HOROSCOP. Ce aduce conjuncția MERCUR-NEPTUN de pe 23 MARTIE pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT
Horoscop. Mercur va fi la același grad cu Neptun, în semnul Peștilor, pe 23 martie. 

Pe 23 martie va fi foarte dificil să îți dai seama ce este real și ce nu. Simțurile vor fi hiperbolizate și există riscul să te lași purtat de orice. Vom reacționa precum niște bureți: preluăm totul din jurul nostru, nu filtrăm nimic și la un moment dat, ne vom simți confuzi. 

Date fiind vremurile în care trăim, predilecția pentru dezinformare va fi uriașă. Și de asemenea, și nevoia noastră de a crede în orice și oricine. Mai ales dacă ne atinge o emoție. Frici iraționale vor întâlni la tot pasul. Adică, vom interpreta într-un mod distorsionat informațiile. 

Sensibilitatea exagerată ne poate împiedica să luăm decizii obiective și să găsim soluții la problemele cotidiene. 

Va fi imposibil de a face diferența între iluzie și realitate. 

Ziua poate fi bună pentru meditație, rugăciune, spiritualitate în orice formă, artă, cultură, psihoterapie. Dar îngrozitoare pentru decizii importante.

Berbec/Ascendent în Berbec

Nu vei mai ști ce este adevărat sau nu din acele părți din trecut pe care le doreai dispărute. Începi să te îndoiești de propria versiune a adevărului. Există riscul unui diagnostic greșit sau de a avea încredere în persoanele nepotrivite. 

Taur/ Ascendent în Taur

Încrederea exagerată în viitorul apropiat va deveni o reală problemă. Mai ales dacă te bazezi pe unii apropiați. Viața lor se poate schimba în orice moment, așa că nu este cazul să le acorzi încredere totală. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aspectul se poate manifesta pe două planuri: fie ești cel care găsește o soluție uimitoare pentru o problemă de la serviciu, fie ești cel care comite o neglijență greu de reparat. În orice caz, astrele îți recomandă să nu te încrezi ușor în nimeni. 

Rac/Ascendent în Rac

Gândirea pozitivă exagerată nu este bună pe o conjuncție Mercur-Neptun. Și nici dorința ta de a-i salva pe cei dragi dacă aceștia nu ți-o cer. Poate fi o zi bună călătorii atâta timp cât îți planifici totul din timp. Un profesor sau un ghid îți poate da sfatul vieții tale. 

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 21 Martie, 14:58

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare