Horoscop CARIERĂ 2023. Zodiile cu oportunități uriașe: Câștiguri neașteptate, joburi noi și recunoașteri profesionale
Data actualizării:
Data publicării:
2023 este un an plin de oportunități pentru mai multe zodii. În ceea ce privește cariera, multe semne zodiacale ar putea avea schimbări neașteptate.

Berbec: Este timpul să pariezi pe creativitatea ta


Berbecii sunt unii dintre cei mai ambițioși și încăpățânați nativi ai zodiacului. A veni cu idei noi și creative pentru diferite afaceri, activități secundare și oportunități de muncă nu este ceva neobișnuit pentru berbeci. Creierul unui Berbec debordează în mod constant de idei pe care sunt încântați să le împărtășească cu lumea. În 2023, aceștia ar trebui să știe că ar putea fi timpul să se întoarcă la planșa de desen cu una sau două dintre cele mai recente idei creative ale lor. Este destul de ușor pentru un Berbec să enumere 10 până la 15 planuri geniale pe care le au în minte pentru a trăi o viață uimitoare plină de abundență și bogăție. 

Lucrurile se încurcă puțin atunci când un Berbec își petrece prea mult timp concentrat pe un singur plan care nu este neapărat potrivit pentru el. Probabil că Berbecii au venit cu multe idei minunate cu ani înainte. În 2023, însă, alegerea celei mai bune idei de pe lista lor și începerea de la zero este o cale inteligentă de urmat. Este vorba de a veni cu un plan de joc și o strategie complet nouă. Berbecul nu ar trebui să se împiedice cu mai multe jumătăți de idei care s-ar putea să nu echivaleze niciodată cu ceva. Cel mai bun plan pentru ei este să îndrăznească să-și pună în aplicare acele idei geniale pe care le-au tot ținut în stand by.


Taur: Ar putea apărea probleme de echilibru între viața profesională și cea personală

Taurii vor trebui să se străduiască în 2023 să mențină un echilibru între viața profesională și cea privată. Dacă un Taur nu se protejează și nu își protejează liniștea la locul de muncă, vor apărea, fără îndoială, lupte pentru echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Un exemplu în acest sens este un Taur care își adoră în mod absolut slujba, dar care totuși vrea să ajungă acasă de la serviciu la o oră rezonabilă. Acest Taur ar putea să se preocupe de faptul că are suficient timp pentru a socializa cu prietenii și pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Atunci când Taurii au șefi și colegi de muncă care așteaptă multe de la ei, nu vor să dezamăgească pe nimeni. 

Dezamăgirea colegilor de muncă îi face să se simtă ca și cum ar fi eșuat. Taurii ajung să stea mai mult decât trebuie, să accepte mai multe sarcini decât alții și să accepte mai multe obligații pentru a rămâne respectați în domeniul lor exact din acest motiv. În loc să se îngrijoreze că își pierd respectul oamenilor de la locul de muncă, Taurii trebuie să își mențină poziția și să se asigure că nu sunt de acord cu prea multe lucruri în 2023. Taurii sunt cunoscuți ca fiind persoane cu picioarele pe pământ, logice și cu picioarele pe pământ. Faptul de a se simți prea copleșit de lucruri legate de muncă le poate strica vibrația lor relaxată și liniștită.

Gemeni: Schimbi colegii și atmosfera de lucru

Gemenii care lucrează alături de aceiași colegi de mulți ani vor avea parte de o surpriză în 2023. Lucrul în preajma unor colegi complet noi pentru prima dată în noul an ar putea fi exact lucrul de care au nevoie pentru a merge mai departe în carieră. Dacă Gemenii au fost înconjurați de colegi și echipe de conducere care nu i-au respectat întotdeauna, acest lucru este pe cale să se schimbe. Atunci când Gemenii dau tot ce au mai bun  fără ca valoarea pe care o aduc să obțină o recunoaștere solidă, ar putea începe să se desconsidere. 

În 2023, Gemenii vor observa rapid că, de îndată ce vor începe să lucreze cu oameni noi care sunt pe aceeași lungime de undă cu ei în ceea ce privește succesul și ambiția, totul va începe să se desfășoare pentru ei în cel mai bun mod posibil. Indiferent dacă un Gemeni se află la locul de muncă sau în altă parte, a avea de-a face cu persoane cu aceeași gândire cu care se pot înțelege este întotdeauna mai bine decât a avea de-a face cu oameni cărora le place să se dea peste cap. Gemenii sunt cunoscuți pentru dualitatea lor și pentru stările lor de spirit mereu schimbătoare. Prin urmare, asocierea cu noi colegi care sunt capabili să se joace cu energia lor este o necesitate.

Rac: Este timpul să ne ocupăm de toxicitatea de la locul de muncă

Unul dintre cele mai rele lucruri cu care se confruntă un Rac este toxicitatea la locul de muncă. Racii sunt persoane incredibil de emoționale care sunt recunoscute pentru că sunt sensibile în majoritatea domeniilor vieții. Exprimarea emoțiilor lor prin lacrimi este o normalitate pentru Racii din întreaga lume. Acestea fiind spuse, nu are sens ca Racul să lucreze alături de oameni care nu sunt blânzi în modul în care vorbesc, acționează sau gândesc. Acțiunile celorlalți pot avea un mare impact asupra unor Raci blânzi, deoarece aceștia fac tot posibilul să vadă binele din toată lumea. 

Racii sunt adepți ai iertării celorlalți și ai acordării de șanse multiple, chiar și atunci când șansele nu sunt pe deplin meritate. În 2023, însă, este timpul ca Racul să se ocupe oficial de orice toxicitate la locul de muncă cu care s-a confruntat. Acest lucru înseamnă că, dacă un Rac are un coleg de serviciu care adoră să bârfească mult prea mult, trebuie să se distanțeze de acea persoană. Dacă au un superior care este mult prea mofturos și gata să facă micromanagement, trebuie să se ridice în picioare pentru ei înșiși. Dacă știu că cineva de la locul de muncă nu respectă regulile sau dă dovadă de lipsă de respect față de ceilalți, Racul trebuie să vorbească pentru a face o schimbare, chiar dacă este incomod.

Leu: Vei fi recunoscut pentru realizările tale


Acest an este unul grozav pentru Lei, care vor fi în sfârșit recunoscuți pentru realizările lor la locul de muncă într-un mod semnificativ. Leii care au făcut tot posibilul pentru a-și face prezența la locul de muncă, prezentându-se la timp, finalizând sarcinile și colaborând cu colegii de muncă, s-ar putea să nu fi primit prea multă recunoaștere în 2022. Situația se schimbă în 2023, Leii fiind direct în centrul atenției pentru toată pozitivitatea pe care o aduc la locul de muncă. Atunci când Leii se află în contexte sociale, este ușor pentru toată lumea să graviteze în jurul lor datorită vibrației lor înalte și a aurei lor atractive. Acest lucru este pe cale să se răspândească și la locul de muncă.

Atunci când Leii sunt recunoscuți pentru realizările lor în 2023, acest lucru se poate manifesta în multe moduri diferite. Câștigarea unui premiu, cum ar fi "angajatul lunii" sau "cel mai valoros angajat" este total posibilă. Primirea unui e-mail sau două din partea conducerii despre contribuțiile lor minunate ar putea fi pe listă. Sau, să ți se ofere ceva minunat, cum ar fi o promovare sau o mărire de salariu, ar fi cel mai bun scenariu pentru un Leu în 2023. Când recunoașterea începe să curgă, tot ce trebuie să facă un Leu este să se bucure de frumusețea ei. Vestea bună este că, din moment ce Leii primesc în sfârșit influența și atenția pe care o merită la locul de muncă, probabil că se vor simți și ei puțin mai bine în ceea ce privește siguranța locului de muncă.

Fecioară: Merită să riști uneori pentru a avea parte de câștiguri

Ar fi benefic pentru tine să îți păstrezi mintea deschisă pentru a obține ceea ce îți dorești în acest an. De fiecare dată când crezi că este important să te ții de rutină (atât în ceea ce privește munca, cât și banii), joacă-te de-a avocatul diavolului pentru a vedea ce s-ar putea întâmpla dacă ai face contrariul. Să fii rebel nu va funcționa pentru tine în orice situație, dar ar putea funcționa de suficiente ori pentru ca să faci ca din când în când să merite să te agiți.

Saturn se mută în Pești, în zona ta de parteneriat, la începutul lunii martie și va rămâne acolo până la sfârșitul anului, trecând într-un ciclu retrograd de la jumătatea lunii iunie până la începutul lunii noiembrie. Dacă ai făcut contribuții caritabile și ți-ai investit banii cu înțelepciune în locuri acceptabile din punct de vedere moral, ar trebui să se întoarcă la tine. Cu toate acestea, dacă ai fost mai puțin cinstit în afaceri sau implicat în investiții dubioase, escrocherii sau orice altceva ilegal, karma se va întoarce.

Balanță: Abilitățile tale de comunicare îți aduc bogăție

Când vine vorba de abilități solide de comunicare, Balanțele sunt unii dintre cei mai de încredere membri ai zodiacului. În timp ce alte semne zodiacale se pot lupta cu abilități de comunicare solide din cauza atitudinilor lor inconfortabile, ciudate și neliniștitoare, Balanțele sunt dispuse să facă față cu capul sus la tot ceea ce le iese în cale, în timp ce își spun sincer părerile. Există ceva foarte onest, direct și deschis la o Balanță. Acestea sunt motivele pentru care abilitățile solide de comunicare ale unei Balanțe vor duce la o expansiune serioasă a finanșelor în 2023. 

Balanțele sunt pe deplin conștiente de faptul că gurile închise nu se hrănesc! Ei știu că uneori este important să se ridice și să spună exact ceea ce trebuie spus într-o anumită situație pentru a obține rezultatele potrivite. La locul de muncă în 2023, Balanțele vor observa cât de prosperi din punct de vedere financiar pot fi după ce își vor folosi abilitățile de comunicare cu colegii și echipele manageriale. Uneori, tot ceea ce pare a fi acest lucru este o Balanță care cere pur și simplu o mărire de salariu după ce a evidențiat toate beneficiile pe care le-a adus companiei lor. Alteori, acest lucru seamănă cu o Balanță care vorbește în mijlocul unor ședințe în care, de obicei, ar fi rămas tăcută în trecut. Vocea unei Balanțe este cea mai mare putere a lor în legătură cu bogăția și prosperitatea.


Scorpion: Îți vei atinge obiectivele financiare


Atunci când un Scorpion are un obiectiv specific în minte, se poate spune cu siguranță că va fi capabil să își atingă scopul propus, indiferent de situație. Scorpionii sunt mari visători care sunt pe deplin conștienți de faptul că mentalitatea lor este un factor important atunci când vine vorba de cât de mult succes au. Din moment ce Scorpionii știu că este treaba lor să preia controlul asupra traseului lor profesional în viață, își vor atinge inevitabil obiectivele financiare în 2023. Obiectivele financiare pentru un Scorpion în noul an pot arăta ca îngroșarea contului de economii, crearea unui fond de călătorie sau plata datoriilor.

Nu contează neapărat ce anume încearcă să realizeze un Scorpion. Tot ceea ce contează este că un Scorpion obține ceea ce își dorește atunci când își propune ceva. Scorpionii sunt persoane tenace care fac tot posibilul să câștige în jocul vieții. Unii oameni speră la rezultate pozitive la locul de muncă, în timp ce Scorpionii se asigură că rezultatele pozitive sunt inevitabile. Există un motiv pentru care membrii acestui grup zodiacal tind să fie unii dintre cei mai impresionanți angajați la orice loc de muncă pe care îl au, fie că este vorba de corporație, ospitalitate sau cu totul altceva.

 

Săgetător: Activitatea ta secundară ar putea deveni principala ta ocupație

Săgetătorii au multe în comun cu Fecioarele în 2023 când vine vorba de poveștile lor de succes în materie de activități secundare. Este posibil ca Săgetătorii să își vadă preocupările secundare devenind joburile lor principale în noul an, pe baza cât de mult timp, efort și energie au pus în schemele lor de lucru. Un lucru pe care toți Săgetătorii îl au în comun este că au o dorință insațiabilă de libertate și aventură. 

În lumea de vis a unui Săgetător, să lași totul baltă pentru a te urca într-un zbor spre o destinație aleatorie în mijlocul zilei ar fi un eveniment normal. Este dificil pentru un Săgetător să aibă un loc de muncă care îl reține, obligându-l să stea tot timpul într-un singur oraș. Din moment ce există o lume atât de mare de explorat, Săgetătorilor le place ideea de a putea merge oriunde doresc în orice moment. Atunci când o activitate secundară a unui Săgetător devine activitatea lor principală, ei au brusc privilegiul deschis de a-și crea propriul program și de a alege cum vor să-și trăiască viața.


Capricorn: Oportunițăti mari se arată la orizont

Capricornii vor avea atât de multă liniște sufletească atunci când va trebui să decidă de ce oportunități ar trebui să profite în 2023. Aceasta este o veste excelentă pentru cel de-al 10-lea semn de pe harta astrologică, care se întâmplă să fie un semn de pământ. Semnele de pământ tind, în general, să fie ființe umane foarte ancorate în pământ, logice și inteligente. Cu toate acestea, toată lumea se confruntă cu un pic de confuzie din când în când, atunci când este timpul să decidă ce drum să urmeze în câmpul muncii. 


Dacă un Capricorn se simțea total în conflict cu privire la faptul dacă ar trebui să rămână la locul de muncă actual sau să înceapă să caute ceva nou în 2022, aceste răspunsuri vor deveni extrem de clare pentru el în 2023. Capricornul nu se va mai lupta mult timp cu sentimente enervante de îndoială. O  claritate îi va înconjura pe Capricorni în 2023 în timp ce iau decizii serioase la locul de muncă. Alegerile lor bine gândite vor schimba în cele din urmă traiectoria viitorului lor financiar.


Vărsător: Răbdarea este cheia succesului

Este incredibil de important pentru Vărsător să aibă răbdare cu obiectivele sale financiare în 2023. Deși un Vărsător ar putea fi entuziasmat să ruleze cu toată viteza înainte în direcția obiectivelor sale financiare, s-ar putea ca acesta să nu fie cel mai inteligent lucru de făcut în 2023. De multe ori, cele mai bune lucruri din lume au nevoie de un timp  pentru a se desfășura. Vărsătorii sunt semne de aer care sunt ușor de captivat de ideea de lucruri noi și strălucitoare care vin spre ei. Indiferent de cât de entuziasmat ar putea fi un Vărsător în ceea ce privește construirea unei averi, plata datoriilor, achiziționarea de imobiliare sau altceva, un lucru de care trebuie să fie atenți este cât de răbdători sunt în abordarea lor. 


Răbdarea este esențială în aproape toate aspectele vieții, fie că te concentrezi pe carieră sau pe altceva la fel de serios. Este vital pentru Vărsători să fie răbdători și în relațiile lor romantice și în relațiile de prietenie. La urma urmei, ceea ce se întâmplă în viața personală a unui Vărsător se poate răsfrânge în viața lor profesională dacă nu sunt atenți. Odată ce un Vărsător înțelege pe deplin importanța răbdării în ceea ce privește finanțele, va observa că totul începe să se alinieze în mod natural.


Pești:  Succesul vine prin prietenii


Când te gândești la un Pești, s-ar putea să nu te gândești la cineva care este super social. Peștii nu sunt recunoscuți pe scară largă pentru că sunt membrii sociabili ai zodiacului, dar asta nu înseamnă că nu sunt capabili să se pună în evidență atunci când este absolut necesar. Peștii vor observa că o relaționare consecventă îi va duce la succesul final în carieră în 2023, dacă sunt dispuși să vorbească în încăperi pline de oameni care îi pot ajuta să avanseze în carieră. 

Crearea de rețele nu este întotdeauna cel mai ușor lucru de făcut, deoarece îți cere să ieși din zona ta de confort pentru a începe conversații cu oameni cu care în mod normal nu ai vorbi. Atunci când un Pești iese din calea lor pentru a face networking, acest lucru duce doar la lucruri bune. În 2023, Peștii care își extind cercurile profesionale și petrec mai mult timp cunoscând oameni din industriile pe care le-au ales vor vedea cât de ușor este să devină prosperi din punct de vedere financiar. Orice Pești care se simt puțin nervoși în ceea ce privește networking-ul trebuie pur și simplu să își perfecționeze abilitățile de small talk și să abordeze profesioniștii care îi inspiră cu cât mai multă încredere.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: balanta  bani  berbec  capricorn  cariera  fecioara  gemeni  leu  pesti  rac  sagetator  scorpion  succes  taur  Varsator  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel