Horoscop 8 - 14 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în săptămâna care vine. 

Berbec

Sunteți protagoniștii săptămânii ce urmează. Eclipsa se petrece în semnul vostru, Marte, guvernatorul vostru, face o conjuncție cu Saturn în casa a XII-a, apoi avem conjuncția Soare-Mercur tot în semnul vostru. Când sunt atât de multe evenimente prima tendință este să te gândești că vor fi multe situații, viață activă, dar nu, din contră. Vi se cere să dați un pas în spate, să fiți mai bine cu voi, să faceți introspecție, să vă pese foarte mult de sănătate, să stați să vă dați seama care sunt obiceiurile nepotrivite, neplăcute, deci să stați mai în umbră. Eclipsa de pe 8 aprilie este un moment definitoriu și s-ar putea ca ce începeți acum să vă aducă în timp și spațiu roadele.

Taur

Venus și-a schimbat semnul. A intrat în casa a XII-a, unde se petrece și Eclipsa de pe 8 aprilie și unde avem și conjuncția Soare-Mercur retrograd de la finalul săptămânii. Trebuie să aveți în vedere că în viață pentru a câștiga ceva trebuie să pierzi. Există o roată a vieții. Ca să câștigați ceva trebuie să și pierdeți ceva, dar nu vă gândiți la ceva negativ neapărat.

Gemeni

Sunteți următorii protagoniști ai săptămânii. Mercur retrograd, guvernatorul vostru, este implicat atât în Eclipsa de pe 8 aprilie, cât și în conjuncția cu Soarele de pe 12 aprilie. Între aceste evenimente avem conjuncția Marte-Saturn care se petrece la voi în casa a X-a. S-ar putea ca relațiile cu autoritățile să fie mai împotmolite, să existe frustrări, să existe foarte multă nerăbdare, poate șefii au o anumită conduită care nu vă convine, poate aveți probleme cu părinții sau cu bunicii. De asemenea, cei care trebuie să ia decizii sau care au un rol de conducere întâmpină rezistență din parte subordonaților. Vreți să fiți luați în seamă și să fiți văzuți.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care pun dragostea pe primul loc. Mihai Voropchievici: „Este un romantic incurabil, nu ratează niciun moment pentru a surprinde partenerul de cuplu”

Rac

Eclipsa de pe 8 aprilie se petrece în casa a X-a. Acolo sunt foarte multe aspecte. Indiferent de vârsta pe care o aveți, rolul social devine prioritar. Poate vreți să vă schimbați locul de muncă, să vă schimbați domeniul sau poate sunteți la pensie și simțiți că viața voastră are nevoie de provocare. Căutați altceva, dar nu înainte de a vă da seama de ce ați ajuns în situație aceasta pe care nu o iubiți cu adevărat.

Leu

Săptămâna viitoare este destul de importantă pentru voi. Eclipsa de pe 8 aprilie care se petrece pe casa a XI-a lângă Mercur retrograd vă zăpăcește. Cumva vă aduce și o poftă de a trăi diferit. Mulți dintre voi o să vă găsiți locul undeva sau îl veți căuta.

Fecioară

Conjuncția Marte-Saturn se petrece în casa a VII-a. Relațional, mai ales dacă aveți ascendentul în Fecioară, din primăvara anului 2023 ați trecut prin evenimente memorabile. Această conjuncție pentru unii s-ar putea să vină ca o trezire la realitate, dar în același timp, această conjuncție s-ar putea să vă ajute să vă maturizați. Poate stați într-o relație de ceva timp și ați fugit de o responsabilitate. Nu mai puteți fugi de responsabilitate. Trebuie să se întâmple ceva.

Balanță

Eclipsa de pe 8 aprilie se petrece în casa a VII-a, tot acolo e întâlnirea lui Mercur cu Chiron și tot acolo e întâlnirea lui Mercur retrograd cu Soarele. Una zice partenerul și alta face, dar și voi puteți să promiteți, dar nu faceți legătura între ce spuneți și ce faceți. Fapte, nu promisiuni, despre asta e este vorba. Vă puteți reîntâlni cu persoane din trecutul vostru, mai ales în ceea ce privește zona amoroasă, dar și cu prieteni și colegi. Aveți o săptămână în care nu vedeți situațiile clar. Aveți nevoie de cineva să vă spună despre ce este vorba, dar aveți grijă pe cine întrebați.

Te-ar putea interesa și: Topul zodiilor care sacrifică dragostea pentru carieră. Mihai Voropchievici: „Au tendința de a se concentra doar pe partea profesională”

Scorpion

Conjuncția Marte-Saturn din casa a V-a este foarte provocatoare. Marte în casa a V-a iubește să iubească, iar Saturn în casa a VI-a este critic și dur. Când se întâlnesc, atunci se duce o bătălie serioasă. Ați vrea poate mai multă afecțiune sau poate mai multă aventură pe plan personal, dar vă dați seama că nu are rost. 

Săgetător

În casa a V-a sunt multe aspecte, cum ar fi Eclipsa de mâine, Mercur retrograd. Sunteți puși pe glume. Aveți timp de distracție, nu prea vă stă mintea la muncă. Recomandarea este să vă duceți la un film, la un concert sau la o plimbare. Nu așteptați să pice din cer sau să facă alții pentru voi. De asemenea, vedeți ce se mai strică prin casă și stați departe de înjurături sau de discuții neplăcute cu familia.

Capricorn

Acum este momentul să faceți ce ați așteptat de atâta timp. Dacă ați visat, ați așteptat sau v-ați imaginat, acum nu mai este de stat. Eclipsa se petrece în casa a IV-a. Acolo avem conjuncția Mercur retrograd-Soare, acolo este și Venus. Aveți mare grijă la mașinile pe care le aveți, la acte, documente, chestiuni administrative, dar și la tot ce înseamnă telefon, laptop sau electrocasnice.

Vărsător

Conjuncția Marte-Saturn se petrece în casa a II-a a banilor. S-ar putea ca mulți dintre voi să ajungeți la o limită, să vă dați seama de greșelile pe care le-ați făcut până acum sau să vă dați seama că aveți nevoie de mai mulți bani să trăiți sau, de ce nu, aveți nevoie de mai puțini bani, că poate cheltuiți aiurea unele sume. Recomandarea este să aveți o listă de cumpărături pentru a nu vă lăsa păcăliți sau influențați.

Pești

Eclipsa de pe 8 aprilie se petrece în casa a II-a, unde sunt Mercur retrograd și Venus. Mulți s-ar putea să vedeți jumătatea goală a paharului, ceea ce este normal. Niciodată nu ne ajung banii pe care îi avem. Întotdeauna vrem mai mult. Recomandarea este să vă cumpărați din când în când ceva ce vă place, nu foarte scump. Nu trebuie să vă frustrați că ați cheltuit doar pe facturi, credite sau datorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel