Horoscop 8 - 14 iulie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Mariana Cojocaru a făcut previziuni zodiacale pentru această săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Berbec

Neptun retrograd și Saturn retrograd, planetele grele din Univers, se vor întoarce din drum. Până ca Neptun să intre în retrograd, parcă stagnează. Acest moment de stagnare, care e foarte greu, simțiți că timpul nu mai trece sau s-a oprit în loc, produce o descărcare electromagnetică. Mișcarea retrogradă te duce cu gândul că ceva nu s-a făcut, că nu s-a făcut la timp sau că trebuie corectat din mers, în așa fel încât să nu reprezinte o povară pentru că Saturn retrograd poate aduce ipostaza de povară. Berbecul va face o retrospectivă a ce merită sau nu legat de carieră, de bani. 

Taur

Sextilul pe care îl generează Neptun retrograd cu Uranus retrograd și al doilea sextil, Saturn retrograd cu Marte din Taur, au menirea de a vedea cu ochii voștrii, cu adevărat, cine vă este apropiat, amic, prieten și cine nu. Unii aduc un plus de valoare și nu doar financiară, ci și de altă natură, dar benefică. Când vorbim de aspecte ce țin de sextil, se va vedea cât de mărinimoși și de generoși pot fi unii, cum vor putea interacționa cu cei din jur în așa fel încât să aducă o mângâiere, o vorbă bună, să facă o faptă bună, un gest caritabil sau de altă natură. Unii se vor retrage pentru propria lor autoliniștire.

Gemeni

Ceva presiune, ca o oală sub presiune, pe poziția ta socială, în carieră și chiar ceva legat de piedestal, de poziția socială, un sfârșit sau început de ceva. Unii sunt pe piedestal, alții râvnesc la el ca fiind foarte profitabil. Trebuie să fiți cinstiți când priviți în oglinda sufletului.

Rac

O săptămână în care avem aspecte retrograde: revederi, regăsiri, retrospectivă, întoarcere în trecut, acolo unde sunt copilăria, amintirile. La unii poate fi vorba de tradiție, glie, de rădăcini, de unde își iau seva, de unde își încarcă bateriile. Aveți parte de o săptămână în care găsiți cauze, dureri, răni ce se vor vindecate. Unii au nevoie de specialiști adevărați pentru a închide providențial aceste răni karmice ale trecutului dacă nu se descurcă și nu descurcă ițele încâlcite de destin.

Leu

E ceva legat de bunuri, de bani, de acte, de trecut cu acest Neptun retrograd. Ceva care se vrea un motor, o lecție de o importanță aparte. Vizează anumite chei de natura karmică neptuniană, niște lecții care sunt de ordin afectiv și emoțional, sau cu o încărcătură subtilă, deosebită.

Fecioară

Ați scăpat de Lilith, dar nu vă scapă din ochi Neptun retrograd și nici Saturn retrograd. Aspecte ce țin de regăsirea cu cineva, reconectarea la ceva, de o durere chiar mocnită sau ascunsă pe care o puteți reactiva. Pozitiv, sunteți într-o zonă în care înțelegeți altfel mesajul subtil al astrelor de natură neptuniană. Alții iau firul de destin din trecut să vadă unde s-a subțiat, pentru că există risc de suprasolicitare și la cei care au ignorat complet acest mesaj de ruptură. Sau ceva nu merge cum vreți pentru că a rămas neînțeles, chiar blocat.

Balanță

Alte aspecte karmice se adaugă la cele de săptămânile trecute. Nu vă clădiți fericirea pe nefericirea altora. Cei care și-au clădit-o își vor da seama, în perioada care vine, pentru că se va întoarce sau s-a întors roata. Un plus puteți să aveți pe zona profesională și pe zona financiară, dacă prioritățile au fost acolo și balanța poate să se încline așa. Alții au nevoie de coordonate noi legate de acest plus, încotro să o ia pe zona de carieră, business, străinătate. Sunt numai aspecte importante.

Scorpion

Va fi activă casa zodiacală ce ține de sentimente, acolo unde se spune că presiunea afectivă și emoțională sunt grele. Cei liberi, necăsătoriți, o vor percepe ca pe o adiere. Cei în relații sentimentale grele, cu încărcătură sau cu ani în spate, vor percepe altfel această încărcătură. Aspectele merg până acolo încât vor avea de-a face cu o morală. Unii au ales până au cules în dragoste, alții au semănat vânt și au cules furtună, în timp ce unii care au semănat pe un teren fertil vor culege roadele acum, roade speciale deosebite: belșug!

Săgetător

Neptun retrograd și Saturn retrograd au tendința de a însingura, chiar dacă nu suportă acest lucru. Acest aspect are o conotație aparte, înălțătoare. Capacitatea de a înțelege și faptul că și izolarea sau însingurarea au repere extraordinare. Săgetătorii nu suportă singurătatea. Acum vor medita asupra a ceva anume sau asupra cuiva. Cine nu suportă singurătatea are nevoie de suport afectiv, emoțional, de sfaturi pe măsură.

Capricorn

Iubiți singurătatea și vă felicitați câtă vreme moralitatea voastră este pe măsură, adică înălțătoare. Comunicarea de tip spiritual superior va fi de esență divină, saturniană și înălțătoare. Nu este pentru orice muritor, iar voi înțelegeți acest lucru. În esență, aveți o săptămână în care nu vă speriați de planete grele, retrograde. Știți să adunați și să strângeți cureaua în așa fel încât să nu scăpați frâiele din mână.

Vărsător

O săptămână în care Neptun retrograd vrea și cere cumpătare în tot și în toate. Vă gândiți cum să găsiți soluții să împăcați și capra, dar și varza. Și, mai ales, să vă ocupați de voi. Retragerea într-un colț de rai vă este benefică și vă susține.

Pești

Neptun retrograd și Saturn retrograd din constelația voastră vor aduce corsete. Cei mai mulți dintre voi știți ce înseamnă restricțiile, dar și zona de echilibru, că toate sunt de natură spirituală, cum este și credința. Viața îndestulată este doar pentru unii și prezintă riscuri foarte mari. Aventurile care pot să ducă la pierzanie. Peștii sesizează imediat unde ar putea să își piardă reperele, coordonatele și, când o fac, se transformă în pești care urcă, nu care coboară.

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: TikTok/Betty Salam

Betty Salam a confirmat că s-a despărțit de soțul ei, Cătălin Vișănescu. Ce spune despre relația cu Iuly Neamțu

Captură video: Pro TV. Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Ami i-a pus gând rău lui Radu Vâlcan? Prezentatorul TV a intrat în atenția artistei: „Nu vreau să fac scandal în familia lor. Este un bărbat extraordinar de frumos”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Adriana Bahmuțeanu își dorește să se împace cu Silviu Prigoană: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul. L-am iubit foarte mult”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

Oana Lis, motivul neștiut pentru care nu a avut copii cu Viorel Lis: „El a insistat foarte mult. S-a pus în genunchi și m-a rugat”

Youtube / Dan Ciotoi, Podcast Damian Drăghici

Vedeta care ar fi stat în spatele decăderii trupei Generic. Dan Ciotoi face dezvăluiri uimitoare: „Eram interziși peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună / Foto

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Iulia Pârlea anunță prognoza meteo până luni

Cătălin Bordea, captură video Youtube Bordea Stand Up Comedy Official

Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an de la divorțul de fosta soție, Livia. Cine este tânăra pe care a sărutat-o pasional în public

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 15 - 21 iulie. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră în plan relațional

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău se externează și-l prezintă tuturor pe cel mai tânăr membru al familiei: Ne așteaptă o nouă viață

Sursa foto: Ianis Gahi, captură TV/ PROTV

Nunta anului a atras toate privirile românilor. Cu ce au fost îmbrăcați Ianis și Elena Hagi în cea mai importantă zi din viața lor

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 4 zodii bune pentru căsătorie. Mihai Voropchievici: „Sunt renumite pentru răbdarea și stabilitatea lor”
pixel