Horoscop. Cele mai vorbărețe semne zodiacale. Aceste zodii devin deseori enervante și cicălitoare
Data publicării:
De la discuții mărunte la idei mari, oamenii iubesc conversația. Semnele de aer - Gemeni, Balanță și Vărsător - sunt cel mai des asociate cu limbajul și comunicarea. 

1. Gemeni (21 mai - 20 iunie)


Acest semn de aer este guvernat de Mercur. Ei nu pot să nu vorbească. Vorbirea este ca o respirație pentru Gemeni, iar mintea lor rapidă le permite să schimbe vitezele ori de câte ori este necesar pentru a menține conversația.


Gemenii pot relaționa cu aproape oricine și nu au nicio problemă în a conduce discuțiile sau în a interveni cu ceva valoros, chiar dacă nu știu prea multe despre subiect.


2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)


Fără filtru aici! Poate că Berbecul impulsiv și înflăcărat nu este cel mai elocvent semn al zodiacului, dar atunci când are ceva de spus, ar fi bine să crezi că toată lumea din jur o va auzi.


Berbecul poate țipa peste oricine și orice, și va continua până când își va spune cuvântul. Este cineva care nu este de acord cu ei? Pregătiți-vă pentru o dezbatere zgomotoasă și lungă!


3. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Sincer, entuziast și la obiect, Săgetătorul va trăncăni cu plăcere ore întregi despre subiectele lor preferate (dintre care există sute în orice zi).


Săgetătorul este un profesor grozav, deși s-ar putea să trebuiască să îi faci să se oprească și să dea înapoi din când în când; au tendința de a se devansa pe ei înșiși și pe publicul lor. Cel mai bun mod de a-i face pe Săgetători să tacă este să le oferi o carte nouă sau să te oferi să îi înveți ceva de care nu au mai auzit până acum.


4. Pești (19 februarie - 20 martie)


Unul dintre semnele cele mai conștiente din punct de vedere emoțional, cea mai mare dorință a Peștilor ar fi ca toată lumea să poată citi ce este în inimile celorlalți fără să fie nevoie să o exprime în cuvinte. Din păcate, nu suntem cu toții empatici înnăscuți, așa că trebuie să ne folosim de vorbire pentru a ne exprima sentimentele.


Peștii au o mulțime de sentimente. Dacă le oferiți o deschidere, vă vor spune totul despre el... și apoi, probabil, vă vor spune și despre al vostru.


5. Leu (23 iulie - 22 august)


Totul este un spectacol pentru Leu. Ei nu au conversații atât de mult cât pun în scenă un număr de improvizație. Leului îi place să spună povești, să facă mari proclamații și să mulțumească oamenii. 


Vei avea și tu șansa de a vorbi, dar va trebui să aștepți replica. Dacă Leul este pe val, acesta nu va veni pentru o vreme.


6. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul este un alt semn de aer, iar ei sunt adesea găsiți pe un podium, raliind mulțimea să acorde atenție unei probleme majore a lumii. Apoi, chiar și într-o conversație privată, Vărsătorii nu se pot abține să nu țină discursuri.


Și-au făcut cercetările. Le pasă cu adevărat de subiect. Nu se pot odihni până când toți ceilalți nu înțeleg care este miza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: astre  horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel