Horoscop Chinezesc 2023. A început ANUL Iepurelui de Apă. Previziuni pentru fiecare zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Anul Iepurelui de Apă Yin începe pe 22 ianuarie 2023 și se încheie pe 9 februarie 2024.

Conform calendarului lunisolar chinezesc, este începutul unui nou an și sunt multe lucruri care ne așteaptă.

Iepurele este considerat simbolul speranței, al prosperității, al păcii și al vieții lungi. Prin urmare, horoscopul chinezesc sugerează că 2023 va fi un an înfloritor pentru aproape toate cele 12 semne zodiacale animale.

Iată ce aduce Anul Iepurelui pentru fiecare zodie.

 

1. Șobolanul (născut în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

În 2023, provocările din anul trecut vor dispărea. Vei fi binecuvântat cu prosperitate în sectorul muncii și un flux constant de venituri. Va ploua cu oportunități, iar tu trebuie să fii suficient de rapid, dar și de analitic pentru a le alege pe cele potrivite.

Faptul că nu te grăbești în relații le va permite celibatarilor să ia decizii pe termen lung. Cei care se avântă în dragoste se vor găsi în sfârșit pregătiți să spună "Da". Pentru a vă salva căsnicia, fiți fidel partenerului dumneavoastră.

Vă veți bucura de o sănătate excelentă în acest an. Cu toate acestea, gripa sezonieră și schimbările climatice vor provoca mici tulburări de sănătate. Din fericire, lucrurile vor fi gestionate printr-un stil de viață sănătos.


2. Bivol (născuți în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Persoanele născute sub anul Bivolului se vor simți supraîncărcate de muncă. Superiorii vă vor încărca cu responsabilități, iar o competiție acerbă vă va forța să dați tot ce aveți mai bun chiar și atunci când vă simțiți epuizați. Capacitatea de a avea răbdare și de a vă păstra calmul va fi cea mai mare armă a voastră în afaceri.
Posibilitatea de a găsi un partener este puțin probabilă. Prin urmare, celibatarii vor trebui să mai aștepte câteva luni. Cei hotărâți ar trebui să fie mai consecvenți cu eforturile lor și să petreacă timp de calitate cu partenerul lor, chiar dacă par ocupați.
Tot stresul de la locul de muncă și relațiile perturbate își vor lăsa amprenta asupra sănătății. Fiți proactivi în ceea ce privește abordarea sănătății mentale și fizice. Împărtășiți-vă sentimentele cu o persoană de încredere care vă înțelege.

 

3. Tigru (născut în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Veți avea stabilitate financiară în acest an. Dar, în ceea ce privește cariera și afacerile, expansiunea ta va fi limitată. În ciuda capacităților tale, te vei confrunta în continuare cu provocări. Evitați achizițiile extravagante și limitați cheltuielile.
Este un an pozitiv pentru persoanele singure. Veți întâlni o serie de noi perspective. Cei care se află într-o relație ar trebui să fie mai deschiși cu privire la gândurile lor și să se dedice unei comunicări sănătoase.
Deoarece un chi interior slab vă va afecta imunitatea și digestia, vă sfătuim să aveți grijă de dietă și de hidratare. Fiți atenți la activitățile fizice intense. Alegeți în schimb metode de relaxare, cum ar fi yoga. 

 

4. Iepure (născut în 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Conducerea, managementul și delegarea vor rezuma noul tău an. Puneți-vă centura! Vei fi bombardat de oportunități și responsabilități.
Eforturile tale în muncă vor da roade. Aprecierea și recunoașterea își fac, în sfârșit, loc în viața ta.

Luați lucrurile în propriile mâini, singuri. Dacă întâlniți pe cineva interesant, nu vă fie teamă să faceți primul pas. În cuplu, pe de altă parte, sunt sfătuiți să fie mai generoși și mai plini de compasiune față de partenerul lor.
Schimbările din viața profesională și personală echivalează cu succesul, dar și cu stresul și anxietatea constantă. Prin urmare, sănătatea ta mentală ar trebui să fie o prioritate în acest an.


5. Dragon (născut în 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Un flux constant de venituri din resurse considerabile vă va menține buzunarele pline. Cu toate acestea, vi se va cere să vă transformați de mai multe ori pe parcursul anului și să vă adaptați la noua normalitate. Îmbinați umilința și respectul în conversațiile cu seniorii dvs.
Astrele sunt gata să vă ajute să vă întâlniți partenerul de vis. În ceea ce-i privește pe cei căsătoriți, este timpul să reaprindeți pasiunea și adorația. Firea ta veselă și optimistă va ajuta la menținerea stabilității în relații.

Potrivit horoscopului chinezesc, te bucuri de o sănătate bună. Deși veți fi la adăpost de afecțiuni cronice, problemele de sănătate banale vă pot totuși deranja. 

 

6. Șarpele (născut în 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Un nou început pentru succesul tău - anul este norocos în a-ți oferi noi oportunități de afaceri și de muncă. Sunt probabile promovări și transferuri la locul de muncă.
Cu toate acestea, acceptați-le doar pe cele care vă susțin obiectivele pe termen lung, în loc să mergeți pe profit pe termen scurt.
Cunoscut pentru faptul că nu faceți primul pas, anul acesta se va solda și cu penurie, dacă nu se schimbă acest obicei. Este timpul ca cei căsătoriți să înceapă să facă eforturi reale pentru soțul/soția lor, altfel lucrurile vor începe să se deterioreze.
Treptat, sănătatea ta mentală va avea un impact asupra sănătății fizice, deoarece apar indigestiile, problemele de piele și problemele de respirație. Cei care plănuiesc o călătorie ar trebui să se odihnească corespunzător înainte de a pleca, precum și după ce se întorc.

 


7. Cal (născut în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Cu norocul bogăției în favoarea ta, este timpul să explorezi și să apuci noi posibilități. Atât antreprenorii, cât și profesioniștii care lucrează vor prospera.
Un buget lunar îți va salva finanțele, iar evitarea smogului de date îți va proteja deciziile de afaceri. Țineți ochii fixați pe obiectiv.
Ghici cine va avea noroc anul acesta? Sunteți voi, persoanele singure. Relațiile cu familia și prietenii se vor linisști și ele. Cuplurile vor atinge următoarea piatră de hotar în relație - cum ar fi mersul la altar sau conceperea unui copil.

Un program încărcat va lăsa puțin spațiu pentru îngrijirea de sine. Este de datoria ta să îți rezervi cel puțin 15-30 de minute în fiecare zi pentru activități precum yoga, pregătirea unei mese sănătoase, meditație sau o rutină de exerciții fizice.
Cu toate acestea, nimic major nu va deranja caii în acest an.

 

8. Capra (născută în 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Abilitățile eficiente de comunicare vor fi salvarea ta dintr-o serie de capcane în acest an. Oportunități mai bune vă vor cere să fiți mai responsabil. Ferește-te de fraude și colaborează doar cu surse de încredere.
Chiar dacă simți o mie de fluturi în stomac, fii atent la acțiunile lor și nu la vorbe. Cei care se află într-o relație serioasă sau într-o căsnicie trebuie să se îndrepte spre a avea interacțiuni mai semnificative unul cu celălalt.
Lipsa de rutină, sedentarismul și dieta nesănătoasă vor fi dușmanii tăi cei mai aprigi în acest an. O dietă făcută în casă, activitatea fizică și exercițiile de respirație vor fi de ajutor pentru a ține la distanță aceste probleme.

 

9. Maimuță (născută în 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Finanțele în acest an vor fi facilitate de o sursă stabilă de venit, dar te vor face să te simți stagnant. Dacă te confrunți cu o astfel de situație, lucrează la dezvoltarea de noi abilități și aplică pentru roluri mai bune. Investițiile ar trebui făcute cu o îndrumare adecvată și numai după o evaluare strictă.
Renunțați la disperare atunci când căutați un partener potrivit. Luați-vă timp pentru a evalua lucrurile înainte de a vă angaja într-o relație. Încercați să fiți mai empatici și mai maturi în conversațiile voastre, atât în viața profesională, cât și în cea personală.
A fi atent la alegerile tale în materie de sănătate nu este o opțiune în acest an, ci o necesitate. Scăpați de obiceiurile nefolositoare pentru sănătate, cum ar fi săritul peste micul dejun sau fumatul.
Chiar și cele mai mici neplăceri trebuie luate în considerare cu seriozitate și trebuie tratate cu atenție medicală.   

 


10. Cocoș (născut în 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Nu vă veți bucura de o creștere în carieră în 2023. În afară de câteva lansări și stimulente mediocre, nu va vi un an excepțional din punct de vedere profesional.
Anul acesta va fi nevoie să aveți în mână un plan financiar solid. În plus, vremurile sunt nefavorabile pentru a împrumuta bani.
Cineva își va impresiona iubitul cu creativitatea și umorul său. Da, este nimeni altul decât Cocoșul celibatar. În ceea ce privește cuplurile, armonia le va susține viața amoroasă.
Drumul spre o formă fizică de excepție în acest an este simplu - odihniți-vă suficient. Fie după o zi lungă la serviciu, fie după o zi lungă la sală, fie după o zi de pompare a fierului la sala de sport, veți avea nevoie de cel puțin șapte-opt ore de somn în fiecare noapte pentru a fi în formă maximă.

 

11. Câine (născut în 1946, 1958, 1970, 1982, 1982, 1994, 2006, 2018)

Pentru cei născuți în anul Câinelui, acest an este cel în care trebuie să îți concretizezi obiectivele.
Ideile, planurile și visele tale vor funcționa în cele din urmă. În timp ce proprietarii de afaceri se vor desfăta în lumina parteneriatelor de succes și a strategiilor de marketing în expansiune, profesioniștii care lucrează vor obține o apreciere mult așteptată pentru munca lor.

Relațiile tale vor fi pline de bucurie și pozitivitate. O propunere de vis îi așteaptă pe cei singuri. Cei hotărâți, vor face pasul cel mare în relație. Mulțumirea în viața de cuplu va bucura cuplurile.
La fel ca în cazul carierei, finanțelor și relațiilor, astrele strălucesc și pentru sănătatea ta. Dar a fi ignorant față de sănătatea ta este încă nerecomandat.
Fă din exercițiile fizice regulate, o bună hidratare și meditația o parte din rutina ta zilnică.


12. Mistreț (născut în 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

În 2023, norocul bogăției vă va părăsi. În lipsa unor oportunități mai bune, controlul cheltuielilor și un plan financiar vor fi cel mai mare sprijin al tău. Este posibil să vă confruntați cu adversități la locul de muncă sau în afaceri. Cea mai bună cale de ieșire ar trebui să fie să aveți răbdare și să nu luați decizii într-un acces de furie.
Din păcate, norocul scăzut vă va însoți și în relații. Fiți atenți la cuvintele pe care le rostiți, deoarece acestea pot strica legătura.
Pentru celibatari, va mai fi încă un an fără un partener iubitor. Cei care se află ăntr-o relație, țineți-vă bine de partener, dar nu-l sufocați.
Nemulțumirea la locul de muncă și în relații vă va influența negativ sănătatea. Nivelul ridicat de stres va duce la hipertensiune și indigestie.
Lucrează după un program și fă-ți loc pentru exerciții de respirație, yoga, odihnă și timp de calitate cu cei dragi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: anul nou  chinezesc  horoscop  iepure de apa  zodii 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii




pixel