Horoscop. Ce aduce sezonul Gemenilor pentru semnele de PĂMÂNT? „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”
Data publicării:
Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Gemenilor pentru semnele de Pământ. Intrarea Soarelui în Gemeni vine cu o gură de aer proaspăt și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii mai jos:

Daniela Simulescu ne aduce în exclusivitate vești despre ce anume se luminează în viața noastră odată cu intrarea Soarelui în semnul Gemenilor de pe 21 mai. Acest „sezon al Gemenilor” va ține până pe 21 iunie și va fi unul efervescent care ne mai scoate la aer. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, Din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate. Acum, Soarele intră în Gemeni, iar toți copiii născuți în această perioadă vor avea, desigur, zodia Gemeni. 

Zodiile de pământ vor fi obligate să facă următorul pas. Să nu mai aștepte momentul potrivit, ci să comunice ce își doresc sau de ce anume au nevoie. Sezonul Gemenilor îi va provoca serios pe acești nativi pentru că le va arăta că „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru voi se reactivează anumite discuții din planul financiar. Soarele se duce în casa a 2-a și veți fi preocupat de bani, de venituri, de cheltuieli. E posibil să nu mai vreți să cheltuiți banii, sau să îi cheltuiți diferit. Începeți să vă vedeți pe voi înșivă într-o altă lumină, vă lăudați cu calitățile voastre, vă valorificați, e posibil să negociați pentru un salariu mai bun, însă pentru a-l și obține va trebui să vă schimbați stilul de negociere. Aveți grijă că s-ar putea să fiți și mână spartă.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Deși nu vă doreați asta, toți se vor uita în direcția voastră, mai ales la locul de muncă. Pentru voi este o perioadă importantă, mai ales că veți reflectoarele puse pe casa carierei. Se produc anumite schimbări ierarhice, poate veți fi avansați. Faptele voastre de la locul de muncă vor fi mult mai vizibile. E posibil să fiți mult mai apreciați acum. Cu Soarele în casa a 10-a e posibil să prindeți mult curaj și să cereți o mărire de salariu. Atenție, totul va deveni mai transparent în viața voastră, se vor vedea lucruri pe care poate că înainte doreați să le ascundeți.

Citește continuarea pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: fecioara  gemeni  horoscop  mai  taur  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel