Horoscop APRILIE 2023, cu Daniela Simulescu. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile lunii aprilie 2023 pentru toate zodiile 

La prima vedere, a patra lună din 2023 nu pare una complicată sau agitată. Dar este menită să ne ajute să facem legătura între martie (plină de evenimente) și mai (când vom beneficia de tranzitul lui Jupiter în Taur). În luna aprilie avem două evenimente de care trebuie să ținem cont: Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Berbec (20 aprilie) și retrogradarea lui Mercur în Taur (21 aprilie). Și știți care va fi tema principală? Banii! Cu toții vom fi preocupați de a găsi noi resurse, căi de a monetiza. Atenție că vom fi predispuși la o încredere falsă. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ești vedeta lunii aprilie, mai ales că Soarele mai rămâne în semnul tău până pe 20! Cu ajutorul lui Marte, ai o mulțime de oportunități în perioada următoare. Important este să construiești. Orice. Și să nu lași luna să treacă degeaba. Fă ordine în cheltuieli! Dacă la început de lună tinzi să eziți, spre finalul ei, toate astrele sunt în favoarea ta. Ai multă încredere în tine, fiindcă poți face lucruri mărețe! Vezi aici previziunile complete pentru BERBEC în aprilie 2023.

Taur/Ascendent în Taur

În aprilie, încearcă să te înfrânezi de la mai multe lucruri. Petrece mai mult timp cu tine și vezi cum te simți fără anumite obiceiuri, vicii sau persoane. Nu mai depind multe lucruri de tine luna următoare, așa că axează-te pe rezolvarea problemelor tale interioare. Pune accent pe sănătate, iartă-te și îngrijește-te mai mult. Îmbunătățește-ți alimentația, mișcarea și somnul. Aprilie este o lună ultimatum pentru tine, fiindcă din mai, Jupiter îți va tranzita semnul. Vezi aici previziunile complete pentru TAUR în aprilie 2023.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

O să ai multe frici în aprilie și sute de scenarii în minte. Însă, se anunță o lună extraordinară pentru nativii Gemeni care sunt singuri. Au ocazia să cunoască persoane noi, să iasă la întâlniri. Ai mai multă grijă de liniștea ta. Ai ocazia să faci schimbări în înfățișare. Orice criză pe plan profesional se poate transforma într-o mare ocazie, așa că nu te îngrijora. Vezi aici previziunile complete pentru GEMENI în aprilie 2023.

Rac/Ascendent în Rac

Prima săptămână din aprilie va fi foarte tensionată. Pot să apară conflicte și ciocniri în relația cu familia, așa că nu prea ai timp să te plictisești. Nervii vor fi la ordinea zilei în luna care vine, mai ales că vei dori să îți impui punctul de vedere. Fii mai atent la tot ce îți dorești tu pentru tine, nu la ce vor alții. Pot apărea dezamăgiri pe parte socială, de anturaj sau prieteni. Profesional, te descurci bine în aprilie, deși pot apărea situații neplăcute și acolo. Vezi aici previziunile complete pentru RAC în aprilie 2023. 

 

Leu/Ascendent în Leu

Pot apărea multe reluări și discuții pe plan profesional, așa că ar fi bine să nu te bazezi pe vorbele șefilor. Lucrurile pot merge mai încet pe acest sector, dar nu dispera. Nici tu nu promite multe la locul de muncă. O să ai, totuși, mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume. Stai lângă oameni mai bine pregătiți decât tine, fiindcă poți avea multe de învățat. Te poți bucura mai mult de compania prietenilor. Citește aici previziunile complete pentru LEU în aprilie 2023.

 Fecioară/Ascendent în Fecioară

La ce trebuie să aibă grijă Fecioarele în aprilie? La orice document sau contract pe care o să îl aibă de semnat. Atenție și la toate detaliile care țin de călătorii, fie că o să ai nevoie de cazare, bilete sau diferite acte. Punerea la punct a tuturor acestor detalii te poate scoate din sărite în următoarea perioadă. Pot apărea discuții in contradictoriu cu partenerul legate de bani, dar sunt absolut necesare. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în aprilie 2023.

Balanță/Ascendent în Balanță

Dacă ai avut probleme pe plan relațional sau te-ai victimizat, încearcă să scapi de această stare. Fă și tu niște schimbări la tine și vei vedea că lucrurile se pot schimba. În cazul nativilor care au relații, dacă a apărut monotonia, ar fi bine să schimbe ceva și să preia inițiativa. Fii mai deschis și apelează la lucruri diferite, care pot îmbunătăți o legătură amoroasă. Ai grijă și la sănătate în luna aprilie. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în aprilie 2023.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna ta va fi împărțită în două: prima parte vorbește despre muncă multă, iar a doua parte discută despre relații. Se poate să reiei discuțiile cu foștii parteneri sau te gândești mai mult la ei în această perioadă. În relații, apar anumite discuții din trecut, care sunt reluate. Sau neînțelegeri, adesea din motive puerile. În luna care vine, ai nevoie de un singur lucru: să te simți util. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în martie 2023. 

 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Venus va întra în Casa relațiilor, iar asta este o veste minunată. Se pot întâmpla lucruri extraordinare pe plan amoros, indiferent dacă ești singur sau într-un cuplu. Pe plan profesional, nu vor fi multe motive de bucurie, mai ales că planurile îți sunt date peste cap. Iar asta se întâmplă din cauza lui Mercur retrograd. Ai grijă la investigațiile medicale, ești îndemnat să ceri și alt tip de sfaturi.  Se impune atenție mărită și în zona de vicii. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în aprilie 2023.

 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai scăpat de Pluto din semnul tău, așa că ai toate motivele să te bucuri și să respiri mai ușurat. În luna următoare, ai face bine să vezi partea plină a paharului. Totodată, axează-te pe tot ce înseamnă casă. Urmează o perioadă optimă să cumperi o locuință sau pur și simplu să te gândești la procesul de mutare. Dar nu te grăbi. Se impune grijă și în relațiile cu cei mici. Ar fi bine să verifici tot ceea ce îți spun copiii. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în aprilie 2023.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn este în Casa a 2-a, așa că subiectul banilor te zăpăcește în luna aprilie. Fie vorbești despre cheltuieli, fie despre pus banii la ciorap. Nu trebuie să cazi în nicio extremă. Totuși, nu te grăbi cu vreo decizie, pentru că s-ar putea să regreți. Ai grijă mai mare cu banii. Aprilie este o luna bună să înveți, să fii curajos și să citești. Ieși din zona ta de confort, o să îți facă bine. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în aprilie 2023.

Pești/Ascendent în Pești 

Oboseala va fi cuvântul de ordine în aprilie, oricare ar fi vârsta ta. Te vei resimți în următoarea perioadă, așa că trebuie să te odihnești mai mult. Să ai grijă de tine și să stai departe de suprasolicitare. Axează-te mai mult pe prevenție și nu mai fii atât de generos cu banii tăi. Protejează-te mai mult și nu mai crede în promisiuni. S-ar putea ca nici tu să nu îți poți ține mereu cuvântul în luna care vine. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în aprilie 2023. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: aprilie 2023  berbec  capricorn  daniela simulescu  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel