Horoscop. Acestea sunt 5 cele mai amuzante semne zodiacale. Timpul petrecut în compania lor este mereu o plăcere
Data actualizării:
Data publicării:
Te consideri o persoană care are simțul umorului? Dacă da, s-ar putea să te fi născut sub unul dintre cele mai amuzante semne zodiacale din astrologie.

Potrivit astrologiei, diferitele noastre moduri de gândire sunt afectate de modul în care s-au aliniat stelele și planetele la data și locul nașterii noastre.


Gândește-te la tine și la tipul tău de umor în legătură cu cine ești ca persoană și ce zodie ești. Poate că ești bun la imitații, grozav la a spune povești amuzante, sau poate că ești pur și simplu sec și sarcastic.


1. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)


Balanța este cel mai social semn zodiacal. Sunt animatori înnăscuți, așa că nu e de mirare că se află în fruntea acestei liste.


Se hrănesc din energia celorlalți și adoră să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă. Balanța va face eforturi extreme pentru a-i face pe ceilalți să râdă, făcând în cele din urmă lucruri scandaloase și uneori jenante. 


Dar Balanței nu-i pasă de asta - acest semn nu este prea entuziasmat de ceea ce cred oamenii despre ei, atâta timp cât râd împreună cu ei.


2. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorului îi place să spună povești amuzante și detaliate pentru a stârni râsul oamenilor. Această zodie poate transforma aproape orice situație fadă și neamuzantă într-o poveste hilară și sfâșietoare.


Săgetătorul va fi cel care, la o cină, va fi cel care va povesti anecdote amuzante. De asemenea, vor găsi o modalitate de a face ca orice situație în care sunt implicați să pară o scenă dintr-o comedie.


3. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii adoră să spună glume și vor fi primii la o petrecere care vor oferi o glumă. Uneori, vor face glume pe seama altei persoane, dar niciodată într-un mod răutăcios sau răzbunător.


Este îndrăgit în sensul că încearcă doar să-i facă pe ceilalți să învețe să râdă de ei înșiși. Așteaptă-te ca un Gemeni să fie primul care vorbește dacă ți se întâmplă ceva jenant.


4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Umorul Scorpionului poate fi un pic mai dur decât al altora dacă nu ajungi să îi cunoști suficient de bine. Odată ce îți dai seama ce tip de personalitate au și că glumele lor sunt pasiv-agresive, dar gândite într-un mod amuzant, este greu să nu râzi de umorul lor.


5. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Fecioara poate fi regina sau regele sarcasmului, folosindu-și umorul pentru a se amuza pe ei înșiși și orice situație în care se află. Orice situație proastă care se întâmplă în viață este transformată într-o anecdotă amuzantă pe care să o povestească celorlalți, mai ales dacă este pe seama lor.

 

Citește și: HOROSCOP Dragoste 2022. Previziuni pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel