Horoscop 8 - 14 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Va fi o eclipsă de Soare pe 8 aprilie. Cei născuți pe 8 vor primi vești de la prieteni și de la copii sau evenimentele acolo se precipită. Dragostea și cariera pot să anunțe anumite dispute, care pot fi lucrative, constructive sau distructive.

Taur

Eclipsa de Soare pe 8 aprilie este importantă. Ea prefigurează la voi tensiuni în dragoste, în paradis. Vor exista trădări sau risc de adulter, dar fiecare știe ce își construiește. De aceea se spune când vorbim de destin „Cum îți așteri, așa dormi”. De asemenea, vor apărea probleme de sănătate care pot afecta, mai apoi, cariera.

Gemeni

E o perioadă foarte agitată, aglomerată, în care cariera cere reorientare. Sănătatea și dragostea se raportează la karma de grup și, în mod special, la karma personală.

Rac

Astrele anunță anumite plăți sau facturi restante. Unele pot viza iubirea, ascensiunea profesională și, de ce nu, bugetul. Cu alte cuvinte, unii iau pe pere ce vor da pe mere.

Leu

Tensiuni în paradisul conjugal pe această eclipsă de Soare din 8 aprilie. Atenție la sănătate, pot apărea riscuri de accidente, și la planul relațional, socio-relațional și profesional.

Fecioară

Sănătatea va fi influențată de agitația eclipsei de Soare, deci un plus de stres. Anumite schimbări se pot prefigura la locul de muncă. La unele fecioare, dragostea va fi în impas.

Balanță

Vor exista dileme în această săptămâna. Relația cu copiii și cea sentimentală reprezintă priorități pentru perioada următoare. În momentul în care ai înscrise dileme pe această eclipsă, nu știi încotro să o iei. Unii pot avea pe casa a II-a, a VII-a, a IX-a sau pe casa a XI-a. 

Scorpion

Cuadraturile perioadei din Vărsător, Taur și Soarele natal anunță încercări, teste, probe, cumpene pe toate planurile. Deci, mare băgare de seamă!

Săgetător

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie anticipează o karmă dificilă în zona comunicării, a carierei, sănătății și deplasărilor. Vine pe casa străinătății și casa justiției, pentru cei care au anumite probleme.

Capricorn

Blocaje pe plan financiar, business, carieră și în dragoste. Eclipsele anticipează tensiuni, dar cea de Soare particularizează pe astrograma generală anumite lucruri care trebuie descurcate. Ițele de destin par încurcate și, dacă nu găsiți soluția, nu puteți țese destinul pentru perioada următoare.

Vărsător

Veți fi cu ochii pe casă și pe bunuri. Eclipsa se duce spre zona aceasta. Alții pot avea discuții lămuritoare cu cineva din familie, copii, nepoți, rude de gradul I. Se prefigurează tensiuni în amor la cei care au relații. Sănătatea cere reparații curente și capitale.

Pești

Această mișcare tactică a Soarelui la eclipsă poate anunța anumite schimbări ce țin de planul afectiv, care anticipează și anumite încercări pe zona de carieră. Dacă nu tratați afecțiunile cu o anumită responsabilitate, se pot croniciza. Pot apărea dezechilibre în zona carierei și cea sentimentală. Eclipsele agită spiritele ca să le reașeze în alți parametri corecți.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Sursa: captură Youtube Selly

Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video




pixel