Horoscop. Bărbatul Taur și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Este foarte posesiv. Când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată”
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a dezvăluit cum iubesc bărbații din fiecare semn zodiacal. Despre Tauri, astrologul spune că sunt foarte răbdători. 

După ce a analizat caracteristicile femeilor din fiecare semn zodiacal, astrologul Daniela Simulescu vine cu detalii despre modul în care iubesc bărbații zodiacului. 

 

„Nativii Taur, aceștia foarte molcomi. Un bărbat Taur atunci când îl ai prin jur să nu-l pui să facă mai multe lucruri în același timp pentru că nu poate. Dacă e la volan și dacă tu îi vorbești una, îl pui să asculte și muzică, mai faci și nu știu ce, el nu o să poată să fie atent la tine din toate punctele de vedere. 

 

Horoscop. Bărbatul Vărsător și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „E mai rebel, noncomformist, nu suportă să facă ce face toată lumea”


Pe un bărbat Taur nu trebuie să te superi că nu te-a auzit la un moment dat pentru că el e foarte concentrat la ceea ce face. Ba mai mult nici nu vrea să-și piardă atenția. Un bărbat Taur să știți că este foarte posesiv, posesiv la modul că vrea să fie acolo cu tine și este foarte răbdător, nu-l zori. 

 

Horoscop. Bărbatul Berbec și DRAGOSTEA. Astrolog Daniela Simulescu: „Are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil”


Când ai un bărbat Taur prin preajmă, el este molcom, este metodic, este foarte pragmatic, nu se grăbește, nu îi plac surprizele, un bărbat Taur nu apreciază surprizele. Pentru ei e foarte simplu și clasic tot ce se întâmplă. 


Ei când au găsit femeia, ei știu că vor o relație de lungă durată, știu că vor să rămână acolo, știu că nu vor să calce în stânga și în dreapta, știu că sunt foarte senzuali și au mare nevoie de atenție”, a explicat Daniela Simulescu pentru Spectacola. 

 

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 apr, 21:30

Mitică Popescu, foto Facebook/ D'ale lu' Mitică

Ce pensie are Mitică Popescu. Îndrăgitul actor a spus adevărul: "După 53 de ani de activitate"

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Horoscop, foto Unsplash/ autor: Alvin Mahmudov

Horoscop. Bărbații și dragostea. Modul în care iubește fiecare semn zodiacal

Drob de miel, rețeta simplă

Drob de miel: Cea mai simplă REȚETĂ pentru masa de Paști

Lora, sursa foto Instagram

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Bancul serii, sursa pixabay/ autor StockSnap d

Bancul zilei: Bulă la examen

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Horoscop, duminică, 16 mai 2021

Horoscop. În prima parte a zilei vom fi mai irascibili, iar spre seară mai...

Horoscop, sâmbătă, 15 mai 2021

Horoscop. Vom reuși să împăcăm planul emoțional cu acela rațional.