Horoscop Alina Bădic 6-13 iulie. Zodia care va primi multe mesaje spirituale
Data publicării:
Alina Bădic a prezentat, la B1 TV, horoscopul pentru 6 iulie – 13 iulie 2024.

Berbec

Mesajul cosmic pentru Berbeci în această săptămână subliniază necesitatea de a avea pe cineva alături care să le ofere sprijin și protecție, la fel cum ei fac pentru cei dragi. Este recomandat să aveți răbdare, deoarece nu este momentul potrivit pentru a vă atinge obiectivele.

Berbecii vor fi mai activi decât de obicei, entuziasmați de un proiect nou sau grăbindu-se să finalizeze ceva înainte de termen. S-ar putea să vă pregătiți pentru o călătorie, implicând familia. Va fi o perioadă agitată. Gândurile voastre se îndreaptă spre viitor și spre locul în care doriți să ajungeți într-o lună, un an sau chiar mai departe. Este un moment bun pentru a face planuri, a aduna informații și a vă informa bine.

Taur

Taurii au nevoie de cineva care înțeleagă motivele pentru care simt atât de puternic anumite lucruri. În această perioadă, pot simți o slăbiciune fizică și mentală, așa că au nevoie de sprijinul celor dragi. Vi se recomandă să urmați o rutină disciplinată. Taurii ar trebui să se gândească la imaginea de ansamblu. Acum simțiți armonie cu energiile universului, mergând înainte cu obiectivele voastre ghidați de mesaje clare.

Gemeni

Gemenii pot simți o scădere a moralului în această săptămână. Au nevoie de oameni în jurul lor care să vadă dincolo de aparențe. Universul vă sugerează să vă urmați inima și să faceți ceea ce vă bucură.

Gemenii vor fi în centrul atenției, poate chiar aplaudați. Este o perioadă bună pentru a conduce o ședință, a fi pe scenă sau a prelua conducerea unui proiect. Aveți o viziune clară în această perioadă și comunicarea este eficientă. O mare oportunitate poate apărea printr-o cunoștință, fiind un moment bun pentru networking, fie pentru motive profesionale, fie sociale. Puteți primi o ofertă de job.

Rac

Racii au nevoie de cineva care să le ofere admirație. Este important să fie încurajați să-și atingă obiectivele. Pot simți descurajare din partea superiorilor. Universul le sugerează să facă meditație și yoga pentru relaxare. Racii pot primi multe mesaje spirituale. Înarmați cu mesajele acestea, puteți acționa direct spre un obiectiv. O oportunitate se deschide când întrebați. Este o perioadă bună pentru a trimite un email, mesaj sau pentru a cere un favor.

Leu

În această săptămână, puteți avea nevoie de cineva care să vă iubească necondiționat. Universul vă sugerează să vizitați un loc spiritual pentru relaxare. Acum puteți începe să implementați unele dintre planurile din trecut. O ușă se deschide, permițând acceptarea unei propuneri sau o invitație de a colabora sau a vorbi în fața unui grup. Lucrurile se pun în mișcare.

Fecioară

Fecioarele pot simți bucurie la locul de muncă și pot primi surprize plăcute de la cei dragi, creând o atmosferă pozitivă. Universul le sugerează să mulțumească tuturor membrilor familiei și celor dragi care le-au ajutat în momentele dificile.

Fecioarele pot descoperi cheia pentru un nou loc de muncă strălucitor. Pot găsi ajutor pentru a-și îmbunătăți reputația sau numărul de urmăritori pe rețelele sociale. Este un moment bun pentru negocieri de afaceri și discuții contractuale. Sunteți în armonie cu calea voastră de viață și puteți obține informațiile necesare pentru a merge înainte. Nu este necesar să cunoașteți toți pașii pentru a ajunge la destinație. Următorul indicator va apărea curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Alexandru Negrici
Categorie: Horoscop

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel