Horoscop chinezesc 20 - 26 noiembrie 2023. Previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie 2023. 


Șobolan

(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)


Șobolan, energia din această săptămână este pregnantă pentru tine. Are loc un sfârșit al unei suferințe, la fel ca și posibilitatea unei noi aventuri. Apucă-ți destinul și susține-ți respectul de sine. Acesta te va ghida cu adevărat.

Zi norocoasă în dragoste: 24 noiembrie

În dragoste, gândește-te mai mult pe termen lung, în loc să cochetezi cu oamenii pentru o plăcere efervescentă. Ești pe cale să intri într-o perioadă rodnică din viața ta și, dacă nu ești atentă, poți atrage paraziți care nu-și doresc nimic mai mult decât o plimbare gratuită pe cai verzi pe pereți.

Zi norocoasă în carieră:  26 noiembrie

Nu vă stresați în ceea ce privește cariera. Sunteți într-adevăr bun în ceea ce faceți. De asemenea, este adevărat că mai aveți multe de învățat. Aceasta din urmă nu o anulează pe prima.


Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)


Fii mai conservator cu energia ta în această săptămână. Nu este momentul să te lansezi în noi aventuri. Acum este momentul să te aduni și să te asiguri că totul este în regulă pe drumul pe care te afli, astfel încât să poți trece linia de sosire cu mândrie.

Zi norocoasă în dragoste: 20 noiembrie

Unii dintre voi s-ar putea să vă confruntați cu niște lăudăroși în viața amoroasă în această săptămână. Sau s-ar putea să pretindă că sunt mai buni decât tine, fiind în același timp condescendenți. Nu o luați personal. Strălucirea ta interioară atrage tot felul de oameni. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că cei nepotriviți nu înfundă conducta pentru cei buni din spate.

Zi norocoasă pentru Carieră: 21 noiembrie

Unii dintre voi vor fi lăudați pentru eforturile depuse în carieră în această săptămână. S-ar putea chiar să primiți responsabilități suplimentare, o promovare sau credite suplimentare (mai ales dacă sunteți bursier într-un program de cercetare). Asigură-te că primești aplauzele cu grație și vei fi de aur!

 

 

Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)


Tigrule, o fază a vieții se încheie pentru tine chiar acum și o alta este pe cale să înceapă. Încă nu ai ajuns acolo. Sunteți încă în perioada de tranziție. Așa că ține-te bine și rămâi ager în timp ce virezi spre acest nou capitol.


Zi norocoasă în dragoste: 22 noiembrie


În dragoste, te vei simți binecuvântat în această săptămână când te vei concentra pe ceea ce ai în tine și pe motivul pentru care ești un partener excelent pentru persoana potrivită. Nu te concentra pe presupusele defecte. De exemplu, dacă cineva ți-a spus că ești plictisitor, poate că apreciază mai mult îndrăzneala decât o abordare metodică a vieții. Ai fi incompatibil cu o astfel de persoană, dar nu și cu cineva care prețuiește încet și sigur ca tine.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 26 noiembrie

De asemenea, vei beneficia de concentrarea asupra finanțelor tale în această săptămână și a modului în care acestea ar putea să te ajute în obiectivele și viitorul tău profesional. Acest lucru este valabil mai ales dacă simți că ai cheltuit prea mult. Asigură-te că nu te grăbești prea mult cu investițiile tale în această perioadă.

 

 

 

 

 

 

 

Iepurele
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Iepure, fii atent la ceea ce te înconjoară în această săptămână și încearcă să fii atent în timp ce îți croiești drum prin viață. O practică zilnică de respirație concentrată te poate ajuta să rămâi centrat și ancorat în timp ce încerci acest lucru.

 


Zi norocoasă în dragoste: 25 noiembrie

În dragoste, nu te pune pe gânduri dacă observi semnale de alarmă la cineva sau dacă îți dorești să duci totul la următorul nivel cu partenerul tău. Abordează situația ca pe o provocare care îți va permite creșterea personală și vei ști ce să faci care este cel mai bine pentru tine.


Zi norocoasă în carieră: Ziua norocoasă în carieră: 24 noiembrie


Poți aduce această energie veselă și în viața profesională, implicându-te cu colegii de muncă în timpul pauzei de prânz sau întrebându-i cum vor petrece Ziua Recunoștinței sau ce speră să cumpere în timpul Black Friday.

 


Dragon
(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Dragon, trebuie să ai răbdare în această săptămână. Timpul divin este la mijloc în viața ta, ceea ce înseamnă că lucrurile nu vor merge atât de repede pe cât ți-ai dori. Ai încredere în destin și așteaptă ca lucrurile să înflorească și să rodească la momentul potrivit. Nu vei regreta.


Zi norocoasă în dragoste: 26 noiembrie


În dragoste, ești îndemnat să te oglindești în persoana cu care te angajezi pe plan sentimental. Fie că ești singură sau într-o relație, te va ajuta să o înțelegi mai bine și să găsești mai repede puncte comune. Și comunicarea voastră se poate îmbunătăți în acest fel.


Zi norocoasă pentru carieră: 25 noiembrie


Energia din jurul carierei tale este bună în această perioadă, dar continuă să ai răbdare. Atâta timp cât lucrezi cu demnitate și îți conduci echipa (dacă ești la conducere) cu un obiectiv și o viziune clară, îți va fi bine.

 

 

Șarpele
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șarpe, energia din această săptămână este mai introvertită pentru tine. Nu în măsura în care trebuie să te izolezi de toată lumea de dragul psihicului tău. Vei avea de câștigat dacă îți vei restrânge interacțiunile doar la cei care înseamnă ceva pentru tine și care te iubesc și țin cu adevărat la tine.


Zi norocoasă în dragoste: 23 noiembrie


În dragoste, ești îndemnată să iei lucrurile mai încet, chiar dacă simți cum îți curge dopamina în vene și cum adrenalina se transformă din scântei în foc. Respirația lentă te poate ajuta cu siguranță să te centrezi, astfel încât să poți gândi mai clar și să iei decizii conștiente.


Zi norocoasă pentru carieră: 24 noiembrie


În viața profesională, ești îndemnat să iei lucrurile mai încet și să te bucuri de weekendul prelungit. Acest lucru este deosebit de important dacă ai simțit efectele epuizării. Relaxează-te deocamdată și te vei descurca bine în următoarele săptămâni.

 

Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cal, energia din această săptămână este în favoarea ta în ceea ce privește încheierea unor conexiuni toxice și te ajută să te îndepărtezi de căi incerte. Ai încredere în intuiția ta, chiar dacă lumea din jurul tău spune altceva. Cosmosul îți testează hotărârea în această perioadă.


Zi norocoasă în dragoste: 21 noiembrie


Viața ta amoroasă se arată cu o energie mare și îndrăzneață în această săptămână. Unii dintre voi vor întâlni pe cineva nou și interesant. Alții vor găsi partenere/femei excelente în întâlnirile sociale. Lasă-ți latura spirituală să domine.


Zi norocoasă în Carieră: 20 noiembrie


De asemenea, ai răbdare în carieră în această săptămână. Lucrurile se întâmplă în spatele scenei în favoarea ta, dar momentul nu este încă potrivit pentru a face mișcări îndrăznețe. Ce-ar fi să înveți ceva nou în timp ce aștepți?

 

 


Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capră, energia din această săptămână este puternică, stabilă și pașnică pentru tine. Dacă ai planificat o vacanță, vei avea parte de o perioadă extraordinară. Alții dintre voi își vor găsi bucuria în compania celor mai buni prieteni și a familiei iubitoare.


Zi norocoasă în dragoste: 20 noiembrie


În viața ta amoroasă, ai încredere în instinctele tale în această săptămână și nu ignora semnalele de alarmă, oricât de mici sau lipsite de importanță ar părea la început. Îți vei mulțumi mai târziu.


Zi norocoasă pentru carieră: 21 noiembrie


În carieră, ești îndemnat să îți strălucești lumina și să îți expui talentele. Dacă poți îmbina acest lucru cu talentele colegilor tăi de echipă, cu toții veți face ceva cu adevărat extraordinar în această săptămână.

 

 

Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)


Maimuță, oportunități și o nouă dragoste te așteaptă în această săptămână. Ești pregătit pentru ele? Unii dintre voi s-ar putea să o găsiți în timp ce participați la un concert al lui Taylor Swift. Alții o vor găsi în curtea din spate.

 

Zi norocoasă în dragoste: 23 noiembrie


Atâta timp cât rămâi echilibrat pe interior în viața ta amoroasă și ai încredere în tine și în abilitățile tale, vei fi bine. Nu da prea mult din tine sau viceversa. Te așteaptă binecuvântări dacă reușești să găsești echilibrul potrivit.

 

Zi norocoasă în carieră: 25 noiembrie


Energia din jurul carierei tale este foarte bună în această perioadă. Ești îndemnat să continui așa cum faci. Acum nu este momentul să încerci ceva nou. Vei beneficia dacă vei avea mai multă răbdare în această privință.

 


Cocoș
(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)


Cocoș, energia din această săptămână este supradimensionată pentru tine. Vei găsi prieteni și susținători grozavi care îți vin în ajutor și va trebui, de asemenea, să te ferești de câțiva contestatari. Ai încredere în abilitățile tale pe măsură ce treci prin această săptămână.

 


Zi norocoasă în dragoste: 26 noiembrie


Lucrurile se vor accelera în curând în viața ta amoroasă, dar nu încă. Ești într-o perioadă de tranziție chiar acum și vei beneficia de tăierea corzilor cu trecutul sau foștii, astfel încât să poți găsi dragostea adevărată și longevitatea.

 

Zi norocoasă pentru carieră: 25 noiembrie

Energia din jurul carierei tale este și ea excelentă, dar menține ritmul pe care ți l-ai stabilit. Nu este nevoie să faci exces de zel acum. Anul 2024 va fi mai bun pentru noi aventuri în această privință.

 


Câine
(1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Câine, energia din această săptămână este extrem de dulce și iubitoare pentru tine. Timpul pe care îl petreci cu cei apropiați și dragi va fi punctul culminant pentru tine în această săptămână. Despărțirea de unii dintre ei, mai târziu, te va face să plângi.


Zi norocoasă în dragoste: 21 și 23 noiembrie


În dragoste, susține-ți valorile și prezintă un front puternic cu partenerul tău de viață. Fie că ești singur sau într-o relație, ești îndemnat să ții minte că o relație nu poate funcționa dacă persoanele din ea sunt suspicioase unul față de celălalt și au puțină încredere. În acest caz, nu ignorați semnalele de alarmă.


Zi norocoasă pentru carieră:  25 noiembrie


Fii foarte atent în viața ta profesională în această săptămână, totuși, mai ales dacă lucrezi cu multe date și te ocupi de detalii minuscule. O prestație bună acum, chiar dacă va dura ceva mai mult, îți va aduce dividende pentru anii următori.

 

Mistreț
(1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Porc, ai încredere în sfaturile tale în această perioadă, chiar dacă par contraintuitive sau merg împotriva curentului, potrivit unei figuri de autoritate. Vremurile se schimbă rapid, iar tehnologia ne depășește în fiecare an acum. Ești pe calea cea bună, chiar dacă nu vezi încă clar fiecare aspect al acestei situații.

 


Zi norocoasă în dragoste: 23 noiembrie


În dragoste, ai încredere în instinctele tale și nu face pe durul. Cu cât ești mai proactiv, cu atât mai repede vei avea parte de fericirea ta. Forțele cosmice sunt de partea ta în această perioadă.


Zi norocoasă pentru carieră: 21 noiembrie


De asemenea, s-ar putea să fii bun în ceea ce faci în carieră, dar vei beneficia de pe urma învățării de la cei care au venit înaintea ta sau de la mentorii care sunt dispuși să îți împărtășească înțelepciunea lor. Îți vor deschide mintea la idei noi și îți vor arăta lucruri pe care doar experiența le poate cumpăra.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: chinezesc  horoscop  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...