Horoscop: Cât de amuzant ești în funcție de zodia în care te-ai născut
Data actualizării:
Data publicării:
Unele persoane sunt amuzante în mod natural, altele mai puțin. Astrele au dezvăluit cât de amuzanți sunt nativii din fiecare zodie.

Vă considerați o persoană cu un bun simț al umorului? Dacă da, s-ar putea ca tu să fii suficient de norocos pentru a te fi născut sub unul dintre cele mai amuzante semne zodiacale din astrologie. Așa este! Unele semne zodiacale sunt mai susceptibile de a fi considerate amuzante față de altele.

Gândește-te la tine și la tipul tău de umor în legătură cu cine ești ca persoană și ce zodie ești. Poate că ești bun la imitații, grozav la a spune povești amuzante, sau poate că ești pur și simplu sec și sarcastic. Simțul tău special al umorului ar putea foarte bine să fie modelat, cel puțin în parte, de semnul tău solar.

 

Iată care sunt cele mai amuzante semne zodiacale:

1. Balanță 

Balanța este cel mai amuzant semn zodiacal. Sunt animatori înnăscuți, așa că nu e de mirare că se află în fruntea acestei liste. Se hrănesc din energia celorlalți și adoră să îi facă pe oameni să zâmbească și să râdă. Balanța va face eforturi extreme pentru a obține un râs, făcând în cele din urmă lucruri scandaloase și uneori jenante pentru a-l obține. Dar Balanței nu-i pasă de asta - acest semn nu este prea entuziasmat de ceea ce cred oamenii despre ei, atâta timp cât râd împreună cu ei.

2. Săgetător 

Săgetătorului îi place să spună povești amuzante și detaliate pentru a stârni râsul oamenilor. Această zodie poate transforma aproape orice situație fadă și neamuzantă într-o poveste amuzantă. Săgetătorul va fi cel care, la o cină,  va povesti întâmplări amuzante până la punctul în care oamenii vor râde în hohote. De asemenea, vor găsi o modalitate de a face ca orice situație în care sunt implicați să pară o scenă dintr-o comedie.

3. Gemeni 

Gemenilor le place să spună glume și vor fi primii la o petrecere care vor face glume. Uneori, vor face glume pe seama altei persoane, dar niciodată într-un mod răutăcios sau răzbunător.  Așteaptă-te ca acest semn zodiacal să fie primul care vorbește dacă ți se întâmplă ceva jenant.

4. Scorpion 

Umorul Scorpionului poate fi un pic mai dur decât al altora, dacă nu ajungi să îi cunoști suficient de bine. Odată ce îți dai seama ce tip de personalitate au și că glumele lor sunt pasiv-agresive, dar gândite într-un mod amuzant, este greu să nu râzi de umorul lor. Este onest, dar doar că este menit într-un mod pe care ei îl simt ca fiind lipsit de judecată, doar de observație față de situație.

5. Fecioară

Fecioara poate fi regina sau regele sarcasmului, folosindu-și umorul pentru a se ironiza pe ei înșiși și orice situație în care se află. Orice situație proastă care se întâmplă în viață este transformată într-o poveste amuzantă pe care să o povestească celorlalți, mai ales dacă este pe seama lor. Nu le este teamă de ceea ce cred oamenii despre ei pe moment; în schimb, folosesc umorul ca pe o modalitate de a nu se stresa în situații dificile.

6. Berbec 

Berbecul are un simț al umorului foarte caraghios și mai direct. Își vor folosi limbajul corpului și manierele pentru a stârni râsul. Berbecul este amuzant în primul rând pentru că își arată umorul prin cuvinte, dar și prin acțiuni. Oamenii găsesc această calitate ca fiind amuzantă și vor râde și vor găsi bucurie atunci când ies cu Berbecul.

7. Leu

Leii au tendința de a fi plini de umor în situații, dar uneori pot fi un pic prea mult atunci când încearcă să fie mai amuzanți decât în mod normal. Ei vor folosi exagerări și multe adjective pentru a crea o poveste amuzantă. Uneori trece bine, dar alteori poate părea puțin exagerată și poate avea prea mult spectacol. Rămâi la a spune o poveste și la a găsi umorul care este deja acolo în loc să încerci prea mult să-l creezi!

8. Pești 

Peștilor le place să spună povești lungi și amuzante. Problema este că se pot lăsa purtați de val. Vor continua la nesfârșit fără să-și dea seama că au pierdut interesul celorlalți. Este îndrăgit în sensul că se străduiesc, dar, uneori, acceptarea faptului că povestea trebuie să se încheie fără o criză de râs este mai bună decât încercarea de a-i face pe toți să chicotească.

9. Taur 

Taurul este foarte pasiv cu umorul lor. Pot fi amuzanți fără să încerce, dar oamenii trebuie să fie foarte atenți. Le place să fie cei care râd la glume, în loc să fie cei care le creează. Faptul că sunt un semn încăpățânat le poate împiedica umorul dacă au impresia că nimeni nu va găsi remarcile lor hilare.

10. Rac 

Racii au simțul umorului, dar este un pic mai mult autoironic decât alții. În timp ce ei simt că sunt amuzanți și obraznici, alții pot percepe acest lucru ca fiind puțin insultător și răutăcios. Racii ar trebui să încerce să găsească un umor mai ușor într-o situație, mai degrabă decât să încerce să fie atât de direct.

11. Capricorn 

Capricornii au tendința de a păstra o față serioasă și de a nu arăta prea mult umor în emoțiile lor. Oamenii consideră uneori că acest lucru este un semn că nu găsesc nimic amuzant. A fi un pic mai amuzant poate ajuta Capricornul să se desprindă de această fațadă. Acest semn zodiacal ar trebui să încerce să arate un pic mai mult umor celorlalți și să învețe să râdă de ei înșiși din când în când.

12. Vărsător 

Vărsătorul nu este un semn foarte deschis, iar acest lucru include modul în care sunt cu umorul. Au tendința de a fi mai pasivi, de a nu-și arăta emoțiile și de a fi puțin distanți în anumite situații. Vărsătorul trebuie să arate un pic mai multă personalitate și să realizeze că ceea ce li se pare amuzant nu este întotdeauna o slăbiciune sau o modalitate de a-și "sparge" personalitatea. De asemenea, ar trebui să țină cont de faptul că nu ar trebui să ia totul atât de în serios.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  comic  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel