Horoscop Chinezesc 2023, cu Nicoleta Ghiriș. Prosperitate pentru o ZODIE. Cum să-și deblocheze norocul / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță. 

Anul Nou Chinezesc își intră în drepturi pe data de 22 ianuarie. În România, energia noului an chinezesc va pătrunde „oficial” pe data de 4 februarie. Cu toate astea, astrologul avertizează că este posibil ca încă să mai resimțim influența Tigrului de Apă. 

Horoscop Chinezesc 2023 - Anul Iepurelui de Apă. Astrolog Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile / VIDEO

Nicoleta Ghiriș a prezentat Horoscopul Chinezesc pentru noul an.Începem cu prima zodie:

 

Șobolan

 

„Șobolanul are o energie de amplificare a lucrurilor și a evenimentelor. Ce îi sfătuiesc pe șobolani, este să încerce să fie foarte atenți la predicțiile lunare, de acum înainte, pentru că într-o lună, care nu este neapărat minunată pentru ei, ar trebui să stea mai potoliți, să nu încerce să răstoarne lună. Însă, în lunile când o să se prefigureze că Șobolanul să fie semnul zodiacului, ar trebui să fie pe val, să li se întâmple lucruri bune. 

Stelele despre care spuneam, mici, mărunte, care alcătuiesc „supa anului”, la ei sunt cele care îi guvernează pe zona de prosperitate, longevitate, un real ajutor pentru neutralizarea stelelor negative, despre care vom vorbi în curând. Pot atrage oameni puternici în jur. Au o stea care va transforma energia negativă în energie pozitivă, de-a lungul anului. Deci chiar dacă vine peste ei energia negativă, primesc un mic ajutor. Prezența unor oameni nobili, care să-i ajute, să-i susțină. Dar, atenție! Oamenii nobili nu sunt numai cei care ne îmbrățișează și ne pupă, ci sunt și cei care ne pun la muncă sau ne avertizează că facem ceva greșit. Acești oameni îi vor proteja!

 

Pentru cei ce vor să își oficializeze relațiile, un ajutor în celebrarea acestor relații, dar și relaționarea, networking-ul, care îi ajută direct în carieră. Au o stea excelentă de relaționare și își vor face multe relații anul acesta. 

 

Stelele mai puțin plăcute sunt cele care anunță anumite conflicte și trebuie o mare sensibilitate și atenție la situațiile ivite. Pot exista bârfe, din exterior, din zona de networking. Dacă nu sunt atenți, pot traversa probleme și complicații legale. Deci cei care au acum procese, să fie foarte atenți. 

Este indicat să evite să fie în centrul bârfelor. 

Cei care sunt în căutarea dragostei, pot experimenta relații de scurtă durată, flirturi, dar și relații vulnerabile, deci mare atenție aici.

În familie, mici certuri. Ar trebui să se concentreze pe lucrurile importante. 

De când vibrația Pământului a crescut, toate energiile cu vibrație joasă, certurile, invidia, răzbunarea, tot ce este rău, sunt extrem de malefice și suntem atacași cu viteza luminii dacă le realizăm. Ar trebui să fim foarte precauți și foarte atenți la nevoile celorlalți. Ne ducem către o eră a Vărsătorului, care anunță fraternitatea. Și atunci, clar, noi trebuie să fim uniți. Cu cât o să înțelegem mai repede, cu atâta viața noastră va începe să se deschidă”, a explicat Nicoleta Ghiriș, în emisiunea de la Spectacola și DC News.

Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru 2023: „O nouă boală se poate ivi”. Ce se va întâmpla anul acesta în România

 

Începând cu minutul 30, puteți viziona predicțiile pentru fiecare zodie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: 2023  horoscop  horoscop chinezesc  nicoleta giris  sobolan  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel