Horoscop Chinezesc, 14 - 20 august 2023. Cea mai norocoasă zi a săptămânii. Previziunii pentru toate zodiile
Data publicării:
Horoscop Chinezesc pentru săptămâna 14 - 20 august 2023


Șobolan
1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032

Șobolanule, trebuie să fii atent în această săptămână. Obiceiurile proaste din trecut, prietenii nefaste și deciziile proaste se vor întoarce să te bântuie în următoarele multe zile. Pentru unii dintre voi, acest lucru se datorează faptului că ați bârfit despre ceva ce nu trebuia. Singura modalitate de a scăpa de această situație este să vă adunați și să mergeți până la capăt. Acest lucru este evidențiat și în ceea ce privește relațiile de la locul de muncă pentru mulți dintre voi. Acest lucru este valabil și dacă trăiți într-o comunitate mare sau într-o gospodărie cu peste 20 de membri.


17 august este o zi bună pentru tine în această săptămână pentru a-ți reevalua prieteniile și a vedea ce funcționează pentru tine (și pentru prietenii tăi) și ce nu. Unii dintre voi ar putea decide să desființați pe cineva pentru că știți că nu vă va lăsa să plecați altfel și capacitatea voastră de a tolera situația este acum inexistentă. Cei îndrăgostiți pot aștepta cu nerăbdare ziua de 19 august pentru o zi frumoasă alături de jumătatea lor sau în compania iubitei lor (cu sau fără alți prieteni). Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Capră, citește horoscopul lor. Sunt cei mai buni prieteni la care poți spera în această perioadă.

 

Bivol
1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033

Bivol, săptămâna aceasta va fi extraordinar de fructuoasă pentru tine. Unii dintre voi vor culege roadele muncii voastre asidue în această săptămână, în timp ce alții vor începe în sfârșit să vadă rezultatele pe care le așteptați. În mod ciudat, toată această energie bună vă va reaminti brusc că au existat momente în care eforturile voastre bune au fost spulberate din cauza nepăsării și a comportamentului insensibil al unor persoane apropiate vouă. Istoria se poate repeta dacă ignori semnele și îți asculți intuiția.


19 august este o zi foarte bună în această săptămână pentru chestiuni legate de bani, schimbări în carieră și planuri de viitor. Dacă nu ai făcut-o deja, acum este momentul să te întrebi pentru ce economisești și ce fel de viitor îți dorești. Ziua de 20 august și începutul săptămânii viitoare vor face mai multă lumină în această privință dacă ești cu un partener care te rănește mai mult decât îți aduce iubire în viață. Acordă multă atenție la ceea ce îți aduce pace și bucurie și la ceea ce nu.


Tigru
1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034

Tigrule, săptămâna aceasta va fi plină de creativitate și de aventuri creative pentru tine. Fie că explorezi asta în bucătărie, cu produse de patiserie și alte lucruri delicioase, fie că încerci un nou hobby, acum este momentul să te odihnești, să te relaxezi și să mergi acolo unde te duce vântul (și apa). Unii dintre voi sunteți pe punctul de a descoperi o pasiune care vă va umple viața de bucurie și binecuvântări pentru mulți ani. Poate fi chiar o mutare accidentală în carieră care începe cu un hobby de duminică.


15 august este o zi bună pentru tine în această săptămână pentru a te concentra asupra relațiilor care aduc iubire în viața ta, fie că este vorba de prieteni, de partenerul tău de viață sau de părinți. Ține minte: acțiunile vor vorbi mai tare decât cuvintele. 20 august, pe de altă parte, este o zi excelentă pentru a-ți regândi finanțele sau pentru a scurta bugetul pentru a economisi pentru viitor. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Capră sau Cal, citește horoscopul lor. Relația ta cu ei poate fi extraordinară sau toxică, în funcție de faptul că faci prea mult sau prea puțin.

 


Iepure
1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035

Iepure, forța ta va fi pusă la încercare în această săptămână, fie la locul de muncă, fie în relația sentimentală sau în alte domenii ale vieții. Nu fiți nerăbdător. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare. Conflictele dezvăluie adesea forțe ascunse, talente și noi prieteni (și dușmani). Fii atent la semne înainte ca apa să curgă peste pod.


17 și 18 august sunt zile bune în această săptămână pentru a-ți arăta puțină dragoste și tandrețe. Dacă nu ai vizitat recent spa-ul, stabilește o dată și distrează-te! O mică curățenie de sezon vă va calma și nervii pentru cei care se simt îngrijiți atunci când trăiesc într-un mediu frumos și curat. Unii dintre voi ar putea beneficia și de un ritual al ceaiului în această săptămână, dar aveți grijă la zahărul cu acele ceaiuri cu bule! Dacă ești logodit cu un semn zodiacal Dragon, citește horoscopul acestuia pentru a afla cum vă puteți ajuta reciproc să aveți cea mai bună săptămână posibilă.

 

 


Dragon
1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036

Dragon, nu lăsa negativismul să prindă rădăcini în inima ta în această săptămână. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, amintește-ți cât de uimitor ești. Persoana potrivită te va iubi pentru ceea ce ești și nu te va lăsa într-o asemenea situație. Dacă ai experimentat o trădare, întreabă-te dacă nu cumva s-ar fi putut întâmpla ceva mai rău dacă lucrurile ar fi continuat mai mult timp. Ce puteți face pentru a preveni ceva similar în viitor? Oricare ar fi situația, nu vă pierdeți speranța în voi înșivă. Atâta timp cât o ai, te poți ridica și poți construi ceva frumos.


19 august este o zi bună pentru a consemna în jurnal ceea ce te face să fii minunat în această săptămână. Dacă a scrie lucruri bune despre tine sau a-ți nota realizările te face să te simți inconfortabil, acest exercițiu este cu atât mai important pentru a-ți reaminti ceea ce valorezi. 20 august și începutul săptămânii viitoare vor aduce surprize fericite. 


Șarpe
1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037

Șarpe, energia din această săptămână este în aer pentru tine. Tu poți alege cum va fi săptămâna pentru tine. Vrei ca aceasta să fie axată pe dragoste, relații și vremuri bune? Sau preferi să folosești această perioadă pentru a-ți avansa proiectele și obiectivele din carieră? Depinde cu adevărat de tine. Pentru unii dintre voi, mama voastră vă va da sfaturi excelente în această săptămână... dar acest mesaj este valabil doar dacă aveți o relație de iubire cu mama sau figura maternă. Pentru unii, aceasta se referă la o bunică sau matriarh pe care toată lumea o iubește și o respectă.


15 august este o zi bună în această săptămână pentru a vă verifica și a descoperi ce puteți face pentru a vă face cu adevărat fericiți. Fă o listă cu trei lucruri mici pe care le poți face în acest sens. Poate fi orice, de la a vizita brutăria din colț și a mânca plăcinta ta preferată până la a te scufunda în piscină. 17 august este, de asemenea, o zi bună pentru tine în această săptămână pentru chestiuni legate de inimă. Citește horoscopul lor dacă interacționezi cu un semn zodiacal Capră sau Iepure într-o situație romantică. Poate că tu îți cunoști sentimentele, dar cum rămâne cu ale lor?

 


Cal
1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Cal, această săptămână este excelentă pentru a-ți planifica viitorul și pentru a lua atitudine față de tine însuți. Aceasta din urmă nu trebuie să fie o situație de război total cu nimeni. Poate fi o simplă recunoaștere față de tine însuți că vei lua decizii care sunt în favoarea ta și care te vor ajuta să te ridici. Unii dintre voi vor beneficia de planificarea a ceea ce vor să realizeze până la sfârșitul anului 2023. De ce să așteptați noul an? Puteți sări peste rezoluțiile de anul nou și peste posibilitatea de a eșua dacă vă începeți rezoluția acum.


15 august este o zi bună pentru tine în ceea ce privește chestiunile financiare și bănești. Pentru unii dintre voi, ziua este și pentru interviuri de angajare, mai ales dacă sunteți tineri și lucrați cu jumătate de normă. 16 august va continua această energie bună, dar o va concentra mai mult asupra prieteniilor. Mergeți la sală cu cel mai bun prieten sau luați prânzul împreună. Un pic de timp pentru a crea legături va fi de mare folos.

 

 


Capra
1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

Capră, săptămâna aceasta va face apel la rezervele tale de răbdare și perseverență. Poți să o faci? Ai făcut progrese bune în ultimele săptămâni în ceea ce privește obiectivele și rezoluțiile tale personale, dar ceva te împiedică să duci totul la nivelul următor. Unii dintre voi permit ca nesiguranța, bârfele și vorbele negative ale celorlalți să vă saboteze. Din această cauză, este posibil să treceți chiar prin perioade de amânare extremă și apoi de productivitate extremă.


Zilele de 17 și 20 august sunt zile bune pentru tine în această săptămână pentru a te verifica cu familia și cu cei dragi. Petreceți timp cu ei dacă locuiți în apropiere, sau faceți videochat cu cei care locuiesc departe. Glumele interioare și împărtășirea experiențelor preferate sunt indicate aici, la fel ca și împărtășirea de mâncare bună. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Câine într-o afacere sau în cariera ta, citește horoscopul lor. S-ar putea să fiți mai de acord cu planurile voastre colective decât sunt ei acum. Acest lucru ar putea crea disensiuni sau o cădere mai târziu.

 

 

 

Maimuță
1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

Maimuță, victoria asupra conflictelor este indicată pentru tine în această săptămână. Dacă v-ați certat cu partenerul de viață, săptămâna aceasta vă va permite să lăsați deoparte diferendele și să o luați de la capăt. Aveți grijă doar să îi invitați pe ceilalți să își împartă și ei cei doi bănuți. S-ar putea să câștigi totuși, dar vei agrava inutil situația, mai ales dacă sunt implicați aici socrii și frații. Pentru unii dintre voi, această chestiune este legată de echipa voastră de la serviciu. Aveți grijă la agenții haosului cărora le place să stârnească conflicte între coechipieri pentru a putea beneficia de pe urma conflictului.


19 august este o zi bună în această săptămână pentru a vă concentra pe dragoste, carieră și bani. Pentru unii dintre voi, acest lucru este legat de problemele legate de buget. Ascultați câteva podcast-uri pe această temă pentru a vă ajuta să câștigați. Pentru alții, vi se cere să aveți mai multă răbdare față de cei care nu sunt la fel de maturi ca voi. Nu treceți cu vederea modelele abuzive. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Cocoș, Cal sau Bivol, citește horoscopul lor pentru a ști de ce ar trebui să prioritizezi această relație (sau să o închei).

 

 


Cocoș
1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

 

Cocoș, săptămâna aceasta va fi una relaxată și relaxantă pentru tine. Tu vei decide dacă îi permiți să fie complet neproductivă și generatoare de stres sau o șansă de a-ți recupera oasele obosite. Tu îți cunoști cel mai bine situația, dar planificarea te va ajuta foarte mult acum. Dacă nu aveți deja unul, un bullet journal este excelent pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, săptămâna aceasta va aduce o mulțime de experiențe care îți aduc zâmbetul pe buze și îți permit să îți reîncarci bateriile.


18 august este o zi bună în această săptămână pentru a te concentra pe prieteniile tale. Ziua de 19 august o va duce la nivelul următor, deschizând calea pentru conexiuni mai profunde și o viață amoroasă mai împlinită, dacă ești într-o relație. Uneori, tot ce ai nevoie este o discuție bună sau o șansă de a te îmbrăca elegant și de a ieși în oraș pentru ca inima să se vindece frumos. Dacă interacționezi cu un semn zodiacal Bivol, citește-i horoscopul. S-ar putea să nu vă înțelegeți despre ceva care nu este alb sau negru, ci mai complex.

 

 

 

Câine
1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Câine, riscă-ți visele în această săptămână și fă ceva care te scoate din zona ta de confort. Pentru unii dintre voi, un ritual de manifestare este exact ceea ce aveți nevoie, mai ales dacă nu ați mai făcut unul până acum. Lumânările și tămâia sunt cel mai bun pariu dacă ești începător în acest sens. Profită de puterile tale de manifestare în această săptămână. Pentru ceilalți, acum este momentul să încercați acel lucru pe care l-ați tot amânat.


20 august și începutul săptămânii viitoare vor aduce multe surprize. Aceste surprize vor fi extraordinare dacă ești într-o relație cu cineva. De asemenea, poți crea acest lucru în viața ta dacă ești singur. Unii dintre voi vor beneficia de înființarea unui borcan de monede în casa voastră, unde să ascundeți bani în plus pentru ceva dulce în viitor. Poate chiar pentru un cadou de ziua de naștere!

 

Mistreț
1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Săptămâna aceasta, este posibil să oscilezi între a fi un fluture social și a te izola la extrem. Nu vă judecați prea aspru atunci când se întâmplă asta. Corpul tău își reglează hormonii în acest fel pentru unii dintre voi, așa că a merge cu fluxul este în interesul tău. Experiențele contrastante pot declanșa ceva inspirat în interiorul tău, fie în compania altora, fie în timp ce te bucuri în tăcere de un răsărit de soare pe acoperișul casei tale.


16 și 17 august sunt zile bune în această săptămână pentru ritualuri de autoafirmare. Dacă nu o faci deja, spune trei lucruri bune despre tine în fața oglinzii în aceste zile. Îl poți transforma într-un obicei dacă vei avea rezultate pozitive. Pe de altă parte, ziua de 15 august îți va pune la încercare răbdarea, mai ales dacă interacționezi cu un semn zodiacal Cal, Cocoș sau Boul. Citește și horoscopul lor pentru a ști ce trebuie să faci pe viitor în ceea ce privește această legătură, mai ales dacă inima ta este investită într-un fel în ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chinezesc  horoscop chinezesc  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel