru poate aduce oferte și oportunități, deoarece alții văd în sfârșit cât de priceput și talentat ești în domeniul tău. Nu uita, meriți toată abundența și recunoașterea pe care o primești, deoarece întruchiparea acestui lucru te va ajuta doar să atragi mai mult.  


Folosirea energiei portalului Poarta Leului vă va ajuta să vă concentrați asupra aspirațiilor profesionale, pe măsură ce vă aliniați cu sufletul vostru și pășiți în valoarea voastră totală. Timpul de a te vinde ieftin a trecut, deoarece înțelegi și vezi pe deplin ce anume aduci.  

 


Săgetător  
(22 noiembrie - 21 decembrie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

În timp ce portalul Poarta Leului oferă tuturor o oportunitate unică de conștientizare și noroc, pentru tine, acest lucru este amplificat, deoarece are loc în Leu și îți activează sectorul norocului și al abundenței. Această parte a vieții tale guvernează, de asemenea, noile experiențe și aventuri, care sunt întotdeauna acolo unde se află mintea ta. Asigură-te că îmbrățișezi dorința ta înnăscută de noutate și explorare. Nu există nimic care să se profileze prea mare sau prea măreț pentru tine pentru a deveni realitate. Trebuie să te asiguri că îți permiți să mergi înainte.  


Nu te poți juca cu universul și să rămâi cu un picior în trecut în timp ce încerci să deschizi ușa spre viitor. Acest capitol se referă la angajamentul tău total față de sinele tău superior, care îți va aduce binecuvântări dincolo de cele mai nebunești vise. Permite-ți să mergi înainte atunci când universul te bate pe umăr pentru a-ți spune că este timpul.  

 


Capricorn  
(22 decembrie - 19 ianuarie) 


Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Transformarea este un dar, permițându-ți să devii o versiune mai bună a ta. Te ajută să deslușești tot ceea ce nu este menit pentru tine, deoarece poți străluci în lumina ta divină. Portalul Poarta Leului activează acest sector al vieții tale, pe măsură ce te transformi într-un nou capitol al creșterii tale și într-o relație mai conectată cu divinul. Nu sunteți singuri în această lume. Indiferent de circumstanțe, ești ghidat în mod divin și ești mereu protejat - așa că este timpul să începi să te miști ca și cum ai fi.  

Nu mai este loc pentru îndoieli sau chiar pentru vechile condiționări. Este timpul să îmbrățișezi tot ceea ce ai vrut să devii și tot ceea ce ți-ai dorit să creezi. Îmbrățișându-ți puterea interioară și conectivitatea cu lumea din jurul tău, vei începe să vezi cum lucrurile se aliniază în mod natural pentru tine, pe măsură ce norocul pe care l-ai căutat te găsește brusc.  

 

Vărsător  
(20 ianuarie - 18 februarie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023    

Portalul Poarta Leului îți activează sectorul romantic, binecuvântându-ți relația și făcându-te să întruchipezi un sentiment mai profund de iubire de sine. Concentrează-te pe ceea ce și pe cine iubești în această perioadă, deoarece este cu adevărat calea prin care poți atinge măreția. Îmbrățișând această relație cu altcineva și având în continuare grijă de tine însuți, te vindeci pe tine și pe generații. Ți-ai depășit trecutul, ceea ce înseamnă că viitorul așteaptă să fie scris. Atunci când poți elibera ceea ce nu îți mai servește și te poți acorda din nou la acea relație divină pe care o ai cu tine însuți, bucurându-te de suculența iubirii de sine, îți dai puterea de a crea viața visurilor tale.  

Vărsătorul reprezintă atât sinele, cât și colectivul, ceea ce înseamnă că, concentrându-te pe fericirea ta, poți influența pozitiv și pe cea a celorlalți. Te vei simți cel mai norocos atunci când trăiești în scopul tău și ești aliniat cu sufletul tău frumos.  


Pești 
(19 februarie - 20 martie) 

Cea mai norocoasă zi: Marți, 8 august 2023  

Aveți atât de multă energie pozitivă și intuiție încât trebuie să vă refaceți, făcându-vă timp să vă hrăniți spiritul. Portalul Poarta Leului pune în lumină bunăstarea ta, fiind încurajată să îți iei timp pentru a pleca, să îmbrățișezi mai mult lumea naturală și să îți permiți să dăruiești mai întâi. Acest lucru este deosebit de puternic acum, deoarece acest portal energetic reprezintă înțelepciunea interioară, lumina divină și abilitatea de a co-crea împreună cu universul. Pe măsură ce vă dăruiți vouă înșivă și acordați prioritate nevoilor și bunăstării voastre, veți primi, de asemenea, îndrumări cu privire la scopul sufletului vostru.  


Ai un dar pe care știi că ești menit să îl împărtășești cu lumea, dar pentru a face acest lucru. Trebuie să iei pauze, să te odihnești și să îți îmbrățișezi intuiția pentru tine. Totul se întâmplă exact în momentul în care este menit să se întâmple și, pe măsură ce te apleci mai mult spre sinele tău interior în această perioadă, inspirația va veni și te va ajuta să te direcționezi mai departe.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  noroc  poarta leului  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel