Horoscop. Cele mai ENERVANTE semnele zodiacale. Cine este pe primul loc în clasament
Data publicării:
Fiecare semn zodiacal are propriile obiceiuri care pot fi considerate enervante. De exemplu, Săgetătorul va considera că persoanele care sunt practice sunt enervante, în timp ce Racul ar putea considera că oricine este lipsit de empatie este destul de iritant.

Iată care sunt cele mai enervante semne zodiacale. Clasate de la cel mai puțin la cel mai iritant 


1. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)


Concentrarea Capricornului pe caracterul practic și pe eficiență poate părea răutăcioasă, dar ei nu obțin nicio satisfacție din a-i răni pe alții.


Totul se rezumă la rezultate pe termen lung cu Capricornul, așa că, dacă trebuie să fie puțin cruzi pentru a asigura productivitatea și securitatea, nu o lua personal. Sub acel exterior de neclintit se ascunde un suflet de încredere care este dispus să rămână cu tine pentru totdeauna.


2. Leu (23 iulie - 22 august)


Leul nu poate sta departe de lumina reflectoarelor, cu siguranță, dar asta nu din cauza egoismului! Ei au cu adevărat nevoie de multă atenție și laude pentru a fi fericiți.


Leul are o inimă imensă, cu mult loc pentru toți. Odată ce nevoile Leului sunt satisfăcute, vor face tot posibilul pentru a se asigura că toți ceilalți au parte de timp egal pe scenă.


3. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța poate părea un pic cam evazivă. Au tendința de a căuta petreceri mari și obiecte strălucitoare în locul conexiunilor și sentimentelor "mai profunde", dar ia în considerare motivele lor.


Balanța este un campion al echilibrului și al frumuseții și își va dedica toată energia proprie pentru a se asigura că cei din jurul lor au un mediu liniștit și plăcut.


4. Rac (21 iunie - 22 iulie)


Racul este cam mofluz, sigur, dar toate semnele de Apă se blochează adesea în propriile emoții. Racul este, de asemenea, foarte atașat de familie și de prietenii apropiați și nu se va opri de la nimic pentru a se asigura că cei pe care îi iubește au tot ceea ce au nevoie.


5. Taur (20 aprilie - 20 mai)


Taurul se aseamănă mult cu Racul: teritorial și protector față de toți și de tot ceea ce îi este drag. Și, la fel ca celelalte semne de Pământ, Taurul este de încredere și demn de încredere.


Totuși, acea dungă încăpățânată? Nu există discuții cu Taurul odată ce s-a hotărât. Noroc că bunul lor simț natural este de obicei pe drumul cel bun.


6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorului îi pasă profund de atât de multe lucruri: ei chiar vor ca întreaga lume să fie un loc mai bun pentru toată lumea. Din păcate, Vărsătorul tinde să vadă lucrurile doar la scară mare.


Ei au o relație excelentă cu rasa umană, dar când vine vorba de conectarea cu oamenii individuali, Vărsătorul devine distant și imposibil. Dacă ți se pare prea enervant, pleacă și găsește pe altcineva - Vărsătorul nu se va simți prost. Nici măcar nu vor observa.

7. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul este pur și simplu distractiv. Nu există niciodată un moment de plictiseală cu Săgetătorul prin preajmă și, deși asta este grozav pentru o vreme, ei nu se mai opresc.


Sunt deschiși la minte, brutal de cinstiți (nu poți face față adevărului? Nu cere părerea Săgetătorului) și sunt mereu în căutarea următoarei mari idei și aventuri. Ei încearcă să mențină legăturile cu cei la care țin, dar dacă nu poți ține pasul, vei rămâne în urmă.


8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul are o reputație proastă. Da, Scorpionul este printre cele mai enervante semne zodiacale - sunt secretoși, manipulatori și dramatici. Dar Scorpionul știe lucruri, iar Scorpionul poate face ca lucrurile să se întâmple.


Este nevoie de muncă pentru a te apropia de ei. La fel ca și creatura pentru care sunt numiți, s-ar putea să nu vrei să te apropii prea mult. Dar dacă îl tratezi pe Scorpion cu respect și îți faci clare propriile limite, va deveni unul dintre cei mai valoroși aliați ai tăi.


9. Fecioară (23 august - 22 septembrie)


Cele mai tensionate dintre semne, sunt obsesive, pretențioase și fragile. Au tendința de a fi cinici și pesimiști, deoarece nu se pot abține să nu observe tot ceea ce ar putea merge prost.


Totuși, Fecioara chiar vrea să ajute. Lasă-i să facă liste și să organizeze lucrurile. Dacă simt că oamenii îi ascultă și fac schimbările necesare, se vor relaxa și îți vor arăta latura lor blândă și amuzantă.

10. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Berbecul este guvernat de Marte, zeul războiului. Ei nu vor să fie autoritari sau rebeli, dar nici nu își vor cere scuze dacă le vei atrage atenția. Pur și simplu știu exact cum vor ca lucrurile să meargă și vor face așa, indiferent de situație.


Berbecul este un lider sau un singuratic, niciodată un adept. 


11. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Gemenii nu-ți vor spune niciodată ce gândesc cu adevărat, pentru că nici măcar Gemenii nu știu ce gândesc cu adevărat Gemenii! Ei își ajustează propria personalitate de la un moment dat pentru a se face cât mai atractivi pentru toți cei pe care îi întâlnesc.


12. Pești (19 februarie - 20 martie)


Ce ai făcut ca să meriți să fii numit cel mai enervant semn din zodiac, Pești? Cu firea ta blândă, cu bunele tale intenții, cu visele tale mărețe, ei bine... vezi, asta e problema. Peștii au tendința de a uita că nu toată lumea simte lucrurile la fel de profund și de sincer ca ei.


Ei se deschid față de toată lumea și sunt întotdeauna surprinși și devastați când sunt răniți. Pentru că lumea Peștilor este construită pe propriile emoții și fantezii fragile, ei au nevoie de sprijin constant din partea prietenilor și a familiei care au auzit aceleași povești triste de foarte multe ori înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel