Horoscop chinezesc 12 - 17 decembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru săptămâna  12 - 17 decembrie  2023. 

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Prezentare generală:


Intuiția ta va fi accentuată în această săptămână. Fii atent la semne și la sincronicități. Ele te vor conduce acolo unde trebuie să mergi.

Zi norocoasă în dragoste: 14 decembrie

Viața ta amoroasă s-ar putea să se simtă un pic mai rară sau lipsită de strălucire în această săptămână, dar este în regulă. Ești îndemnat să te concentrezi pe îngrijirea de sine și pe vindecarea sufletului. Aceasta va plăti dividendele mult timp în viitor.

Ziua norocoasă în prietenie: Ziua de naștere a lui Dumnezeu: 12 decembrie

Să presupunem că vă simțiți chemat să intrați în modul introvertit în această săptămână și să vă acordați spațiu pentru a vă angaja cu trecutul vostru. Poți să scrii un jurnal despre el, să vorbești cu un prieten sau chiar să te implici cu un terapeut. Te așteaptă revelații importante.


Zi norocoasă pentru Carieră: 17 decembrie

Cariera ta ar putea fi un pic mai lentă și în această săptămână. Folosește timpul pentru a recupera niște somn și pentru a-ți odihni oasele. Vei avea nevoie de fiecare gram de energie odată cu intrarea în 2024.

Bou
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Prezentare generală:

Ești îndemnat să ai răbdare în această săptămână. Soarta trage niște sfori în spatele scenei pentru tine, dar totul nu este încă pregătit pentru ca tu să pui umărul la partea ta. Ține-te bine deocamdată și totul va avea sens la momentul divin.


Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

În dragoste, concentrează-te pe ceea ce te face să te simți iubită și prețuită și pe ceea ce te face să simți contrariul. Este timpul să fii sincer cu tine însuți cu privire la conexiunile tale romantice și la genul de oameni pe care îi lași să intre în spațiul tău.

Zi norocoasă în prietenie: 12 decembrie

Dacă te simți împovărat de interacțiunile sociale, arată-ți compasiune în această săptămână și retrage-te din obligațiile sociale. Tu ești pe primul loc. Odihnește-ți sufletul pentru moment. Poți să socializezi mai târziu.

Zi norocoasă pentru carieră: 12 decembrie

De asemenea, care este singurul lucru pe care l-ai face dacă nimeni nu te-ar judeca (sau nu te-ar privi)? Pune-l pe lista ta de dorințe în această săptămână și acordă-ți spațiu pentru a te gândi la acest vis în următoarele zile sau săptămâni. O nouă aventură te așteaptă.

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Prezentare generală:

Cineva îți va dezvălui ceva revoluționar în această săptămână. Poate fi în cariera ta sau în viața de familie. Fii atent la epifanie. Te afli la o răscruce cosmică chiar acum.

Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

În dragoste, ești îndemnat să fii curajos și să îți lași inima să vorbească. Persoana potrivită nu te va ridiculiza niciodată pentru asta, ci îți va arăta în schimb respect și apreciere. Persoana nepotrivită se va expune.


Ziua norocoasă în prietenie:  12 decembrie

Dihotomia dintre găsirea păcii în singurătate și găsirea păcii în compania colegilor de trib din sufletul tău este evidențiată și pentru tine în această săptămână. Găsește echilibrul potrivit și vei descoperi aur.

Zi norocoasă în Carieră:  12 decembrie

Dacă te-ai simțit neliniștit sau nemulțumit de viața ta profesională, energia din această săptămână este bună pentru a încerca ceva nou sau pentru a învăța mai mult. Tot ce trebuie să faci este să ieși din zona ta de confort.

Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Prezentare generală:

Nu toată lumea îți va înțelege sau aprecia strălucirea. Asta nu înseamnă că ai învățat tot ce este important. Forțele cosmice te îndeamnă să găsești echilibrul potrivit între încredere și umilință în această săptămână.

Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

Viața ta amoroasă este pe cale să treacă printr-o revizuire totală. Lasă energiile să alunge vechiul și să aducă noul. Tot ce trebuie să faci acum este să fii receptiv la schimbări.

Zi norocoasă în prietenie:  13 decembrie


Energia din această săptămână este, de asemenea, excelentă pentru a începe ceva nou, pentru a planta semințe noi sau doar pentru a te gândi la planurile tale. Cartografierea minții vă poate ajuta pe mulți dintre voi să vă fixați la zero prioritățile și nevoile de top.

Zi norocoasă în Carieră:  17 decembrie

În carieră, ești îndemnat să îți ții secretele aproape de piept și să aștepți un pic mai mult timp în timp ce aduni informații. Începutul într-o perioadă de bun augur îți va arăta înțelepciunea de a aștepta mai târziu.

Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este relaxată pentru tine. Petrece acest timp alături de cei dragi sau în singurătatea liniștită a casei tale. Te așteaptă o perioadă de întinerire.

Zi norocoasă în dragoste: 17 decembrie

În dragoste, te vei simți puternic și sigur pe tine în această săptămână. Dacă ești serioasă în legătură cu cineva, acesta îți va răspunde în oglindă. Lasă-ți intuiția să te ghideze în această călătorie de descoperire.

Zi norocoasă în prietenie:  17 decembrie

De asemenea, este important să faci distincția între complimentele adevărate care caută să te susțină și cele false care speră să te pună cu capul în nori și să te facă să îți pierzi concentrarea. Meditează asupra acestui subiect în această săptămână și vei ști de ce este atât de important în săptămânile următoare.


Zi norocoasă pentru carieră: 15 decembrie

Energia din jurul carierei tale este puternică în această săptămână. Dacă ai pus lucrurile în mișcare, acestea vor continua să se desfășoare fără probleme, fără a fi nevoie de intervenția ta. Bucură-te de acest impuls!

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Prezentare generală:

Vei intra în curând (sau ai intrat deja) într-o fază competitivă a vieții tale. Lasă-ți latura creativă să te conducă pe această cale. Întreabă-te: ce mă va ajuta să ies în evidență? Răspunsurile s-ar putea să vă surprindă.


Zi norocoasă în dragoste: 14 decembrie

În dragoste, fii un darnic în această săptămână, dar și un primitor. Vei reuși atunci când vei găsi un echilibru între aceste două extreme, indiferent dacă ești singur sau nu. O meditație de vizualizare care să te ajute să îți înțelegi nevoile în dragoste îți va fi, de asemenea, benefică.

Zi norocoasă în prietenie: 13 decembrie

Vei fi extrem de amuzant în această săptămână în interacțiunile sociale. Așa că lasă-ți latura spirituală să iasă la iveală și să se joace. Nu ai de ce să te temi.

Zi norocoasă în carieră:17 decembrie

În carieră, ești îndemnat să te menții pe poziții și să-ți respecți principiile, oricare ar fi ele. Cum poți să te impui ca o autoritate dacă cedezi ca un discipol?

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Prezentare generală:

Te vei distra foarte mult în această săptămână. Pregătește-te să râzi cu poftă în compania oamenilor tăi preferați. Te așteaptă vremuri bune!

Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

De asemenea, nu-ți irosi timpul și afecțiunea cu persoana nepotrivită. Universul îți asigură spatele și încearcă să te deturneze către persoana potrivită. Nu poate face acest lucru fără acordul tău.

Zi norocoasă în prietenie:  12 decembrie


Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă vă vor invita pe voi și pe prietenii partenerului vostru de cuplu într-o adunare uriașă. Ai încredere în instinctul tău în ceea ce privește locul potrivit, tema și nu numai.

Zi norocoasă în carieră:  14 decembrie

Dacă te simți chemat, ia parte săptămâna aceasta la un program de dezvoltare a abilităților în carieră. De asemenea, poți ridica moralul prin conducerea unei ieșiri sau a unui prânz de grup.

Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Prezentare generală:

Energia din această săptămână este foarte bună pentru tine. Te vei simți fericit, binecuvântat și împăcat. Petreceți timp cu cei dragi și împărtășiți fericirea cu ei. Dacă ai planificat o vacanță, așteaptă-te la coincidențe fericite care nu sunt deloc coincidențe!).

Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

În dragoste, ești îndemnat să îți comunici clar nevoile și să inviți la fel și din partea celuilalt. Dacă nu reușesc să te satisfacă la jumătatea drumului, măcar vei ști că tu ți-ai făcut partea ta și ei au lăsat baltă.

Ziua norocoasă în prietenie:  13 decembrie


Vei fi un succes în interacțiunile tale sociale în această săptămână. Să fie o săptămână de creștere a stimei de sine pentru tine!

Zi norocoasă în carieră:  14 decembrie

Energia din jurul vieții tale profesionale este un pic mai relaxată în această săptămână. Folosește acest timp pentru a-ți întineri sufletul, astfel încât să poți face lucruri uimitoare în noul an, 2024.

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Prezentare generală:

Lasă-ți latura competitivă să preia controlul în această săptămână. Nu da înapoi. Dacă cineva încearcă să te culpabilizeze, concentrează-te asupra comportamentului său și întreabă-te dacă nu cumva este la fel de competitiv (dacă nu chiar mai mult). Intuiția ta te va ghida spre cursul de acțiune potrivit.


Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

În dragoste, concentrează-te pe vechile tale răni de la iubiri eșuate. Forțele cosmice încearcă să te ajute să te vindeci în această perioadă, dar au nevoie ca tu să le întâlnești la jumătatea drumului. Jurnalul este un instrument excelent în acest sens.

Zi norocoasă în prietenie: 12 decembrie

Dacă te simți prea epuizat pentru a te implica cu oamenii din punct de vedere social, fie propune activități mai introvertite, cum ar fi să vă relaxați împreună și să vă uitați la un film, fie te retragi politicos. Nu lăsa tendințele de mulțumire a oamenilor să te învingă!

Zi norocoasă pentru carieră: 13 decembrie


Ești pe cale să intri în era autorității în cariera ta. Lasă această realitate să se adâncească. S-ar putea să te confrunți cu provocări pe acest drum, dar te descurci.

Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Prezentare generală:

Săptămâna aceasta viața îți oferă o tablă albă cu care să faci ce vrei. Așadar, concentrează-te pe lucrurile care sunt prioritare pentru tine. Îți poți canaliza binecuvântările în acele direcții dacă o faci.


Zi norocoasă în dragoste: 14 decembrie


În dragoste, ești îndemnat să te concentrezi atât pe experiențele bune, cât și pe cele rele din istoria ta sentimentală. Nu aruncați copilul cu apa din baie. În acest fel, poți continua să te bucuri de lucrurile bune în viitor, dacă le observi la viitorii parteneri, fără să le confunzi cu un semn că îți vor face rău ca cei din trecut.


Zi norocoasă în prietenie: 16 decembrie


Unii dintre voi vor avea de câștigat dacă vor intra în modul introvertit în această săptămână. Vă așteaptă o mulțime de revelații și intuiții dacă vă acordați spațiu.


Zi norocoasă în carieră: 17 decembrie


În carieră, ești îndemnat să te concentrezi pe forța ta interioară. Indiferent de provocări, vei fi victorios când vei face acest lucru.

Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Prezentare generală:

Câine, ai încredere în sfatul tău în această săptămână mai presus de orice altceva. Poți în continuare să ceri părerea celor pe care îi respecți, dar nu-i lăsa să te abată de la ceea ce este bine pentru tine.


Zi norocoasă în dragoste: 17 decembrie

În dragoste, puterile tale de manifestare sunt puternice acum. Fă un ritual de dragoste dacă te simți chemat. Soarta te poate ajuta doar atunci când știe ce îți dorești. Așa că fii specific și nu fi vag!

Zi norocoasă în prietenie: 17 decembrie

De asemenea, dacă este posibil, fă-ți mai mult timp pentru socializare în această săptămână, fie că este vorba de cei apropiați sau de cunoștințe ocazionale. Norocul te va binecuvânta pe aceste drumuri și aventuri. Ține ochii deschiși.

Zi norocoasă în carieră: 16 decembrie

Dacă simți nevoia de a schimba ceva în cariera ta sau de a căuta un nou loc de muncă, ai încredere în acea cunoaștere interioară. Fereastra este bună acum pentru schimbări pozitive.

Porc
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Prezentare generală:

S-ar putea să te simți prins în capcană în viața ta în această săptămână. Este un blocaj mental care este evidențiat aici. Meditația și exercițiile de împământare te vor ajuta să vezi soluțiile care se ascund la vedere.

Zi norocoasă în dragoste: 12 decembrie

În dragoste, energia este puternică pentru tine în acest moment. Concentrează-te pe ceea ce îți dorești și fă-le cunoscut persoanelor cu care interacționezi pe plan sentimental (fie că ești singur sau nu). Cei potriviți te vor respecta pentru asta. Cei nepotriviți vor pleca și îți vor elibera timpul.


Zi norocoasă în prietenie: 12 decembrie

Unii dintre voi ar putea fi nevoiți să vă analizați mai atent și cercul de prieteni. Sunteți media celor cinci persoane cu care vă înconjurați. Îi respectați pe acești cinci oameni?

Zi norocoasă în carieră: 12 decembrie

Energia care îți înconjoară viața profesională este puternică și în această săptămână. Unii dintre voi vor trece cu brio peste etapele importante și se vor apropia destul de mult de obiectivele lor. Alții vor câștiga mai mulți bani și bacșișuri decât de obicei. Bucurați-vă de câștiguri neașteptate!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

De ce nu îl place Teo Trandafir pe Jador. Prezentatoarea TV a dat cărțile pe față: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Ana Porgras, Zanni, sursa foto Instagram

Ana Porgras a rupt legătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Captură video: Pro TV

Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

Captură video: YouTube/Cristian Stan

Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”


Mama sau tata? De la cine moștenește copilul temperamentul?

Temperamentul reprezintă componenta instinctivă a modului...



pixel